Eralp Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Şu 1 aylık güzel tatilimi bolca oyun oynayarak geçiresim var. Şöyle 3-4 gb dan büyük olmayan, torrent cart curtla kolaylıkla indirebileceğim, mümkünse aksiyon olmayan, olacaksa da aşırıya kaçmayan güzelinden bi oyun öneriniz var mıdır? Eski efsane oyunlar kabul edilir :) . daha yeni fallout3 bitti, fallout 2 den sonra leş gibi geldi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 arcanum oyna oynamadıysan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Arcanum oyna demek moda oldu xD Güzel oyun gerçi, herkes oynasın herkes faydalansın. Onun haricinde oynanabilecek Red Alert 3 var, baya keyifli. Başkaa, dota oynayabilirsin işte, hem multide stres atarsın falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?35,3184836,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Arcanum çok öldür ilerle gibisinden bir oyun gibi duruyor, fallout3 ten sonra her oyuna korkarak yaklaşıyorum artık :D . Hayatımda dota oynamadım ama orijinal warcraft 3 setim var desem taşlar mısınız :D ? Osso said: http://forum.paticik.com/read.php?35,3184836,page=1 Yeni üyelik alımları durdurulmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Eralp said: Arcanum çok öldür ilerle gibisinden bir oyun gibi duruyor, fallout3 ten sonra her oyuna korkarak yaklaşıyorum artık :D . Hayatımda dota oynamadım ama orijinal warcraft 3 setim var desem taşlar mısınız :D ? Öldür ilerle dedin ya, regal reklamları geldi aklıma. Arcanum içerdiği diyalog miktarı ve kalitesi konusunda Planescapele falan yarışabilir. Oyunu kaç kere bitirdiğimi unuttum halen yapmak istediğim şeyler var. Ha ama istersen evet kimseyle konuşmazsın, hack'n slash gibi devam edersin. Ana senaryoyu takip etmek gibi bir zorunluluğun yok oynadığın süreçte zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 eralp canın sıkılıyosa başka önerilerim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Planescape de yeni indirdim, yazın ortalarına doğru başlayacağım ona, 1 ayda bitmeyecek gibi duruyor çünkü :) . Arcanum deneyelim bakalım o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Reksa said: eralp canın sıkılıyosa başka önerilerim var. Heyecanlandım X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 http://powerfootball.miniclip.com/?p=start&msg=must_login_to_access&uqid=1244420387 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 bi oyuna sardirmaktansa bi kac ufak oyun oyna misal plants vs zombies oyna cok komikler hatta oyunu bitir sonundaki muzigi mutlaka dinle tam benim yazip soylicegim turden bi sarki asfdasfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 off ne diye indirdiysem bu plants i odaklandım kaldım resmen 2.chapterın ortalarındayım baydı biraz çiçek dik dik dik nereye kadar sdadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 sims 3 oyna ona buna asıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 deadwoll said: Eralp said: Arcanum çok öldür ilerle gibisinden bir oyun gibi duruyor, fallout3 ten sonra her oyuna korkarak yaklaşıyorum artık :D . Hayatımda dota oynamadım ama orijinal warcraft 3 setim var desem taşlar mısınız :D ? Öldür ilerle dedin ya, regal reklamları geldi aklıma. Arcanum içerdiği diyalog miktarı ve kalitesi konusunda Planescapele falan yarışabilir. Oyunu kaç kere bitirdiğimi unuttum halen yapmak istediğim şeyler var. Ha ama istersen evet kimseyle konuşmazsın, hack'n slash gibi devam edersin. Ana senaryoyu takip etmek gibi bir zorunluluğun yok oynadığın süreçte zaten.yok be moruk arcanum bana hiç kaliteli gelmedi diyalog olarak , şöyle daha fazla seçenek alternatif diyaloglar beklerdim fallout tarzı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Raincloud said: arcanum oyna oynamadıysan iyi hatırlattın ha almıştım unutmştum dkfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 kimse mevkisinde durmaz ki herkes koşar topa :D ahah transfer falan olayı da olacak imba olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 plants ve zombies sitesinde deneme var full versiyon nerden bulurum.özelime beklerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Portal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 heroes of might and magic 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Angelotti said: uo Uo için güzel sunucu kaldı mı yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar