ginaly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 mmmfh demin gittim ekmek arası döner aldım geldim yedim. tanrı türkü korusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 bu saatte yemek yenmez göbek yapar adasads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 göbek olcak. balkon olcak. ne o öle dümdüz, devlet dairesi gibi balkonsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 saat öğlen 3 gibi bi mantı yemiştimn annem kendisi yaptı ciddiyim sonra akşamda 5 6 kayısı sonrada 70 lik vodkanın 3/4 ü hala yaşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 52.5luk votka yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 saat 2de uyandım ve 2tane sosisli yedim akşam 12 de biraz kiraz yedim üstüne cıtır mısır + 1 litra schweppes içtim garip bi şekilde aç değilim:/ acıkmam lazımdı benim çoktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 cokoprens Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar