burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ben de meyve diyorum zaten zeytine, agac filan faktoru var da sebze diyen salaklar cikiyor o acidan ortaya attim.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 istediğini olsun biyerime kadar...
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 cilekte cekirdek yok muzda da yok galiba.
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 bence en guzel meyve kavun. uzum de guzel^^
fede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 çilekte var çekirdek. bi sürü var hemde nabtın ya. muzda yok ama toprağa sokuyosun muzu çıkıyo ağaç
raider Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 çekirdeği olan herşey meyve olsaydı Dünyanın kendisi bi meyve olurdu. asadafaddafa
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Jahrein said: Ben size çok ilginç bir şey daha söyleyeyim. domates: meyve patates: sebze "wiki" ABD'de 1893 yılında mahkeme sebzelerle birlikte saklanıp yenildiğinden onu sebze diye sınıflandırmıştır fakat gerçekte meyvedir. domatesin davası halen sürüyo evet baya komik ama henüz resmi olarak meyve mi sebze mi belli değil
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 iste o yuzden galiba dedim cilekte emin olamadigim noktalar vardi. zaten sevmem cilek, onemli degil benim icin asdkjdas
fede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 burtonesk said: iste o yuzden galiba dedim cilekte emin olamadigim noktalar vardi. zaten sevmem cilek, onemli degil benim icin asdkjdas oha tek sevdiğim meyve çilek hatta böyle çilek yicek kız ben öpecek öyle daha çok sseviyorum krem şanti yapıcan bi desfdksjfl
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ya ben acikcasi merak etmiyorum oylesine soyledim de mutlaka vardir cekirdegi, yoksa nasil buyuyup meyveye donusecek dimi ama^^ cilege alerjim var fdcim ya yoksa neden boylesine sempatik bir meyveyi hayatimdan cikarayim.
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 fede said: burtonesk said: iste o yuzden galiba dedim cilekte emin olamadigim noktalar vardi. zaten sevmem cilek, onemli degil benim icin asdkjdas oha tek sevdiğim meyve çilek hatta böyle çilek yicek kız ben öpecek öyle daha çok sseviyorum krem şanti yapıcan bi desfdksjfl ahah alanyadaki sapık bakkal geldi lan aklıma
fede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 AHAHAHAHAHAHAHAHA hatta AHAHAHAHAHAHAHAH
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 onu bilmem ama erika dutra robert pattinsonin yeni yavuklusuymus. aglayalim hadi kizlar. o sebepledir ki erik ne bir meyve ne de bir sebzedir. lavuktur. erika da bi peynir türüdür. kasar mesela.roooobeert kütlet bizi erik gibi yavrum. sebze mi meyve mi diye tartismaktansa twilight tartisin forumun genc dimaglari dfjg.
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 fede said: toprağa sokuyosun muzu çıkıyo ağaç Metafor mu bu?
fede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 yoo gerçekten öyle abi. ama metafor açısından bakarsan doğa ana bize bişey anlatmaya çalışyor galiba
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 nil twilight ne lan ciddi misin
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 hayir lan. valla. ama tenini parildatan günesi olmak isterdim =( asdf. yok yok istemezdim. of o degil de eksi erik istedim, tuza banip yiyesim geldi. tipki roberte ekmek banip yemek gibi <3 of tamam lan saka yapiyorum niyanim korkma.
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ahahahsdjfgdsjf of güneş nil bebeğim <3 benim cildimi parıldat, ışığının etkisiyle saydamlaşayım.
Öne çıkan mesajlar