roket adam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 "Windows aynı windows" temalı anti microsoft konuşmaları: http://cache.gizmodo.com/assets/wwdc2009/wwdc2009-161.jpg http://cache.gizmodo.com/assets/wwdc2009/wwdc2009-163.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 snow leopardda süper c/p mi yapılıyomuş anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 oha trackpad'e el yazisi tanima ekleniyormus, bu efsane olmus iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Galiba o yalnızca çince için. "10:22 John Pastor: In Leopard, you can select text and copy/paste it, but you can now select text better." diyor, onu ben de hiç anlamadım sdfdsf. Görmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 oh safari beta bitiyo cok sukur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 QT 10 geliyor sanırım. Şu qt den ne anlıyor applecılar hiç çözemedim hala. Bir zamanlar bunda tam ekran video izlemek paralıydı hatırlayan var mı bilmiyorum. Böyle mal bi program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Kendi konferanslarında başkasıyla didişmeye uğraşmak antipatik geldi bana. Kaldı ki Windows 7 için "Vista ile aynı" demek biraz angutluk gibi oluyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 "You can play movies and scroll through PDFs directly from the icon." bariz ubuntu bu ya. Ubuntu da da ikondan müzik preview falan vardı, oradan esinlenmiş adamlar. "It also tracks your top sites, giving you a nice panorama of your most viewed webpages." Bu ne. Chrome & Opera Edit: Ha pardon. Cover flow tarzı falan diyor. böyle bir şeymiş http://cache.gizmodo.com/assets/wwdc2009/wwdc2009-272.jpg böylesi de var ama bildiğin opera&chrome http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2009/06/wwdc-2009-keynote-1299-rm-eng.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Baggio ben cok sasirdim ya, Apple'a yakiscak davranis degil yani. QT cidden igrenc bisey, adamlar da farkinda heralde komple degistirmisler, bi denemek lazim dicem de VLC varken yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Bu arada betayi kullanmayanlar icin: beta oldugundandir, cok crashliyordu evet ama ESSEK gibi hizli gercekten, simdi release de iyice hizlidir cakmaz da hem. Ve history gercekten cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 OpenCL nedir ya? Typo sandım bi an "It uses C language to automatically optimize your hardware configuration. And it’s an open standard. (We know this already.)" "John Pastor: OpenCL - over 1 teraflop in GPUs John Pastor: OpenGL is the current way to utilize the power. John Pastor: Go beyond graphics - devised OpenCL. Hardware abstraction, C-based language, automatic optimization." http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2009/06/wwdc-2009-keynote-1330-rm-eng.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 C based diye CL heralde lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Ben bir de şunu merak ediyorum. Snow Leopard oluşturulurken Leopard çekirdeğinin yüzde 90'ı yenilenmiş, baştan yazılmış diyorlar. E uyum sorunlarını nasıl gideriyor bu adamlar? Windows 7 ekimde çıkacaktı ya, Snow Leopard Eylül'de satışta. 29 dolarmış sadece. Leo ya göre 100 dolar daha ucuz. Ayfonlar çıkıyor hazırlanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 IPHONBWEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Ne heyecan yaptırdı adamlar be. Milyonlar izliyor. "Added undo with a shake gesture." Yaratıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 yeni iphone cikmayabilir mi acaba ya, videolarda 3G var zira? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Ben de öyle düşünmeye başladım. Videolarda resimlerde hep 3g var. Bakalım göreceğiz. OS 3.0 ın özelliklerini biliyorduk zaten neden tekrarlıyorlar ki. Turkcell'i şu resimde görünce hafif bi gururlandım böyle: http://cache.gizmodo.com/assets/wwdc2009/wwdc2009-445.jpg AT&T'nin iPhone MMS servisine yaz sonunda hazır olacağını söylemesi komik değil mi 21. yüzyılda. MMS için 3 ay hazırlık nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 tam aynı şeyi yazmaya gelmiştim bende. adamlar cidden buyuk şirket. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 su anda ayni seyi yazicaktim, helal olsun lan gurur duydum :) abi saka gibi benim gerizekali AT&T yaz sonuna kadar desteklemicekmis MMS, kullanacagimdan degil de absurt direk abi yeni iPhone git gide yalana bagliyo gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Penth gözün aydın, tethering de gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 cıkmasın yeni iphone falan aglarım lan. ztn normal iphone aldıktan 2 hafta sonra 3g çıktı şimdi bi yenisini daha duyururlarsa yaş gelir gozlerimden valla. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 tetheringi duyurmuslar miydi? asiri sevindim su an ama AT&T bi sekilde izin vermicek bence buna ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 OS 3.0 konferansında da duyurulmuştu diye hatırlıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ABI AT&T ANLASMA YAPMAMIS GALIBA UHUHUHUHUHUHUHUHUH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 said: We have 22 partners in 44 countries..." No mention of AT&T. What!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar