roket adam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 off. dönem bitince evime geri geldim bavulum ve eşyalarımla, fark ettim ki odam bana ufak geliyor artık. bavulu boşaltacak yer bulamıyorum. e dolayısıyla eşyalar bavulun içinde duruyor hala. odam bit pazarı görünümünde direkt. odamdaki gereksiz eşyaları atmak için binlerce saat çalışmam lazım. res pls. odamı eski toplu haline getir gm. laptopum da aynı şekilde. aleti alalı 1.5 sene oldu hiç format atmadım. e laptop bu sonuçta, aceleyle iş yapıyoruz hep abi şunu da atsana falan derken laptopun içi karman çorman. işin kötüsü alette hiç yer kalmadı ve açılış süresi sonsuza yakınsıyor artık. format atmam lazım, ama elimde external hdd de yok ve tek yedekleme alanım dvd. res pls. laptopumu düzenle düzgün bi biçimde yedekle formatla gm. kafam da karışık. bir sürü birikmiş işim var. iki tane makale yazacağıdım. yazamıyorum üşengeçlikten. bi de bu hoca işi çıktı. ayrıca 2 tane bütüm var 5 gün sonrasına, mutlaka ama mutlaka geçmem lazım. res pls. kafam rahat olmalı. ne yapsam yaa. yukarıda saydığım işleri yapmaktansa bavulumu tekrar toplayıp bir sahil kasabasına yerleşebilirim o derece üşeniyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ben bavuldan alıp giyiyodum tatile eve gittigimde :) sonra gene bavula koyuyodum. Laptop aynı benimde 1.5 sene falan oldu pislendi hep yavaşladı format ister oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 bu durumdan daha kötüsü var bide. izmirden istanbula dönüyorum tatillerde bilmemne. istanbulda ev yok artık. sağda solda kalarak 3 ay geçiriyorum öle diyim. ve bu sırada pis laptop var bendede fdkh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 an corp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Yavaştan odamı toplamaya kasıyorum şu an, ortalık tam bir bit pazarı. CD ler falan var sağda solda, içinde ne var bilmiyorum hiç. Sırayla takıyorum, lazım olan bişi varsa bilgisayara atıyorum, sonra cd yi çöpe sallıyorum. Az önce bi cd buldum üstünde fıkralar yazıyor, taktım bilgisayara, audio cd şeklinde laz aksanıyla fıkra anlatan bi cd çıktı karşıma. Fıkralar da komik değil he. Nerden geldi, niye kopyaladım hiç bi fikrim yok. Bi de nerden baksam 6 sene önce çekilmiş bazı videolar buldum kardeşimle çekmişiz, ikimiz de ufacık sdfjkh. Arşivi taramaya devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Laptopu düzgün kullanmayıp herşeyi biriktirirsen böyle olur.Onun dışında odan için takma kafana sadece yatmak için kullan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 abi konunun resle ne alakası var nası birden res e gm e felan bağladın öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 topladığına değceğini görceksin yalnız topladıktan sonra o yorgunluk cidden öldürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 bir yıl boyunca haftada en az bir kez odamı toplamak için bi gecemi verdim şu öss yolunda. O kitapları sırayla branş branş dizip, konu anlatımlılarla soru bankalarını ayırıp düzgün hale getirmek tam bir gecemi, ve vucudumda ihtiyac halinde kullanmam gereken ATP leri alıp götürdü benden her hafta. Düşünüyorum da büyük kayıpmış. Bence toplayıp geri yükleme noktası almak lazım, bozulunca geri çekmek lazım ayarları. 9 açılı diş fırçası yapılacağına şu teknoloji geliştirilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 -Neiloth- said: abi konunun resle ne alakası var nası birden res e gm e felan bağladın öyle bilmiyorum ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar