Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 evet madem bir irc bölümümüz yok ben de buurayı uygun buldum..autovoice için hangi komut kullanılır??[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 bu tür şeyler server in kullandiği sisteme göre değişir diye biliyorum[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_GaRGoYLe_ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 kanalın varsa access yazabilirsin. /chanserv help access yaz. ama server'a göre değişir.[signature][hline]Sevmek yarı ölmektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 axx olayından bahsetmiyorum ben sadce autovoice diyorum.. axx ile autovoice bayağı farklı şeyler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 birisini biliyordum bu tip komutları çok iyi biliyor da, hatırlamıyorum (biri bana tavsiye etmişti o puser'ı da, ama hatırlamıyorum)[signature][hline]Hangi "de" ayrı yazılır, hangi "de" bitişik yazılır, bir okuyalım bilgilenelim, forumlarda da dikkat edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 /msg chanserv ACCESS #kanaladı add nick rakam rakam 1-5 arasi ise auto voice 5 den yukarı ise auto op verir falan oyle gidiyo max 9999 olarak verebiliyorsun sanırsam sop oluyor oda kanala a voice ve a op ekleyebilmesine olanak veriyor tabi her serverda farkli kullandigi ircd ye gore degişir quakenette farklı mesela[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org // #gecevardiyasi Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 malesef server da axx yazmak yasak o neden le /cs access komutu kullanılamıyor..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 hangi server oldugunu soylersen yardımcı olabiliriz tabi :) ek olarak o serverların kendi sitelerinde bunun için gerekli bilgiler vardır[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org // #gecevardiyasi Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 malesef öylebir server değil.. daha önce de söylemiştim maiden sitesi başlığı ile site www.maidenturkey.com...server irc.maidenturkey.com..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 05 Haziran 2004 17:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar