burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ben de meyve diyorum zaten zeytine, agac filan faktoru var da sebze diyen salaklar cikiyor o acidan ortaya attim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 istediğini olsun biyerime kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 zeytin, sebze de değil meyvede meze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 domates meyve mi sebze mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 salata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 cilekte cekirdek yok muzda da yok galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 bence en guzel meyve kavun. uzum de guzel^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 çilekte var çekirdek. bi sürü var hemde nabtın ya. muzda yok ama toprağa sokuyosun muzu çıkıyo ağaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 çekirdeği olan herşey meyve olsaydı Dünyanın kendisi bi meyve olurdu. asadafaddafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Jahrein said: Ben size çok ilginç bir şey daha söyleyeyim. domates: meyve patates: sebze "wiki" ABD'de 1893 yılında mahkeme sebzelerle birlikte saklanıp yenildiğinden onu sebze diye sınıflandırmıştır fakat gerçekte meyvedir. domatesin davası halen sürüyo evet baya komik ama henüz resmi olarak meyve mi sebze mi belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 peki çekirdek meyve mi sebze mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 iste o yuzden galiba dedim cilekte emin olamadigim noktalar vardi. zaten sevmem cilek, onemli degil benim icin asdkjdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 muz ot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 burtonesk said: iste o yuzden galiba dedim cilekte emin olamadigim noktalar vardi. zaten sevmem cilek, onemli degil benim icin asdkjdas oha tek sevdiğim meyve çilek hatta böyle çilek yicek kız ben öpecek öyle daha çok sseviyorum krem şanti yapıcan bi desfdksjfl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ya ben acikcasi merak etmiyorum oylesine soyledim de mutlaka vardir cekirdegi, yoksa nasil buyuyup meyveye donusecek dimi ama^^ cilege alerjim var fdcim ya yoksa neden boylesine sempatik bir meyveyi hayatimdan cikarayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 fede said: burtonesk said: iste o yuzden galiba dedim cilekte emin olamadigim noktalar vardi. zaten sevmem cilek, onemli degil benim icin asdkjdas oha tek sevdiğim meyve çilek hatta böyle çilek yicek kız ben öpecek öyle daha çok sseviyorum krem şanti yapıcan bi desfdksjfl ahah alanyadaki sapık bakkal geldi lan aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 AHAHAHAHAHAHAHAHA hatta AHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 onu bilmem ama erika dutra robert pattinsonin yeni yavuklusuymus. aglayalim hadi kizlar. o sebepledir ki erik ne bir meyve ne de bir sebzedir. lavuktur. erika da bi peynir türüdür. kasar mesela.roooobeert kütlet bizi erik gibi yavrum. sebze mi meyve mi diye tartismaktansa twilight tartisin forumun genc dimaglari dfjg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 fede said: toprağa sokuyosun muzu çıkıyo ağaç Metafor mu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 yoo gerçekten öyle abi. ama metafor açısından bakarsan doğa ana bize bişey anlatmaya çalışyor galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 nil twilight ne lan ciddi misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Sebze elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Twilight diye meyve mi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 hayir lan. valla. ama tenini parildatan günesi olmak isterdim =( asdf. yok yok istemezdim. of o degil de eksi erik istedim, tuza banip yiyesim geldi. tipki roberte ekmek banip yemek gibi <3 of tamam lan saka yapiyorum niyanim korkma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ahahahsdjfgdsjf of güneş nil bebeğim <3 benim cildimi parıldat, ışığının etkisiyle saydamlaşayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar