aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Satan bizzat benim, ahanda ilan: http://www.sahibinden.com/cok_az_kullanilmis_kron_ct_1000-90WQQaXQQ14677351WQQpXQQdisplayitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?13,4096049,page=1 çakaaal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 ahauhauhauahuahau. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Vallahi onu görmedim. Zaten Ankara'ya satamam, İstanbuldayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 hehe zaten londrada gitti bisikler :) hayırlı satışlar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Hakkaten güzel bi bisiklet sürmenin tadı başka yahu. Ucuza dandik bisikletler alacağınıza şöyle birşeyler alın da zevkli zevkli sürün. İyi satışlar dilerim :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Alma niyetim yok ama keşke arkaplan olarak daha hoş bi alan seçseydin çok göze batıyor arka plan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 bisikletler bu kadar pahalı mıydı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Arkaplan bizim arka bahçe, çok seçeneğim yoktu. :) Bu arada satışa devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 abi pardon ama biraz gecekondu gibi duruyo orası (: ama bisiklet güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 selam ben 1.90 im bu bisiklet altimda cok minik kalir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 nuwanda said: bisikletler bu kadar pahalı mıydı ya eet ya bide 2.el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 bisiklet çok kaliteli yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 almayı düşünmeye başladım, 3gün sonra net bişeyler söylücem össden sonra antalyadayım ama, ordan buraya kargo nekadara olur bisikleti söküp kutuya falan koysan ki? ptt kargoyla falan =D en ucuz o heralde. kaç kilo yani bisiklet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 o iş yalan olur bence istanbula git süre süre dön. bi sırt çantası bi çadır tulum :D saşdşjasdkjasdklş o daha da saçma oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 kargo min 60-70 lira tutuyordu en son. on ve arka teker kadro ustune gelecek sekilde toplansa, gidon telleri ayirmadan kadro kirisine baglansa, arka attiriciya guzelcene sarsaniz, sele de yine ortaya sokulur baya ufalir boyut olarak. bu sekilde sigdiracak kutu bulmak problem ,cogu bisikletci vermez kutularini, bu sekilde tekerler oynamadan da paketlemek ekstra zor. pedallarda jant tellerine zarar verecek sekilde oynamamali o yuzden sabitlemesi baya zor. en ucuz fiyati bu tip buyuk kargolarda mng veriyor. bi sorun isterseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 ptt kargoda 30kgdan ağır şeylerin fiyatı ağırlığının yarısı şeklindeydi. limit ağırlıktan emin değilim de ptt kargo ile konuşun benim bildiğim en ucuz kargo o hemi de iiler haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Selam, bisiklet 20kg civarında (tahminen, kadro ağılığı 10.5kg) ama pek akıllıca bi fikir değil kargo falan.. Bu arada hala satılık, fiyat 400 oldu düz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 sıfırı ne kadar ediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 sifiri 350€ yazmissin da, hic öyle durmuyor. mountain bike mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 300e inerse fiyat alırım geçen yaz çaldırdım pisketi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 350 euro çok o bisiklet için trde nedir bisiklet fiyatları bilmiyorum ama dışardan bile çok daha iyi bi bisiklet getirtirim o fiyata. 300 e bende alırım hatta libadiyede oturuyorum(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 şimdi 250 veririm, bisikleti 4 ay sonra alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Fotoraf makinam bozulduğu için telefonla çektim resimleri, bu yüzden pek net değil. Bisiklet dağ bisikleti değil. Kadro KRON marka alüminyum 10.5 kg, Frenler, vitesler, attırıcılar ve kasetler shimano acera, ön çatal zoom, sele demiri zoom, gidon zoom, sele ve elcikler setlaz. Markasını hatırlamıyorum birleşme noktası olmayan zincir var. Jant boyutu 28cm, lastik kalınlığı 1.65mm, kadro boyu 17" . (1.90dan uzunsanız 19" daha uygun olur) Fiyatı aslında 450 yazıcaktım yanlışlıkla 420 yazdım, 350 veririm diyenler de gelince düz 400e indirdim, daha fazla indirmeyeceğim. Bisiklet sıfıra yakın, 100km civarında yol yapmışımdır tahminimce. Shimano Acera serisini daha fazla üretmeyince bir alt model olan altus'a geçtiler , sanırım Kron 2009da da çıkarmamış bu modeli. İlgilendiğiniz için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar