S-H Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 youtube videolarını izlerken sorun çıkıyor ama sadece firefoxta ie ile izleyebiliyorum videoları.sorun ne olabilir bu sorun daha önceden yoktu firefox için flash player filan yükledim ama yine değişmedi var mıdır çözümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 "Sorun çıkıyor" derken noluyor? Eskiden 1-2 saniye oynayıp duruyordu bende, ses hiç yoktu falan. Firefox'u komple kaldırıp bütün kalıntılarını silmiştim, sonra kurup en güncel flash playerı yüklemiştim, geçmişti. Hata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 of pardon ya dalgınlıktan unutmuşum yazmayı playe basınca siyah ekran üstüne an error occured,please try again later. yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 bende de oluyor o. hatta sitelerde de "error" çıkıyor sürekli. adsl modemimi değiştirip, port açmak gerektiren bir modeme geçtim, tüm portlarları açan zamazingoyu kullandım. o zamandan beri sık sık bu iki hatayla karşılaşıyorum. özellikle p2p açıkken veya bir dosya download ederken karşıma çıkıyor. hiç download etmediğim sırada çok nadiren görüyorum ama download varken neredeyse her defasında çıkıyor. internet sitelerine girdiğimde "error, bu siteye ulaşılamıyor" diyor. youtube'da da siyah ekran çıkıp gene error veriyor. eğer senin sorunun da anlattığım gibi birşeyse, p2p programını kapatıp, tüm downloadları durdurup youtube sayfasını refresh etmen gerekiyor. başka bir çözüm yolu bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 p2p yok zaten.downloadta yapmıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar