Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 sadece bir olasılık belli ki forumdan sıkılmış öyle absürd bi topik açayım ki bi daha dönmeye yüzüm olmasın demiş.
reyou Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 itiraf edin hepiniz kazimi kiskandiniz. asdhasuhufa
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Xaenin said: Böyle ilgi açlığına gerek yok. Mal gibi ölecekseniz de kendi kendinize ölün, komik oluyor. Karizmasına foşurdattığım.
kazým Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ne pis bir bünyem var lan fazla antidepresan içmekten ishal oldum ahahahahahaahah
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 fede said: ego kotasını doldurmak için genelde kızılayda ego bayiler var orda dolduıruyorum ben ayda bir ölmeden bi gün oturacam bütün postlarını okucam fede
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 kazım walla çok merak ettik, bak uyandım direk sana baktım yaşıomusun hala diye... ee polis ne oldu geldi mi
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 dasaaa said: şimdi gerçek olsa yarın gazetede böle haberler.. kendini intaaar etçeeni sööleyen çocuun başlığı altında geyik yaptılar! İŞTE O GEYİKÇİLER! ÇÜKÜ DÜŞÇEK DEDİ! KARİKATÜR KOYDULAR! KAMERA AÇ DA ÖLÜMÜNÜ İZLEYELİM DEDİLER! Bİ ÖLSENE DİYE BASKI YAPTILAR!!!! ATLA DİYE TEMPO TUTTULAR! vs.. aslkdjhaskdjhkdlas büyük ihtimalle böle olurdu
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ego tatmin ediyorum falan diyodu dün gecenin ilerleyen saatlerinde.
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 KillJoy said: kazım walla çok merak ettik, bak uyandım direk sana baktım yaşıomusun hala diye... ee polis ne oldu geldi mi adam meraktan 12ye kadar uyumuş
Öne çıkan mesajlar