Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 git gez dı$arda arkada$larınla otur bi barda bira iç alem yap hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 kim yaptı sana yavrum babanmı dövdü niye mutsuzsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Dunno senin bir arkadaşa ihtiyacın var bence. Böyle evinde oturup sabaha kadar içebileceğin, anlayabileceğin bir arkadaşa ihtiyacın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 arkadaslarıma anlatamıyorum bu adamı artık. gerci hala anlatıyorum ama anlattıkca daha cok kızıyolar bana. cıkar at hayatından diyolar, ben yapmıyorum. onları hice sayıyorum gibi oluyo. yapmalıyım artık ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ne kadardır bu durumdasınız ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 lan insan babasını hayatından çıkartıp atarmı o nası laf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 4aydır sevgili degiliz ama hemen hemen 4 aydır gorusmeye devam ediyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 mesajların hiçbirini okumadım, okumucam da, mod değilim artık, istediğin kadr topak açabilirsin kolay gelsin yavuz sdfsdgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 sevgili değilsen görü$ünce mutsuz oluyorsan onla görü$ceğine git ba$ka arkada$larınla görü$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 onunlayken mutlu oluyodum ama sevgili olmayısımız fln hep pürüz pürüz seyler vardı. hepsini herseyi gözardı edebilirdim yine de. düsündügüm gibi oldugunu sandıgım insan icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 tanısam yada olayları bilsem yorum yapardımda bu durumda tabi konu$mak pek zor ama aradaki saygı bi kez gidince zaten bida toparlamak çok zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 lan bu kız neden bahsediyo babasıyla mı sevgili ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 buraya onca sey yazdin, ama hicbirinden bir sey ogrenememissin. cok garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 olum çok üstü örtülü anlayamıyorum ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Dynun said: mesajların hiçbirini okumadım, okumucam da, mod değilim artık, istediğin kadr topak açabilirsin kolay gelsin yavuz sdfsdgs ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 emekli mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 belki de fazla büyütüyosun diyceksiniz ama onu büyütme bunu büyütme elimde hicbisey kalmıyo geriye. gözardı ettigim seyler oyle cok ki artık geriye bisey kalmyo. cok yanlıs bisey yaptım ve bana aldıgı ekstra bi mail accountunun sifresini onun bi sayfası icin denedim. sifreler aynıymıs gercekten de. bazı maillerini gördüm. biraz anlatmıstım onceden. bana, bana asık oldugunu soyleyebilmek icin ayrıldıgı 4yıllık sevgilisi vardı. ona karsı vicdan azabı cekiyodu fln ayrılmıstık.tüm bunlara olabilir demistim. "insan bu" duygular karısık olabiliyo vs vs vs. maillerde gordum ki benimle sevgiliyken (ayrılmamızdan 1hafta once fln) bambaska bi kızla(cok eskiden tanıdıgı biriyle) 20 tane fln mail serisi yapmıs. kıza dogru olmayan seyler yazmıs. "adada kalıyorum gelirsen beklerim" vs. kıza yavsamıs ya da asırı yalancılıgından bombalamak istemis. iki sekilde de cok itici. artık onda güvenebiliceim hicbisey bulamıyorum 2hafta once "2hafta hicc konusmayalım" demistim. aramasını fln herseyi yasaklamıstım. 2 gun daha hic konusmamamız gerekiyo. azonce aradı. sonra neden kotu geliyo sesin dedi. konusmamamız gerekiyo 2 gun daha dedim. cevap vermedim.2 gün bitince boyle olmiycaksin d mi dedi ona da adam gibi cevap vermedim kapattık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 O ZAMAN YOLLARINIZI AYIRIN NİYE KENDİNİ KANSER EDİYORSUN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 oha lan. böyle kız bi biz bulamadık anasını satiym. herif bariz boynuzluyor, göz göre göre kız sevmeye peşinden koşmaya devam ediyor. sevdiğin herifin telefon numarasını yaz bence, ders falan almayı düşünebilirim sdfkjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 adamin bi yuzune tukurmedigi kalmis be hala cirpiniyosun. bence postayi coktan koyman lazimdi hala nasil guveneyim guvenecek biseyi kalmadi diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 çok $ımartmı$sın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 bence yapacağın şey şu olma-ALL GLORY TO THE HYPNOTOAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 yada çok bıktırmı$sın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Chastise said: bence yapacağın şey şu olma-ALL GLORY TO THE HYPNOTOAD Aga Futurama'nın yeni bölümleri geli-ALL GLORY TO THE HYPNOTOAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 hic girme bence o işlere. cok ahımı aldı gercekten. cok üzdü. hic iyi olmadı. herseye ragmen cok sevmistim diyorum ya, simdiyse cok cok düstü gözümde. beni en cok hayal kırıklıgına ugratan kişi oldu diyebilirim. hic güzel olmadı sonu yani. saf duygularla sevebilmek icinin dısının bir olması en guzel sey bence. bunu da yapamadı. kazanan ve kaybeden arıyosak o da bi *** kazanamadı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar