Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hitab ettigi kişiye hic yollanmayacak yazılardan biri daha

dunno

Öne çıkan mesajlar

belki de fazla büyütüyosun diyceksiniz ama onu büyütme bunu büyütme elimde hicbisey kalmıyo geriye. gözardı ettigim seyler oyle cok ki artık geriye bisey kalmyo.

cok yanlıs bisey yaptım ve bana aldıgı ekstra bi mail accountunun sifresini onun bi sayfası icin denedim. sifreler aynıymıs gercekten de. bazı maillerini gördüm.

biraz anlatmıstım onceden. bana, bana asık oldugunu soyleyebilmek icin ayrıldıgı 4yıllık sevgilisi vardı. ona karsı vicdan azabı cekiyodu fln ayrılmıstık.tüm bunlara olabilir demistim. "insan bu" duygular karısık olabiliyo vs vs vs.
maillerde gordum ki benimle sevgiliyken (ayrılmamızdan 1hafta once fln) bambaska bi kızla(cok eskiden tanıdıgı biriyle) 20 tane fln mail serisi yapmıs. kıza dogru olmayan seyler yazmıs. "adada kalıyorum gelirsen beklerim" vs. kıza yavsamıs ya da asırı yalancılıgından bombalamak istemis. iki sekilde de cok itici.
artık onda güvenebiliceim hicbisey bulamıyorum

2hafta once "2hafta hicc konusmayalım" demistim. aramasını fln herseyi yasaklamıstım. 2 gun daha hic konusmamamız gerekiyo. azonce aradı. sonra neden kotu geliyo sesin dedi. konusmamamız gerekiyo 2 gun daha dedim. cevap vermedim.2 gün bitince boyle olmiycaksin d mi dedi ona da adam gibi cevap vermedim kapattık
Sosyal ağlarda paylaş

hic girme bence o işlere. cok ahımı aldı gercekten. cok üzdü. hic iyi olmadı. herseye ragmen cok sevmistim diyorum ya, simdiyse cok cok düstü gözümde. beni en cok hayal kırıklıgına ugratan kişi oldu diyebilirim. hic güzel olmadı sonu yani.

saf duygularla sevebilmek icinin dısının bir olması en guzel sey bence. bunu da yapamadı. kazanan ve kaybeden arıyosak o da bi *** kazanamadı yani
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...