Sorj Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Selam beyler telefon aldım a50 90 milyona 0 telefon numaram 05365179806 isteyenler arayabilir ama cevap almayabilirler heuee GRATS ME GRATSS :D abi bugun 20 kontorumu nette girerek harcadım free melodi bulabileceğim biyer icin ııh yok =) bildiğiniz varsa söyleyin bu siemensin a50 lerinde poké gibi melodi var =) ha bu arada monofonik telefon[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 hayırlı olsun[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
bega Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 ben bi site biliom, waptan giriyosun ama tamamen sloven dilinde tabi sarki isimlerinden filan bakarak ok tuslariyla indiriyorum filan arsivlerinde 10,000 sarkı var. tek sorunu sitedeki melodileri kullanıcıları yolluyor yani iyi bir sey cıkmama olasılığı da var. du bakiim bulursam yolliyim adresi burdan
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 ok saol[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Hayırlı olsun. Güle güle kullan.[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun sarkı yerine osursan bile biz izleriz. MadcaTtt.. Ace.....
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 güle güle kullan sana yakında bi hediye yollararık...:)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
SwZ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 hayırlı olsun[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN
Salieri Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 ilk kez mi telefon aldın?[signature][hline]I'm For ReaL
Apex Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 belli olmuyor mu , ne kadar sevinmis :) hayirli olsun
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 evet ilk defa telefon aldım[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 imzana ekle tel numaranı Erutan unutabiliriss :)[signature][hline]Kuzu
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 gule gule kullan[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro|
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 hehe ne gerek var imzama eklemeye :D[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
Natural Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 vermeseydin daha iyiydi bence. hayrılı olsun tabi.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 vermene de gerek yoktu ama vermişsin ondan öyle demiş arkadaş herhalde ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 olsun abi herkeze açığım :D gelin konuşalım ayşe özgün mod on[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 ayşe özgün mod off[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
Llama Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 hayırlısı olsun[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 erutan çok mu sıkıldın abi.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür
edi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 niha! millet usenmeyip aramis galiba :D[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 hayırlı olsun[signature][hline] Karadon, 23 Ekim 2003 21:04 tarihinde demiş ki: Merak etme, kısırlık kalıtsal değildir: oğluna geçmez... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
Foxx Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Benim anlamadigim neden baslıkta caps var " Telefon ALDIM " diye. SU ICTIM gibi birsey bu da lol.
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 - telefon aldım - aferin - abi nie öle diyosun ya - aferin aferin[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 ne diyelim ki şimdi? hayırlı olsun güle güle kullan...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Hayırlı olsun telefonun abicim. Aynısı bende var ve çok memnunum günde telefonunu 5 kere 1 metreden düşüren biri olarak , çünkü sahip olduğumuz bu telefon tam bir takozdur. hatta yontulduktan sonra kulanılabilmektedir ( misal : ev koridorunda duvarlar arası 3 kere sektikten sonra da salon duvarında parçalanıp , salonda 25 metrekarelik alana saçıldıktan sonra bütün parçaları çıkmasına rağmen toparlandığında ekran hafif kaymış olsa da çatır çatır çalışan bir telefon . :) - denendi ve görüldü . Sonuç : anneleri kızdırmamak lazım ;) ). Ayrıca 1.el piyasasında sürünen en ezik telefon olma özelliğini 1 yıldır korumakta ( telefon açıldıktan 1 dk sonra msj atmana izin veriyor anca .. resmen açılmaya çalıyor- mekik bilgisayarı sanki )[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Öne çıkan mesajlar