Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Penthesilea said: Hic birsey yok voice muhabbeti haric beni ceken Gidip 299 dolar vermem 3G varken bunun icin yani, hayal kirikligi oldu. voice cok iyi olur yoldayken evet. bir de compass. ama ben de para vermem. seneye sozlesme biterken yenilerim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Tek gelen adam gibi kamera ve daha iyi pil yani özetle. O da iyi tabii de, bu 200$ dedikleri kontratın ön ödeme bedelidir tabii, sıfırını biz gene 1400'den aşağı görmeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 tomtoma sevindin mi bacyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Bari video konferans kamerası koysalarmış, o da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Tomtom mu gelmiş, sevindim şu an :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Artık MMS falan alıp atabiliyormu birde biri kontak yolladımı kaydedebiliyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 mms var, contact olayini bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Ölümcül soruya gelelim o zaman. Amerikadan alınacak bir 3Gs burda çalışır mı yoksa illa hack JB falan mı yapmak gerek? Daha dogrusu Amerikada kilitlenmemişi satılacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 belli degil onlar daha abi dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 onde kamera yoksa hala gg yani, artik koymalari gerekiyordu bir sekilde, oyle compasla flm olmaz bu isler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 cep telefonunda iki kamera cok sacma bence(video konferans her turlu sacma), hatta tekine bile karsiyim ama ne yazik ki standart haline geldi o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Absolut said: Ölümcül soruya gelelim o zaman. Amerikadan alınacak bir 3Gs burda çalışır mı yoksa illa hack JB falan mı yapmak gerek? Daha dogrusu Amerikada kilitlenmemişi satılacak mı?amerika'da kitlenmemisi onumuzdeki mart - nisan gibi cikar abi, yeni iphone cikmasina yakin, stoklari bitirmek icin yani. yine kodumun at&t'si saticak. tethering icin data plan'a 40 dolar daha ekleyip totalde 70 dolarlik paket yapicaklarmis dedikodulara gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 aquila said: cep telefonunda iki kamera cok sacma bence(video konferans her turlu sacma), hatta tekine bile karsiyim ama ne yazik ki standart haline geldi o da.yok abi sacma degil video call guzel bisey ya ama ne yazik ki amerika'da avrupa'daki gibi kaliteli telefon yok iphone ve bb haric, nokia'nin yeni modelleri falan 0 yani bilmiyo kimse. 3G var video call yapan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 abi burada 3g cok yaygin, video call yapabilecegin telefonlar da var, fakat hic yapani gormedim. ofiste de yaygin degil burada.. kulturle alakasi var sanirim. kaldi ki, ben apple'in bu tarz kararlarini bazen cok seviyorum. herkesin "olmazsa olmaz" dedigi seyleri urunlerinden cikabiliyorlar hic cekinmeden. ikinci kamera da bunlardan biri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Olmazsa olmaz değil de (annem ve babamda full 3g destekli telefonlar var neredeyse 3 senedir bir kere video call yapmadık) olsa daha iyi olur tarzında bi özellik o. Ara sıra kullanılabilir yani. Konserde sadece ses dinletmezsin mesela, direkt görüntü gider karşıya dsf. Oğlunu özleyen sevgilisini özleyen mis gibi görür işte. Gerçi artık msn var, skype var da, o laptopları sürekli taşımak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Olmazsa olmaz degil ya ben bunsuz da satsam alırlar nasıl olsa mantığı ile çıkarmıyorlar. Bir sonraki modelde kamerayı ekler ama başka bişiyi eksik çıkarır onuda satarım daha çok para yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 IPhone 3G sahipleri için yapılmamış bu 3GS. Zaten iphone 3G si olan adamın bunu almasında bir mantık yok yani... iPhone almamış insanlar için düşünülebilir bir alternatif ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ben hizlanmis olmasina biraz ozendim acikcasi. fakat bir sene icin ekstra yenileme parasi vermem. seneye zaten sozlemem bitince yenisini alicam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 video olayı dışında diğerlerine yeni OS ile birlikte biz de sahip olucaz sanırım.. video olayını da bi app çözüyomuş ama ben bulamadım bulan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Video olayını arka arkaya fotoğraflar çekip birleştirerek yapıyor, dolayısıyla hem kalite ve fps düşük oluyor, hem de deli gibi sistemi yorup pil yiyor. Hızlanmış, kapasitesi artmış ve birkaç özellik daha gelmiş, ben 3G sahibi olarak gayet özeniyorum şahsen de yükseltmeye değecek kadar özellik de gelmemiş, hele Türkiye'ye geleceği fiyatları düşünürsek. Tam bir Apple pazarlama klasiği :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 voice command hedesi çok eski bi olay deilmi siyah beyaz ekranlı eski nokialarda bilem vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Nokianın modellerinin sonuna İ ekleyip yeni telefon diye çıkarmasına benzemiş 3GS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 bu voice control'un olayi, speech to text olmasi. herkesin adini kaydetmiyorsun onceden. sen soyledigin anda ne soyledigini anliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ama sadece ingilizce mi? eğer diğer dilleri desteklemiyorsa zaten bir anlamı yok. ama güzel bir düşünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Mum_Chamber said: bu voice control'un olayi, speech to text olmasi. herkesin adini kaydetmiyorsun onceden. sen soyledigin anda ne soyledigini anliyor. Bunun yeni nokialarda da olduğundan eminim. Bu voice control'ün olayı, iPhone'a gelmesi. Onun dışında diğer telefonlardakinden bi farkı yok. Bir de soru sorma geyiği güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar