Kinkaudonau Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 İnsan kokar be öyle yata yata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Kinkaudonau said: İnsan kokar be öyle yata yata isvecli eksi hemsireler islak havluyla siliyomus her gun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 hayalimde ki işe yakın bir iş :) ama sürekli yatrmak istemiyorum ben, 12 saat yatayım, sonra kalkıp kafama göre takılayım isterim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Yatak sabit değil , baş üstü , ayak üstü , sağa / sola yatırarak vücuttaki tepkileri ölcüyorlar. II.Dünya savaşında Joseph Mengele 'nin insanlar üzerinde yaptığı deneylerleri , bir nevi paralı yapıyorlar şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 gözlerine renkli mürekkep de aşılıyorlar mıymış adam mengele dedi ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 mengene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 acaip ihtiyacım var yahu böle bişiye.. maksat dinlenmek.. yımeeegggh falan da verirler işte.. ben tuvalete gittiğimde esnetirim bacakları azcık. lol maksat dinlenmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 BonePART said: Kinkaudonau said: İnsan kokar be öyle yata yata isvecli seksi hemsireler islak havluyla siliyomus her gun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 dasaaa said: ben tuvalete gittiğimde esnetirim bacakları azcık. ördeğe yaptıtırlar bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ginaly said: ulan ne fakir adamlarsınız, 160 doları ben NASAya vereyim de eve astronot yollasınlar. asgeabdfasfdafa sesli güldüm fena asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Ardeth said: gözlerine renkli mürekkep de aşılıyorlar mıymış adam mengele dedi ya sdf Sadece mürekkep olayını biliyorsun galiba , mengelenin yaptığı deneyleri iyice araştır. Bu arada neden bu forumda ciddi bir tartışma ortamı olmuyor ? İnsanlarda büyük bir gülme potansiyeli var galiba. Modelardan kaynaklanıyor olabilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 zgrw said: dasaaa said: ben tuvalete gittiğimde esnetirim bacakları azcık. ördeğe yaptıtırlar bence :) yazık nan.. tabii, anladım plastik ördek işte ama büyüğü napıcaz. gitmiycez mi tuvalete.. taharet musluğu yoksa günde 400$verse düşünmem bile Nasa bunu bilsin öle çağırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 janis said: Sadece mürekkep olayını biliyorsun galiba , mengelenin yaptığı deneyleri iyice araştır. E madem sen de biliyosun, birinin ismini mengele ile birlikte anmanın ne kadar kötü bir şey olduğunu anlamışındır o zaman sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 deneyini al da git lan NASA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Nasa bana günde 160 dolar verse, uluslararası geçerli olan tarifeyi uygularım 1saat 100dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 oha 3 ay cokmus ama aklimi celmedi de degil. ayda 5000 dolar lan nerdeyse basvuriim mi oha vurucam galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Nasa'nın Türkiye şubesi olsaydı kesin torpil arayanlar çıkardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Tam turk isiymis bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 bunlar böyle şeylerle uğraşıcaklarına uzay gemilerine Gravity stabilizer icat etseler ya dingiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar