Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hacklendim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dün gece bende hacklenmişim, server a zarardan da 3 gün ban yemişim. İşin garibi durup dururken, virüs yokken 1 aydır addon yüklememişken nası hacklendim.
Mesaj tarihi:
Geçmiş olsun Cüce . Benimde başıma geldi daha önce , çok sinir bozucu bir durum.

Ayrıca .exe uzantısı olmasına gerek yok ki , dosyanın uzantısına isteğiğin şekilde kimlik verebiliryorsun.
Mesaj tarihi:
daha bugun burayı okudum nasıl olur diye sabah bir baktım şifren degişti felan filan diye email gelmiş bir girdim gitmiş mal mulk :/ webform doldurdum bide ticket actım umarım hallolur
Mesaj tarihi:
Twisty said:

nod32 kaspersky tarzı bir antivirus kur olay bitsin addon indirirken içinde varsa keyloger odur yani yoksa addon kurdum şifremi aldılar diye bir olay yok hurafe o

bende nod32 en yuksek korumadayken yedi trojan, asiri lag oldu suphelendim de elle tarama yaptim o sekilde buldum sansina yani tamamen.

Ayrica wow classic oyunculari bilir eskiden boyle seyler milyonda bir olurdu ki o da aninda cozulurdu. Halbuki oyunun en hardcore oynanan donemleri classic donemleridir herkes icin. Peki o zaman neden yoktu ki bu kadar hack olayi ? ''Blizzard Authenticator'' pazarlanmasi icin acilan bir yol olabilir blizz tarafindan. Hatta cok yuksek ihtimal boyle yani. Her 2 kisiden 1 i hackleniyor suan nerdeyse.
Mesaj tarihi:
Vanilla naxx zamanında Loatheb için hayvan gibi Flask, Shadow Prot Pot falan biriktirmiştim. Deneyeceğimiz günün sabahı oyuna girdiğimde üzerinde bir tek shirt vardı. Kafayı yemiştim.

Ondan beri haftada 1 pssw değiştirdim, şimdi de authenticator var işte.

Kıyın paraya alın bence, iphonenunuz varsa zaten bedava
Mesaj tarihi:
aa ben bu iphone için authenticator'u yeni duydum. şahaneymiş gerçekten.
peki diyelim.
ben telefonu bi yerde unuttum.
evden wow'a girmek istiyorum.
bu gibi durumlar için instant bi çözüm var mı?
Mesaj tarihi:
telefonu unutma.
cidden en hızlı çözüm o, sonucta sistemin amacı bu "unique key"leri edinemeyen kisilerin hesapla giris yapmasini onlemek. kolayca etrafından dolasilan bir cozumu olacagini hic sanmiyorum.
  • Yeni Oluştur...