Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Higuain dediğin gibi ekmek yiyecek, ileride belki dünya yıldızı olur, ama daha değil. Daha ne düna yıldızı adayı olup da sonra patlayan oyuncular gördük işte, Real Madrid örneğinden bakarska Baptista ve Robinho son örnekleri. O bakımdan iyice kendini belli etmeden göstermeden Higuain'i yukarıda saydığım isimlerin yanına yaklaştırmıyorum ben :) Ha, gelecekte mükemmel tilki forvet olabilir, dünyanın en iyileri arasında yer olabilir. Ama Real Madrid'in bekleyecek sabrı kalmadı. Geleceğe değil bugüne bakıyorlar artık. Yoksa canavar genç kadro kurdu farkındaysan. Geçen seneki kadroya bakarsak o yaşlarıyla, Marcelo (20), Higuain (20), Gago (22), Diarra (21), Van der Vaart (23), Sneijder (24), Pepe (22) vs vs. Dikkat edersen hepsi daha çok çok genç adamlar. Bu kadro 3-5 sene daha beraber oynasa belki de Avrupa'nın en iyi kadrosu olacaktı, ama taraftarın (özellikle de hayati düşmanları Barca bu kadar dominantken) beklemeye tahamülü yok, geleceğin değil bugünün yıldızlarını istiyorlar. O yüzden de dağıtılıyor bu kadro (ki çok yazık olacak). O yüzden gelecekteki değil bugünkü durumlarına bakarak Higuain'e güle güle ya da yedek kulübesi göstermekten başka şansı yok kulübün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 higuain hızıyla teknigiyle fizigiyle her zaman yer alır bana göre kadroda belkide sizin burdaki insanların c.ronaldo fanatikliğiyle benim arjantin fanatikliğim gibidir bilemem =) bide robende genç yahu ? yani saydıklarından 2 3 yaş büyük olabilir de 25 felan diye biliyorum yani ben ama şaşırmıştım ilk yaşına baktığımda adamın suratı yaşlı bildiğin kel felan suratı 30 yaşında gibi. kalecileri desen dünyanın bana göre 2. en iyisi buffondan sonra ve oda genç. kaleci yaşına göre genç. daha o adam 35 e gelicek felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 robben demiştim de, sneijder'i de çok severim kral adam. real yanlış yapıyor eğer bu ikisini gönderecekse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Robben Casillas falan da genç ama 25 üzeri diye saymadım onları. Madrid'in gençlik politikasını söylüyorum işte, adamlar baktılar o kadar sabır kalmadı gençleri dağıtıp as kadro kuruyorlar. Ha bir de C.Ronaldo fanatikliği yok bende, tam tersine sevmem kendisini, pek çok mesajımda, ronaldo vs messi topicinde falan da görebilirsin sevmediğimi :) İngiliz bir arkadaşla da tartışıyoduk bunu zamanında. ManU'lular tişört bastırmış, "There is only one Ronaldo" diye, msn'de o tişörtle avatar yapmış kişisel iletiye de yazmıştı. ben de "and he is Brazilian" demiştim falan saatlerce tartıştık sora :) Ama nolursa olsun adam belli bir kalitenin çok üstünde, dünyanın en iyileri arasında, yiğidi öldürüp hakkını veriyorum yani. Higuainin o seviyeye gelmesi için 1-2 yılı ve birkaç kupası-başarısı var daha. Dediğim gibi ne Baptistalar ne Robinholar gördük daha önce... Bir de şu var. R.Madrid'le Barcelona arasındaki rekabet sadece futbol maçlarından ya da siyasi olaylardan çok öte. En ufak detaya kadar işlemiş durumda. Buna futbolcu karakteristikleri bile girdi. Higuain bu rekabetin bir parçası olduğu için biraz da aslında ikinci planda kalıyor. Örnek; zamanında Barca başkan adayı kazanırsa Beckham'ı alacağını söyledi, bunun üzerine R.Madrid Beckham'ı aldı, Barca da Ronaldinho'yu aldı o sene ikinci hedef olarak. Aslında bu iki transferin de sebebi daha öncesine dayanıyor, R.Madrid'in Figo'yu çalmasıyla kızıştı bunlar hep. R.Madrid altyapıdan Casillas'ı çıkarttı, 20 yaşında milli takım kalesine geçti, as kaleci oldu, dünyanın en iyileri arasına geçti (bana göre de 2. sıradadır Buffon'dan sonra) Barca bunun üzerine ne yaptı? İnat etti, Rüştü dahil tüm yabancı kalecileri elinin tersiyle itti Valdez'i geliştirdi onu koydu kaleye, altyapıdan kaleci çektik diyebilmek için. Şu anda bile çok çok iyi bir kaleci deil Valdez. Hele 1-2 sene öncesini düşünün, rezil kaleciydi, her topu içeri alırdı falan. Ama inatla kalede. Parası mı yok Barca'nın kaleci alacak? İnat işte. Şimdi zorla yıllar sonra iyi bir yere getirdiler Valdez'i sırf inattan. Puyol defans göbeği özellikleri çok daha belirgin olmasına rağmen neden sağ bek yapıldı başta? Tek sebebi var. Salgado. Kaptanlar da inada bindi yani. Higuain de bu rekabetin son örneği. Arjantin'li çok genç yaşta parlayan süper hızlı ve teknikli golcü oyuncu. Forvet-forvet arkası oynuyor. Tanıdık geldi mi? Messi? Ha bir de, son bi örnek, iki kulüpte de oynamış ve ikinci gittiği kulüpte tekrar parlamış, eski kulübüne inat olsun dercesine patlayan siyahi forvetler var bir de birbirlerine inat olsun diye alınan. Ronaldo ve Eto'o. Ronaldo eski Barca'lı. R.Madrid gitti onu kulübe getirdi, üzerine de "Los Galacticos'un 11'i"ne koydu. Barca buna cevap vermek için R.Madrid altyapısından yetişen Eto'o yu aldı o sırada alabileceği çok daha isimli forvetler varken. Örnekler saymakla bitmez yani, rekabet çok ufak detaylarda gizli :) Böyle yani. En ufak detaya kadar iniyor rekabetleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Vay be, garipmiş cidden. Yazı güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 barcelonayı severim ama madrid gömer o rekabette. madrid hertürlü ezer yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 kermit sen çok anlıyosun futboldan bide mantık falan diyosun ronaldo bok gibi oyuncu diyen adamsn ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 bana şurda c.ronaldo bok gibi oyuncudur diye yazdığım bi mesajımı bul getir. c.ronaldo vs messi tartışmasında yazdığım varsa o da şudur yazdımda demiyorum belki yazmışımdır messi her türlü c.ronaldodan iyidir c.ronaldo messini yanında bok yesin dediysem ayrıdır sen gelmişsin ne diyosun ya arızalısın dostum bunu kabul et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 kermit said: lol c. ronaldodan daha fazla iş yapmazsa ispanya liginde ve real madridde higuain kafamı keserim bu topicde bile saçmalamşsn ok gg bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 robben evine dön. çelsine dön. sağ kanatta anelka oynuyor kalou oynuyor lan! robben evine dönsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 catlikethiief said: kermit said: lol c. ronaldodan daha fazla iş yapmazsa ispanya liginde ve real madridde higuain kafamı keserim bu topicde bile saçmalamşsn ok gg bb arkadaşım senin cidden sorunların var galiba c.ronaldo sence TR futbolundamı ii oynar yoksa İngilteremi gibi düşün. İspanya ile İngiltere futbolunu bir tutuyosun sen o zaman. benim bahsetmek istediğim o. real madrid bireysel oyundan uzak bi takım. ee benim demek istediğim ne ? c. ronaldo genelde bireysellikten yana kullandığı için fırsatları yapamaz diyorum. ben c.ronaldoya bok gibi oyuncumu diyorum ya sen anlama özürlü felansın galiba cidden. ha başka biri kalksa dese tmm diycem ben c.ronaldoya kötü demişim ama bunu diyen sensin yani daha ne beklenirki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Vingthor said: robben evine dön. çelsine dön. sağ kanatta anelka oynuyor kalou oynuyor lan! robben evine dönsün. bence madrid robbeni bu saatten sonra başka bi takıma roben istemedikçe zor verir. ki zannetmiyorum roben madridden ayrılmak istesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 raul nasil yetersiz olur ya:) ayip ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 kazım > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 kermit said: catlikethiief said: kermit said: lol c. ronaldodan daha fazla iş yapmazsa ispanya liginde ve real madridde higuain kafamı keserim bu topicde bile saçmalamşsn ok gg bb arkadaşım senin cidden sorunların var galiba c.ronaldo sence TR futbolundamı ii oynar yoksa İngilteremi gibi düşün. İspanya ile İngiltere futbolunu bir tutuyosun sen o zaman. benim bahsetmek istediğim o. real madrid bireysel oyundan uzak bi takım. ee benim demek istediğim ne ? c. ronaldo genelde bireysellikten yana kullandığı için fırsatları yapamaz diyorum. ben c.ronaldoya bok gibi oyuncumu diyorum ya sen anlama özürlü felansın galiba cidden. ha başka biri kalksa dese tmm diycem ben c.ronaldoya kötü demişim ama bunu diyen sensin yani daha ne beklenirki. bile kısmı var asıl ben ordayım hala... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 fede said: barcelonayı severim ama madrid gömer o rekabette. madrid hertürlü ezer yani re6l m6drid. Kimse yapmadan yapayım dedim. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 real madridin "kagıt uzerinde" cok iyi bir kadro olusturdugu gercek ama barcelona su an cok dominant/birbirini tanıyan/bilen/anlasan oyuncuları var ve real in kadro cok ofansif geldi bana belki sampiyonda olur yediginden fazlasını atarak ama seneyeki real - barca macı 2-6 yerine 5-6 falan biterse de sasırmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 "deja cyrano" said: re6l m6drid. Kimse yapmadan yapayım dedim. saygılar. kimsenin yapacağı yoktu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar