dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 evde patierotikhikayeler bölümü açılmış diye sevinmiş halaya durmuştuk yatsı vakti.. netekim yanılmışız! hem de çok yanılmışız! yine de havluyu düşürmesi havlu düşürümek havlu! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 doktora git ? okuldan biri öyle burnunu kırmıştı, gezdi 1 ay bantlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 abi hala tahrikler içindeyim havlu felan off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 bu arada havlu ne renkti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 BEYAZ DE LÜTFEN BEYAZ DE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 oooooooooooooooooOOOOOOOOOOOOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 evet evet ben direk hastaneye gidiyorum topikim sana emanet utku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 RENGİNİ SÖYLE ÖYLE GİT !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 imam yeşili OLDU MU ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 her şey hastanede doktorun bembeyaz önlüğünü düşürmesi ile başladı.. tam önlüğü almak için eğilirken doktorun soğuk steteskopunu gördüm ve o an kalbim GÜP GÜP atmaya başladı! doktor sert bir şekilde bileğimden tutup beni duvara doğru ittirdi ve "Sıraya girin lan! adam olun alırım ayağımın altına!" dedi.. beyaz sabo terlikleri ile koridorda ilerlerken yanımda kusan hasta kadının refakatçileri bana yaprak sarma uzattı. saatlerdir hastanede beklediğim için hayır diyemedim. bir ssk güncesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 HAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Lyvanna_Dolores said: imam yeşili OLDU MU ?! OFFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 kermit said: RENGİNİ SÖYLE ÖYLE GİT !!!! gökalp, sinem hakkında bir kelime daha edersen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 abi çık gez hava al gözünü seveyim veya kendini bardakla kaşıkla olan ölçülü yemeklerine ver edit: @kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 sizde gelmeyin böyle havluyla felan fantazi kokan şeylerle kardeşim benim suçummu bizim suçumuzmu ben yine iyi dayandım kendini bırakan kaç tane genç var şu anda yazı yazamıyor buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 olm kız çok güzel diye bunu kötüye kullanmanız gerekmez. napsın yani kız, allah baba onu öyle süper yaratmış, nabsın insan içine çıkmasın mı sizin gibiler yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 görmediğim için yorum yapamam güzelliği konusunda. bide kütahyalıymış peh boşver. kütahya deyince havlu mavlu untuttum kendimi porselene verdim bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 önce tabakları düşürdüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 kermit gogo hizmetçi fantazisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 şahin k'nın vardı bi hizmetçi filmi bu arada di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 ha bide yemek felan laf sokmuş sen daha domates doğramasını bilmiyon ama havluyu düşürmeye gelince senden iyisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Lyvanna_Dolores said: sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 ya o değilde doktorların o sabo terlikleri nedir yahu.. koskoca cerrah çıkıyor ameliyattan. hastanın durumu kritik mi onu söyleyecek falan.. birden gözleriniz adamın terliklerine takılıyor.. açık gri renkli çoraplar.. beyaz ya da mavi sabo terlikler.. allahım inşaatta mıyım yoksa hastanede miyim? bu adam bana durumun ne olduğunu mu söyleyecek yoksa birden patlatır mı bi "eeayağında saaaboolar! eeaayağında sabooolar.." her neyse efendim. mümkünse giymeyiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 kermit said: ha bide yemek felan laf sokmuş sen daha domates doğramasını bilmiyon ama havluyu düşürmeye gelince senden iyisi yok. ağır ol genç! ne ayaksın?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 sağ ayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar