aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 oyle olmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 3.0'dan haberi olan var mı? edit: demiştim ama sözkonusu update anladığım kadarıyla 15:00 civarında çıkacak itunesda. apple'ın discussion grouplarında bazı linkler verilmiş fakat bu linkler sakat (virus,trojan etc.) gibi görünüyor. Öte yandan problemli olmasalar bile telefonunuzu fabrika ayarlarına döndürüyor yüklerken. dolayısıyla en iyisi itunes a düşmesini beklemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 itunes 2.2.1 e hala currrent version diyor. gerçi kendi saatleriyle öğlen 12 de release etseler bize akşam 19:30 falan oluyor. çıkmaz bu saatlerde muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 acele etmeyin ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 evet şu an appleın discussion forumu da göçtü millet deliriyor. bazı siteler Apple'ın 1 gün ertelediğini iddia ediyor. bazı elemanlar da UK iTunes'da release edildiğini savundular. yükledik falan diyorlar. fakat UK'den de update edemedim ben henüz. büyük ihtimal geceyi bekleyeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 apple iphone os 3.0 software update tr tr sitesinde bile 17 june diyorken, erteleme olayları falan olmamalı. benim içimden bir ses 19.30 diyor hala. sdgfhd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 20:11 de çıktı, indirme bitmek üzere bende. saldırın. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 4 minutes remaining Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 problem 1. kurdum tam çalışacak sim kilidi olmayan bir sim kart takın dedi ya. restart falan ugraşıyorum bakalım. turkcell arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 ben de problem cikmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 sorunsuz update benimde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 düzeldi benimde restarttan sonra. eject edip restart atmam gerekti ama anlamadm. neyse güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 pinsiz bir sim kart takın falan diyor ama ise yaramıyor, tam olarak nasıl cozulcek bu sorun bir de soyle bi problem alıyorum itunesdan we could not complete your itunes store requestç The network connection timed out. Make sure your network settings are correct and your network connection is active, then try again. halbuki boyle bir problemim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Simdi gencler, 3. kez soruyorum bir iphone noob olarak kusura bakmayin, ben bu yeni cikan iphone telefonu amerikadan alsam. amerikada at&t kullansam. Sonra turkiyeye geldigimde at&t karti cikarip, turkcell taksam calisiyor degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 calismaz cunku o iphone at&t icin kilitlenmis oluyor. benim bildigim bu. ama kirarak halledebilirsin sanirim. 3.0 daki tum iphone iceriginin search edilebilmesi muhtesem olmus cok begendim. mail ve mesajlarin da artik paralel olarak yazilmasida yaninda tatli olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 ahahahahahaha update etmeye calistim "activation server down, sorry" dedi. internet baglantimi kesince update etti ama. lan bre itunes, internetim yoksa update edeceksen, serverda sorun varsa niye update etmiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 sorunsuz update ettim de, AT&T sagolsun ikiymis ucmus hic farketmiyo eykey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 az önce babamınkini de update ettim ne güzel mms deneyecem falan diye. vodafone babamınki, mms şeysi çıkmıyor bile :/ hani vodafone ile de anlaşmalılardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Ben de vodafone kullanıyorum ve gayet mms gönderiyor benim ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 update ederken carrier inızın yeni ayarları var onu da update edeyim mi dedi. et dedim. şimdi mms falan çıkmıyor menüde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 MMS zaten direk menüde yok ki. Normal mesaj yazdığın gibi Messages'e gir. New message'dan, asagıda mesaj yazdıgın barın sol tarafında fotograf isareti var. Ordan yolluyosun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 onu biliyorum kendi iphoneumdan (turkcell) gonderebiliyorum vs, babamınkinde çıkmıyor işte o ikon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Cermy said: onu biliyorum kendi iphoneumdan (turkcell) gonderebiliyorum vs, babamınkinde çıkmıyor işte o ikon telefonu kapat aç ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 settings-general-network-cellular data network-reset settings bunu dene bi, ayarları tekrardan alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 jbden sonra gene at&t ile kullanilabiliyor mu telefon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar