Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kapıcıya Kılık Kıyafet Yasağı

sg-1

Öne çıkan mesajlar

said:
"Üç ay önce eşimin ağabeyi ve eşi bizi ziyarete gelmişti. Yönetici, yengemizin başörtüsünü problem yaptı, çıkarmasını istedi. Birkaç günlüğüne gelen misafirlerin, uzun süre kalmamasını talep etti. Başörtüsü takmamalarını, gerekirse gelip başından alacağını söyledi."

Kesinlikle menapoz
Sosyal ağlarda paylaş

''Çakma laisist'' diyeyim ben de. Ama bu işin mimarı kesinlikle AKP hükumeti bana kalırsa. İnsanları resmen ''dindar'' ve ''laik rejimi benimseyenler'' olmak üzere yapay bir şekilde ikiye ayırdılar. Dolayısıyla ikiye ayrılması sağlanan bu grupların cahil ve fanatik olanları, yani ''yobaz dinciler'' ve ''çakma laisistler'', varlıklarını vurgulamak ve diğer kesimi aşağılamak, ezmek adına bu tür aşırılıklar yapabiliyorlar ne yazık ki...
Sosyal ağlarda paylaş

"midye dolma" said:

abi işin kötüsü doğulu olup da gurur duyanlar var..
adam urfalıyım diyor gerine gerine sanki marifetmiş gibi sdf

sen ne saçmalıyon ya
haha şaka niyetine mi geldin buraya
adam urfalıyım diye niye övünmesin
urfa dediğin yer türkiyenin bana göre en güzel şehirleri arasına girer tarihi olarak.
doğulu diye sen kendince aşağılamışmı oluyosun insanları
Sosyal ağlarda paylaş

"midye dolma" said:

abi işin kötüsü doğulu olup da gurur duyanlar var..
adam urfalıyım diyor gerine gerine sanki marifetmiş gibi sdf

şakamısın sen ya... ben izmirliyim şehrimle, doğduğum toprağımla nası gurur duyuyosam o adamla memeleketiyle gurur duyuyo ki verdiğin örnek urfa dünyanın ilk şehirletrinden biridir buram buram tarih kokar ben hayatımdaki ordaki insanlar kadar sıcak kanlı bu kadar misafir perver adam görmedim duyucak tabikide gururunu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...