Quibble Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Arkadaşın evinde kilitli kaldım, mal ev arkadaşı beni içeri kitlemiş. Akşam 7 e kadar burdayım, evde su dışında besin kaynağı bulunmuyor da ben idare ederim.Sanırsam. Bol bol sigaram var bide suyum var işte. İşin kötü tarafı bende bu eve taşınıyorum bi kaç güne, döverim bu gavuru ki ben bu kadar malsa.sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 dfgnhdkf yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 kacıncı kat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 off aynı şeyi abimde bana yapmıştı. neyse camdan cocuklara ekmek filan aldırmıştım bende sepette yoktu poşete ip bağlayıp öyle sallamıştım. cocuklar 3 ay beni gördüklerinde dalga geçmişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 bak sepet olayı mantıklı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 zuahahahah etrafı araştır biraz, yedek anahtar filan bulursun belki. öyle bakmayın ya, oyunlarda filan hep oluyo biyerde gizli anahtar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 4. kattayım yan terasa atlamaya karar vermiştim de sonra yemedi yemez tabi. yer mi? yemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 terastekilere bağır ekmek filan fırlatsınlar sana. ölürsün açlıktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 itfaiyeyi çağır deki ağaçta kedi kalmış bide tam kaparken ha bide ben evde kaldım benide kurtarın olm !?! de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Çok sıkılcakmışım gibi bi his doğdu içime sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 off hem de nasıl sıkılcaksın.. akşam 7 ye kadar o evde vakit geçer mi ? :S sen bence yan teras a atlama düşüncesini tekrar bi düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 bence bekle biraz morpheus arasın, sonra atlarsın yan terasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Mavi hapı yuttum zaten, gelir birazdan. yoksa kırmızı yı mı yutcaktım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 yok ya yeşil kabloyu kesicektin :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 kırmızı koltukta otursam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ohh geldi ark kurtuldum. kitlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ahah erasmus öğrencisi mi gavur olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ev arkadaşın kızmı. kızsa kaçmaman için kitlemiştir, boku yedin sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 hani akşam 7 idi :asdlkasdjlasj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar