Suark Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Wotlk cıktıgından berı hıc oynamadım dayatmalardan sogumustum acıkcası; ama sımdı bıraz para kazanma hıssı ve druıdın yenı formunu gorunce hosuma gıttı. Şimdik, karakter fıyatları nasıl? Woltk fiyatı ne kadar? sıfırdan full wow ne kadar? Tembellik edip arastırmadım yardım pliz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Karakter fiyatlarından çok haberdar değilim, ebay'de falan arattığında çıkar herhalde ama. Wotlk 75 - 90 milyon arasında değişiyordur muhtemelen. Orjinal WoW ve TBC ise birçok yerde çok ucuza satılıyor ( D&R , Nezih gibi ) Net bir rakam aklımda değil ama 3 oyun 150 milyondan fazla değildir sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 bende geri dönüş için woltk key aldım 46 milyon mu ne tuttu hatta arkadaşımada aldım sorun yok (tu) bi öss olayı bitsin geri dönücem bende sıfırdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sildarine Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Hem karakter fiyatı hem wotlk fiyatı enteresan kctı. Tabi level 70+ char alacaksan. Sonucta account alıyorsun. Belki konuyu yanlıs anlamısımdır gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 yok karakter almıcam zaten var ıkı tane 70 ım =) satıcam bende yazın barı askere kadar para yapayım bununla dıorm. key almakta 150 ytl mı? hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 karakter fiyatları türkiyede çok düştü. Achievement leri iyi birkaç rare binek veya full uludar itemli olanlar anca para eder. hani kar etmek zor eskiye göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ozii_x said: karakter fiyatları türkiyede çok düştü. Achievement leri iyi birkaç rare binek veya full uludar itemli olanlar anca para eder. hani kar etmek zor eskiye göre aa ozi :P hala oynuyom deme :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 zor tutuyorum kendimi 4 gün sonra öss var tutamadım girdim lvl 10 a kadar kastım of ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 cok baydi dönülmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 oyunu az oynadıysan dön cok oynadıysan baycak gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 wow neyin kısaltması,tanımıom öyle bi oyun,en son naxx ta örümcee kesmiştik bebeğim,sonra kustum,hatırlamıyorum gerisini,wow ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 sadece wowlk alsam oynayamazmıyım? illa diğer 2 oyunuda almam gerekiyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 3 oyunu da alman gerek en son raidlere girebilmen ve dk açabilmen için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar