Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 said: Alexi_Septimus, 01 Haziran 2004 19:14 tarihinde demiş ki: said: Ferrero, 01 Haziran 2004 18:04 tarihinde demiş ki iyi numara :) Peki biri senin üzerindeki t shirti falan güzel diye alsa hoşuna gider mi? Veya biri seni çirkin bulduğu için dövse? Yada sadece gereksiz olduğunu düşünüp kafana çivi çaksa? Oha 1. ile alakayı kurdum da diğerleri nedir abi muah. eğer alabiliorsa alsın derim ne diyem[signature][hline] Spermen, 12 şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki: Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 said: Vodan, 01 Haziran 2004 17:20 tarihinde demiş ki: said: BlackRose, 01 Haziran 2004 14:29 tarihinde demiş ki: adam benimkinin şifresini ASCI kodu kullanarak değiştirmişti iki saat o kodları aradım valla şifreyi girebilmek için lol Copy/Paste ? lol sanırım bu aklıma gelmiştir ;) yoksa niye bi tarafımı yırtim ASCI kodlarını aramak için adam başına ve sonuna ASCI kodu ile "boşluk/space" girmiş, yalnız şöyle bir şey vardı, space yanlış hatırlamıyosam 2 ayrı kod ile de girilebiliyodu, o yüzden bi kere adamın koyduğu şifrenin başında ve sonunda boşluk olduğunu farketmem bile çok zaman aldı, farkettikten sonra da o iki ayrı kodla denedim ve sonunda bulmuştum ama copy paste olmadığına eminim denemiştim çünkü[signature][hline]karakedi, 30 Mayıs 2004 14:28 tarihinde demiş ki: hayatınızı paylaşmak, sohbet etmek istiyorsanız her akıllı insan gibi forumları kullanın. bir kaç yıl sonra geçmişe bakıp vay be geçmişte bunları yaşamıştık deme şansınız olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 666568 i 100 kontöre vereyim üzülme :P[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZFD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 alt + 1010 o boşluğun kodu[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 ah evet benim de alt +1010 şifreli bi icq'um vardı ama sanırım 2002 ve sonrası desteklemiyor bu şifreyi çünkü ben de girş yapamıom :) ama eski icqlarda oluodu. bi de kendisine cevap yazmadığım için sinirlenen bir ayı benim icq'mu hacklemişti, işte o an, yeni bi icq no aldım, bu şifreyi kullandım ve details kısmınız boş bıraktımdı[signature][hline]*Nothing's real until you feel* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 said: Vodan, 01 Haziran 2004 20:12 tarihinde demiş ki: alt + 1010 o boşluğun kodu sağol da şimdi lazım değil ;)[signature][hline]karakedi, 30 Mayıs 2004 14:28 tarihinde demiş ki: hayatınızı paylaşmak, sohbet etmek istiyorsanız her akıllı insan gibi forumları kullanın. bir kaç yıl sonra geçmişe bakıp vay be geçmişte bunları yaşamıştık deme şansınız olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 alt + 0160 ile de oluo bi boşluk..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Belkifarklı bi boşluktur 0160 da olan bide zaten döngüsü var bunların 255 karakterde bi dönüyo ama bunların arada 255 char yok o yüzden o direk space karakteridir 1010 deişik bişi çünkü[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Yeni numaramı aldım. Eskisi kadar güzel diil :( 457992 :([signature][hline] Spermen, 12 şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki: Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 oburude cok guzelmis, napcaksin simdi sen bununla :/ bak goruyomusun neler var.. vah vah vah. [signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 01 Haziran 2004 23:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 eh,haketmişin sen de allahın sopası yok =P[signature][hline]Bonecrusher(22:59): keşke kız olsaydım Bonecrusher(22:59): ha bi de güzel olmak Bonecrusher(23:00): 1.85 felan da boy.. çok şey istemiyorum canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 said: Bonecrusher, 01 Haziran 2004 06:27 tarihinde demiş ki: 42313271 vardı bende. icq 2001 ilk kullanırken (başkasının pcsinde) log out yapıyım derken unregister etmişim.. kafam gözüm dağıldı o akşam.. birkaç kişinin icqsünü (pc formatlamam sırasında) yazmışım neyse ki bi deftere, onları kurtarmıştım.. neyse şimdiki icq 2003,2004 felan saklıyor icqlisti.. aynısı benim ilk numaramada oldu unregister etmiştim salak gibi liste gitmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Benimde ilk 6 rakamlı numaramı komşu bilgisayardan siliyo diye unreg etmişti hala içimden kalkmadı! 153123 en güzel numara benim numara en uzaa ben işerim :p[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 biri vardı microsoft türkîye'de çalışıyodu sanırım 80bin küsür ;)[signature][hline]karakedi, 30 Mayıs 2004 14:28 tarihinde demiş ki: hayatınızı paylaşmak, sohbet etmek istiyorsanız her akıllı insan gibi forumları kullanın. bir kaç yıl sonra geçmişe bakıp vay be geçmişte bunları yaşamıştık deme şansınız olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 said: Ferrero, 31 Mayıs 2004 18:27 tarihinde demiş ki: Ya kardeşim benim türk le işim olmazzzz :( ırkçılık kötü bişey tabi ...[signature][hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ). Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi. Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri. sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 said: Ferrero, 01 Haziran 2004 22:55 tarihinde demiş ki: Yeni numaramı aldım. Eskisi kadar güzel diil :( 457992 :( akıllanmamış yine heklemiş 6lı yaa!!![signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 said: Ferrero, 01 Haziran 2004 19:34 tarihinde demiş ki: said: Alexi_Septimus, 01 Haziran 2004 19:14 tarihinde demiş ki: said: Ferrero, 01 Haziran 2004 18:04 tarihinde demiş ki iyi numara :) Peki biri senin üzerindeki t shirti falan güzel diye alsa hoşuna gider mi? Veya biri seni çirkin bulduğu için dövse? Yada sadece gereksiz olduğunu düşünüp kafana çivi çaksa? Oha 1. ile alakayı kurdum da diğerleri nedir abi muah. eğer alabiliorsa alsın derim ne diyem Alabiliomuş almış işte. Malmısın nesin anlamadım ki ...[signature][hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ). Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi. Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri. sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 patla dicem yenisini h3klemişin o zaman bunu da h3klerlerse onun yerine geçsin bu PATLA! ne zorunuz var kardeşim milletin icqsuyla yaw şimsi sen burda sölendin böhü icqm h3klendi diye şimdide başkasınınkini bi daha h3kliyon o adam da belki başka bi forumda oda açmıştır türkün biri icqmu h3kledi diye[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Yarın bigün bu paticikte sinir olduğu adamlarıda hacklemeye çalışır potansiyel tehlike banlansın! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar