Malkor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Dün gece bende hacklenmişim, server a zarardan da 3 gün ban yemişim. İşin garibi durup dururken, virüs yokken 1 aydır addon yüklememişken nası hacklendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 vimpir said: Okadar emek veriyorsunuz yazik 55 tl verip kurtulun bu dertten. Blizzard Authenticator 55 mi oldu? Ya biz 35e almamış mıydık? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Biz öyle bişi ödedikte ama onlar türkiyeden alıyorlardır o adamlar üstüne kar fazla ekliyor :) ben kar etmeden yaptım işlemleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 aradım skype'tan 15dk bekledim yok bildiğin kulaklarım terledi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Geçmiş olsun Cüce . Benimde başıma geldi daha önce , çok sinir bozucu bir durum. Ayrıca .exe uzantısı olmasına gerek yok ki , dosyanın uzantısına isteğiğin şekilde kimlik verebiliryorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oppala Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 iphone unuz varsa authenticator beleşe geliyo. tavsiye ederim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 daha bugun burayı okudum nasıl olur diye sabah bir baktım şifren degişti felan filan diye email gelmiş bir girdim gitmiş mal mulk :/ webform doldurdum bide ticket actım umarım hallolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Twisty said: nod32 kaspersky tarzı bir antivirus kur olay bitsin addon indirirken içinde varsa keyloger odur yani yoksa addon kurdum şifremi aldılar diye bir olay yok hurafe o bende nod32 en yuksek korumadayken yedi trojan, asiri lag oldu suphelendim de elle tarama yaptim o sekilde buldum sansina yani tamamen. Ayrica wow classic oyunculari bilir eskiden boyle seyler milyonda bir olurdu ki o da aninda cozulurdu. Halbuki oyunun en hardcore oynanan donemleri classic donemleridir herkes icin. Peki o zaman neden yoktu ki bu kadar hack olayi ? ''Blizzard Authenticator'' pazarlanmasi icin acilan bir yol olabilir blizz tarafindan. Hatta cok yuksek ihtimal boyle yani. Her 2 kisiden 1 i hackleniyor suan nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Blizzardla alakası yok tamamen sagdan soldan download ile alakalı ve elbette orjinal programkullanmama ile de alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Vanilla naxx zamanında Loatheb için hayvan gibi Flask, Shadow Prot Pot falan biriktirmiştim. Deneyeceğimiz günün sabahı oyuna girdiğimde üzerinde bir tek shirt vardı. Kafayı yemiştim. Ondan beri haftada 1 pssw değiştirdim, şimdi de authenticator var işte. Kıyın paraya alın bence, iphonenunuz varsa zaten bedava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Flashdisklerden aldığın virüslerden de oluyor.Benim böyle virüs yüzünden accountum silinmişti,uyarılara rağmen yasadışı gold ticareti yapıyormuşmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 ticket açtımda 2 saat oldu bakan yok webform yeterli olurmu acep sadece birde ne zaman başlıyorlar incelemeye accountu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 oppala said: iphone unuz varsa authenticator beleşe geliyo. tavsiye ederim : ) app store'dan mı indiriliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 evet search kısmınza blizzard yaz çıkıyor zaten. ismi Blizzard Mobile Authenticator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 aa ben bu iphone için authenticator'u yeni duydum. şahaneymiş gerçekten. peki diyelim. ben telefonu bi yerde unuttum. evden wow'a girmek istiyorum. bu gibi durumlar için instant bi çözüm var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genitalic Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 telefonu unutma. cidden en hızlı çözüm o, sonucta sistemin amacı bu "unique key"leri edinemeyen kisilerin hesapla giris yapmasini onlemek. kolayca etrafından dolasilan bir cozumu olacagini hic sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar