Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık bisiklet

aktiftablet

Öne çıkan mesajlar

kargo min 60-70 lira tutuyordu en son. on ve arka teker kadro ustune gelecek sekilde toplansa, gidon telleri ayirmadan kadro kirisine baglansa, arka attiriciya guzelcene sarsaniz, sele de yine ortaya sokulur baya ufalir boyut olarak.

bu sekilde sigdiracak kutu bulmak problem ,cogu bisikletci vermez kutularini, bu sekilde tekerler oynamadan da paketlemek ekstra zor. pedallarda jant tellerine zarar verecek sekilde oynamamali o yuzden sabitlemesi baya zor. en ucuz fiyati bu tip buyuk kargolarda mng veriyor. bi sorun isterseniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Fotoraf makinam bozulduğu için telefonla çektim resimleri, bu yüzden pek net değil.

Bisiklet dağ bisikleti değil. Kadro KRON marka alüminyum 10.5 kg,
Frenler, vitesler, attırıcılar ve kasetler shimano acera, ön çatal zoom, sele demiri zoom, gidon zoom, sele ve elcikler setlaz. Markasını hatırlamıyorum birleşme noktası olmayan zincir var. Jant boyutu 28cm, lastik kalınlığı 1.65mm, kadro boyu 17" . (1.90dan uzunsanız 19" daha uygun olur)

Fiyatı aslında 450 yazıcaktım yanlışlıkla 420 yazdım, 350 veririm diyenler de gelince düz 400e indirdim, daha fazla indirmeyeceğim. Bisiklet sıfıra yakın, 100km civarında yol yapmışımdır tahminimce.

Shimano Acera serisini daha fazla üretmeyince bir alt model olan altus'a geçtiler , sanırım Kron 2009da da çıkarmamış bu modeli.

İlgilendiğiniz için teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...