Greeny Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Bizim işletme için (turizm) ucuzundan bir host lazım. Günde 5-10 kişi bakar bakmaz. Ama güvenilir biryer lazım tabiki tavsiyeniz ya da aranızda bu işi yapan var mı? İkincisi, linux - windows vs hostların farkı nedir bir aydınlatın yol gösterin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 en buyuk fark: linux hostlar daha ucuzdur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Yerine gore degisiyor mum. Cok fazla bir yere ihtiyaciniz yok sizin. hostcini'nden falan en kucuk yeri alsaniz yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 en küçük yeri alayım da mysql php bir sürü şey var hiç bilgim yok nedir ne değildir. napsam netsem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Ayarlıyım ben sana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 kebirhost.com u önermişti bir arkadaşım bana. Ben de oradan reseller aldım ancak şu an kullanmıyorum. Ancak teknik destekleri gayet iyi, oldukça kısa sürede geri dönüş yapıyorlar. Ufak siteler için ucuzundan güzel bi seçim bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 natro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Greeny said: Bizim işletme için (turizm) ucuzundan bir host lazım. Günde 5-10 kişi bakar bakmaz. Kebirhost'un 2. veya 3. paketi iyidir sanırım şuna göre. Windows hostlar genelde daha nadir/pahalı (diye hatırlıyorum) ve ASP kullanma niyetiniz yoksa gereksiz, Linux yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 FsbNetwork kullanıyorum, gayet başarılı, sorun oldumu hemen cevap veriyorlar, dehşet hızlı(bana öyle gelio en azından). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 baya bi zaman önce www.rodosweb.com almıştım öyle ufak bi site için www.godaddy.com dan da memnun kalmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 http://forum.paticik.com/profile.php?5,256401 şu arkadaşın hostu iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Brigand' ın hostu üzerinde açtım siteyi teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Yıllık 15 TL'ye bir host sağlayıcısı önerebilirdim size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 CthuLhu said: http://forum.paticik.com/profile.php?5,256401 şu arkadaşın hostu iyi.yalnız geyik gibi durmuş biraz da di(tim)'nin hostluğundan aşırı memnunum.bi gün bi sorun çıksın di mi? yok yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar