slayer77 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 asdasdas Koka kola gibisin 4 kapak versem banada verirmisin? Kriz teğetse, tayyip çemberdir. Burma burma bıyıklarım özlem seni ayıklarım. cansıkıntısı böle acayip şeyler getiriyor insanın aklına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 "annemi çok seviyorum ayağının altını bile yalarım." cidden bi arkadaşım söylerdi bunu küçükken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 hayat bi memleket olsa ben merkezden olurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 katran kaynamakla olmaz ki şeker, cinsini s.....im cinsine çeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 çok seviyom ben bu lafı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 evet 50 yaşında amcalarla takılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 deminden beri aklıma gelmedi ya lan düşün düşün bayıljaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 demin düşündüm de, bu topiğe post attığım için galiba pişmanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Bugün hocaya yazdık mezun oluyoruz anketin arkasına. Çok sevdik be abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Ölsem toprak olsam, topraktan tohum olsam, tohumdan ağaç olsam, ağaçtan tokmak olsam, sana bir s...sam canlanırmıydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 topraktan tohum olamassın ancak fil veya dana gibi bişeyin yiyip sıçması lazım seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 büyüyüp gelişme şansın filin nereye sıçacağıyla doğru orantılı yemişim öyle hayatı lan tohum olmak zor zanaat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ikinize ikimiz bayram etsin s.kimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar