BonePART Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Turistik lazim 1 ay mi 3 ay i ne en kisaysa onu alcam 1 2 hafta laizm bana. Bu davetiye sart mi ya? Yane davetiyesiz alamiyo muyuz? Kimden bulcam ben davetiyeyi? Yada baska ulke yok mudur sikintisiz vize veren davetiyesiz. CAlisan sskli maasi bi insanim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 alırsında ,hesabında para,üstüne tapu,araba bile istiyebiliyolar bazen:D,herkes çalışan olarak gözüküp,oraya kapağı atmaya çalışıyo,ama dediğim gibi,3-5 senelik çalışansan rahat alabilirsin,ben 2002 de 2001 e200 ruhsatıyla vize almıştım ahhahahaha,mersedesin adı yetmişti yani;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ha yane istemediler sey davetiye walla ustume bi araba war bide hmm 5 6 senedir calisanim bi arayip sorarim en kotu konsoloslugu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Uçakla gideceksn muhtemelen uçak biletlerin gerekir, davetiyeden ziyade sahte bir rezervasyon yaptırırsan daha rahat edersin. Ha zaten otelde kalıcaksan davetiye lüzumlu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Macaristan konsoloslugunda daha rahat oldugu soyleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 berkay kız arkı ziyarete gidiyor ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 abi iyie ucak biletleri ne angut bisi lan vize alicami bilmedne gidip bilet alinir mi otelde kalmicam ayrica parklarda felan uyucam bu krizde anca ole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Otelde kalmayacaksan dediğim gibi sahte rezervasyon yaptır internetten ve uçak bileti ne yazık ki mecburi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 sahte rezervasyon ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 rezevasyon yaptiriyorsun, kredi kartindan parayi bloke ediyorlar ama otelde kalana kadar para cekilmiyor hesabindan. daha sonra iptal edince hic para odememis oluyorsun. sonra gidip ucak biletini aliyorsun. eger vize alamayacagini dusunuyorsan (ki normal sartlar altinda alamamak icin bir sebep yok) refundable bir bilet alabilirsin. sitesinden isteyecekleri evraklara bak, oyle tapu/araba filan sart degil, fakat ne kadar cok belge gosterirsen, o kadar az terlersin. yok cok cekiniyorsan, bir acenta aracagiliyla yap islemini. bir turla git, onlar halleder, en azindan yardimci olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 bu rezervasyon isini daha once yapan war mi warsa almanyada otel ne kullandilar kullanan war mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 olm bana sorsana lan. daha yeni ticari vizeyle gittim. 10 günlük vize aldım. otel rezervasyonu yeter. gezmek için gidiyor olduğunu belirt. Babandan izin yazısı al kaşeli imzalı. banka cüzdanı göster en az 2-3 aylık içinde para olsun. ssk dert değil, ben de en dandiğinden ssk lıyım, bankanda kaç para var, ne için gidiyosun ona bakıyolar. rahat ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ben italya dan yapmıştım vaktinde. netten kasıp depozito istemeyen bi yer bulup ordan rezervasyon yaptırdım. bi de rica edip konsolosluğa gösterecek bi mektup gibi bişey istedim. sağolsun onu da gönderdiler. çok vicdan azabı çektim ama sonra :P bizimkiler bi sonraki yıl aynı otelde dednedi ama yapmamışlar bu sefer. seyahat acenteleri filan da bi ücret karşılığı yapıyolar ama yaptırmadım ben ne kadar bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 rezervasyon fake. vizeyi aldıktan sora iptal ediyosun zaten. ama bi çıktısını al rezervasyon işleminin onu konsüle götürcen. ayrıca havalimanında vize kontrol muduru sorabilir nerde kalcan diye. ben ingilterede patlıyodum az daha oyle. yanıma da almamışım rezervasyon çıktısını. karı patlatıyodu az daha. gerçi almanya oyle değil. bi bok sormuyo tipine bakıyo vurup geçiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 evet şirketten antetli kagıda mı ne yazın işte iş gezisi için bonepart ı gönderiyoruz almanyaya su su tarihler arasında diye mis gibi ticariden alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Ekonomik olmasını istiyorsan kalacak yerlerin anahtar kelime : Jugendherberge Yoksa 2 yıldızlı otelin geceliği 80 euro Vize için turistik bürolardan uğraşabilirsin ama oda masraf demek. Davetiye lazım vize alabilmek için almanyaya, alman vatandaşı birisi yollarsa daha az sorun çıkar. ek: şu yaz sezonunda almanyaya gidiş dönüş bilet 250- 400 euro arasında en ucuzu. Daha ucuzunu bulan bana mesaj atsın hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ya kalcak yer degil sorun sorun vize alman anasinis atiyim amerika 10 sene verdi vize icine ettigimin almanyasinda takildik ulan ustune para verseniz yasamiyacagim yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 almanya 45+ dan sonra en iyi yasanıcak yer bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Almanya öyle antikadır vize konusunda Konsoloslukları feci süründürür bide. Kapıdan girerken sorguya çekilmende çabası. Başka yere vize alabilirsin yengen vizesiyle , ordan almanyaya geçersin ama o zamanda ilk olarak o ülkeye uçman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 git fransaya yada hollandaya mis gibi trenle geçersin ucuz da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Nasıl ucuz?:) 120 euro falan Önceden yaz kampanyası alması lazım 29 39 euroluklardan ama onuda tutturmak mesele zamanı ayarlayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 arkadaslar bana somut bisile gelcek war mi sole yapsan bole olur bole yapsan ole oluu degerlendirdim zaten akraba makrabadan davetiye alabilcek durumda olsam ki onnarida zorladim arkadasida zorladim bana su oteli aradim sole hallettim dien warsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 lan hala gitmediysen sana yer sölyiyimde git kal hemde bedavaya:D erbakan hocanın milli görüş camileri yada ülkü ocakları her şehirde var ortalama gece parkta yatıpta tecavüze uğramaktan iyidir dazlaklar tarafından asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 haciboy niye panik yaptin ki almanya'ya turistik olarak gitmek yasak degil ki yahu, niye davete ihtiyacin olsun (bu arada ne isin var ak almanya'da, insan gormeye de gitmiyosun davetiyen yoksa, banklarda yaticam falan diyosun sdfs) ucak biletini alman lazim, refundable alabilirsin eger tarihi degistircem diyosan. otel rezervasyonu yaptir onun ciktisini al sonra iptal edersin. bikac paragraf da neden gittigini nereleri gezecegini falan anlatan bi yazi yaz. kendi banka zart zurt falan goturursun ama daha iyisi babandan bi yazi alip (iste oglumun masraflarini ben karsilicam zart zurt) babanin banka dokumu, tapu mapu 1-2 tane goturursun. mezun oldun bildigim kdarila ondan transkript gerekmez ama hala okuyosan ne olur ne olmaz bi transkript bastir foto falan var bi de tabi onlar yazar web sitesinde, hatta direk konsolosluk web sitesine baksana abi? ben her yere vizemi kendim aldim yesil pasaport bittikten sonra, isvec de shengen mesela boyle gidip almistim, ekstra ogrenci dalgalari da vardi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 lan iki tane isim war sskli ne babamin maas dokumu ffs ayrica bankta felan yatmicam arkadasim war ama orenci oldugu icin davetiye yolayamiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar