kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 polis otosunu geçmiştimki eet bu sesi duydum "gecelerin prensi gel bi bakayım."döndüm arkama meraba dedim indi arabdan polis dedi ne işin var by satte dışarda genç dedi "öyle canınm sıkıltdıydı hava alayım diye geziyodum" felan derken içmişin bide sarhoş sarhoş kokuyn dedi kimlik varmı yanında dedi var abi dedim verdim sordu arabadaki adama verip kimliği telsizmi telefonmu neyse artık nerde oturuyon dedi tarif ettim işte yakınmıştda dedi gidebilcenmi felan dedi atla dedi bi gezelim bizde dedi evin oraya geldik benle gelcekti emin olmak içni heralde dedim "abim annemin yüreğüne iner şimdi yav" ii hadi git dedi sonra bende zaten kimlik numaramı biliyonuz dedim bişi olursa bu apartmanda benden bilirsiniz hehe dedim sonra gittiler bide adamları tanıyom iddaa bayiine gelirlerdi tanımadılar heralde benş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 az önce böyle bi anı yaşadım paylaştım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 geliyorum bütün apartmanı soyuyorum şimdi. senden bilsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 allahtan başka bişi yapmamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 lanet olası federaller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 BASULDIK DOSTUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 oha iyimiş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 eregorn2 said: allahtan başka bişi yapmamışlar yok be bişi yapmıyolar öncedende denk geldim böyle durumada gecelein prensi demesi bide eve kadar bırakması dışnda geri kalanlarda yanıydı yanş. durduruyo kimlik soruyo o kadar hadi evine git hesabı laf söylüyolar hep o kdar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 zuaaa gecelerin pirensesi gel bakiyim yamacima. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 geçmiş olsun gecelerin prensi^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 pirens dedi pirenses değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 lan viyanada da hayat o kadar mükemmel ki hiç polisler devriye atmıyor. öyle harika bi yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 o deil viyana o kadar sıkıcı bi yer ki saat 6 dan sonra polis değil herhangi bir insan bile gezinmiyor sokakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 doğru. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 GECELERİN PRENSİ ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 okuyunca aklima dark wing duck geldi geceleri ucan teror Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Gecelerin Prensi - Prens Erkan http://www.prince-erkan.com/images/sd70_0347.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 prens değil halife. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 super ya bu polisler pof :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 gecelerin prensi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 aynasızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 biraz içmemişsin galiba i ler hep ş olmuş orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ss or didnt happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Stifler said: gecelerin prensi ya Bunla bildiğin ahmet abiye şantaj yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 hükümet devirirsin onla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar