Bloodseeker Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Arkadaşlar Warhammerda en iyi altın kasma yöntemi nedir sizce veya sizlerin kullandığı yöntemler nelerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 600 officer medalionla 1800 gold kasmak isine yararsa bi kac sehir yapıp kazandigin invaderları bi güzel officera cevirip ordan scout medalliona ceviriceksin sonra onlarla obliterator eldiven alıp vendora 2 golda satıcaksın 600 officerdan 1800 gold cikiyo daha sonra 25 kill enemy questlerini almayı hiç unutmycaksın ve sürekli rvrde warlord zorlycaksın al sana bir warhammerda altın kasma yöntemi AU yu kullanmayı bilirsen ordanda para yapabilirsin tekel olma yöntemleri var mesela elinde invader eldiven var bütün invader eldivenleri al (makul olan fiyatlardaki) birazdaha pahalıya koy hepsini paşa paşa almak zorundalar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodseeker Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Hmm... Crestler lazım yaw şuan :) ama fena fikir değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tandagh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 En son dün olmuyodu bu crest olayı hatırladığım kadarıyla 1,2 gold yerine 10 silver veriyo artık diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Evet düzelttiler.Artık 10 silver Tandagh'ın söylediği gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myser Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 sayet profession olarak apothecary&butchering aldıysan armor potion yapıp satabilirsin iyi para kazandırıyorlar.cultivating isen liniment yapıp satabilirsin ki biraz daha az kazandırır.ya da fortress kusatmaları sırasında etraftaki mobları kesebilirisn sıkılıkla conqueror belt dusururler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Obliterator düzeltildi evet. Bugdan saymıyorlardı ama yine de düzeltme ihtiyacı duydular. Neyse ki bir 350 gold falan yapabildim o şekilde. Aktif oynayıp da 20k gold falan yapan olmuştur rahat. Madalyonlara değer mi tartışılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Tüh be efsane vurgun yapıcaktım hepsini parcaladim simdi yok yere gitti isallah geriye döner yoksa patladık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Yaww bıtırdıler o bugı allahtan bız somurduk yeterı kadar. 5.5k para yeterde artar bana :P tabıı aramızdakı bazı aclar bunu abarttılar :P Ozellıkle Falcata vurgunu yapmıstı haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodseeker Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Peki Talisman Making nasıl? Gelecek patch ile bütün talismanlar permanent olacakmış. Yada şu an Talisman Maker im iyi gold geliyor AH den diyen varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SinlessSaint Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 1 healer 1 tank 1 de dps bul lair leri gez ben 2000g civarı falan kazandım lair droplarını satarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Başlangıç olarak bi 4k yapıstım sonra warlord ile işim bitti dedim su warlord crestleri kırıyım bi guzel kırdımda,3.3k officer var ama ne yazııki kaldırmıslar.Neyseki gaza gelip royal crestleri kırmadım. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Gold halen işe yaramıyor mu oyunda? Yani, şöyle para harcayıp Choppa'mı twinklesem, ilerde pişman olur muyum? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 valla ben talisman dısında bir şeye para harcamıyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Benim Zealot 200 TM/200 Scavenger ya, sorun olmaz herhalde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 ah'den epic silah filan almak için işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Choppa'yı twinklemek için kullanabilirim o zaman, teşekkür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Scavenger iyi hoş da ole sağlam fragment veya curio düşürmek için LV/Sigmar farmlamak lazım. Yoksa playerlardan cıkanlarla fazla bişi yapamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duath Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 chestler nasıl officera dönüşüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 bütün rvr token'lar için ctrl + sağ click downgrade eder, upgrade edilemezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Sam said: bütün rvr token'lar için ctrl + sağ click downgrade eder, upgrade edilemezler. düşük tierdaki madalyonlar bir üst tier'a dönüsebiliyor da (mesela 5 soldier -> 1 officer gibi), conq - invader - warlord - royal sadece düşürmek veya zone lock / başkent pq'su bitirmek gibi işlerde kazaniliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar