Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telefon ALDIM

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam beyler telefon aldım a50 90 milyona 0

telefon numaram 05365179806 isteyenler arayabilir ama cevap almayabilirler heuee GRATS ME GRATSS :D abi bugun 20 kontorumu nette girerek harcadım free melodi bulabileceğim biyer icin ııh yok =) bildiğiniz varsa söyleyin bu siemensin a50 lerinde poké gibi melodi var =) ha bu arada

monofonik telefon[signature][hline]morning morning where are you going?
Sabah sabah nereye gidiyorsun?
Cable Mail
Aysikyu
Click Me And Type Something
Mesaj tarihi:
ben bi site biliom, waptan giriyosun ama tamamen sloven dilinde tabi sarki isimlerinden filan bakarak ok tuslariyla indiriyorum filan arsivlerinde 10,000 sarkı var. tek sorunu sitedeki melodileri kullanıcıları yolluyor yani iyi bir sey cıkmama olasılığı da var. du bakiim bulursam yolliyim adresi burdan
Mesaj tarihi:
Hayırlı olsun.
Güle güle kullan.[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun
sarkı yerine osursan bile biz izleriz.

MadcaTtt..
Ace.....

Mesaj tarihi:
hayırlı olsun[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize
Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN
Mesaj tarihi:
vermene de gerek yoktu ama vermişsin ondan öyle demiş arkadaş herhalde ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
hayırlısı olsun[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mesaj tarihi:
- telefon aldım
- aferin
- abi nie öle diyosun ya
- aferin aferin[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki:
hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo
Mesaj tarihi:
Hayırlı olsun telefonun abicim.

Aynısı bende var ve çok memnunum günde telefonunu 5 kere 1 metreden düşüren biri olarak , çünkü sahip olduğumuz bu telefon tam bir takozdur. hatta yontulduktan sonra kulanılabilmektedir ( misal : ev koridorunda duvarlar arası 3 kere sektikten sonra da salon duvarında parçalanıp , salonda 25 metrekarelik alana saçıldıktan sonra bütün parçaları çıkmasına rağmen toparlandığında ekran hafif kaymış olsa da çatır çatır çalışan bir telefon . :) - denendi ve görüldü . Sonuç : anneleri kızdırmamak lazım ;) ).

Ayrıca 1.el piyasasında sürünen en ezik telefon olma özelliğini 1 yıldır korumakta ( telefon açıldıktan 1 dk sonra msj atmana izin veriyor anca .. resmen açılmaya çalıyor- mekik bilgisayarı sanki )[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
  • Yeni Oluştur...