KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Lancelion said: bariz ultima. kaçarken gülmek için hahahahha zordu en azından benim için. evet, hep kovalanan madenci oldum, çok acı. eet kaçarken :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 asddsadasfasfa bence party messageden i was killed by a sheep görülünce ortaya çıkan bi terim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 sdfsdf olayı çok gülmek anlamına geliyo .. içinde "x" geçerse altıma sıçtım gülmekten oluyo.. ahahah diye gülersen komik diil ama yinede güleyim yada götümle gülerim buna ben anlamına geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Bence ahaha yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 jajajajajajajajajaja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Ben heh demeyi seviyorum, böyle sanki gülümsemekle gülmek arasında kalmış bir posu yansıtıyor adeta.Vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 xaxaxsxaxsxaxsaxaxasxsaxaxaxsaasasfsadasxaxxaxsxa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 sfsdfs böyle deli gülüşü gibi bişey işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 çıkış yeri ultima tabi ki ölüp reslenmiş donlu pkları kovalarken kolay oluyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar