DoruK Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 geldi tabii ki de ama telefondaki adamın tavrı çok acayipti. yani adam o kadar emin bir şekilde "öyle bir yer yok" dedi ki acaba fethiyede değil miyim diye şüphelenmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 o bizim genel türk oparatör salaklığı :D benim de başımagelmiştir çok bir sürü yetrlerde (poliste denk gelmedi henüz ama herşeyde olabiliyor :)).. benim cevabım genelde "nasıl yok ben oradayım işte şimdi, yalan mı söylüyorum" oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 güvenlik klübesinin önünden motosikletim çalındı.koyim bisiklete sana bişi olmasın sktret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 nerde o eski londra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 lisede başıma bir olay gelmişti ta o zamanlardan beri polisden nefret ederim.tabi bir polisin olayını herkese mal etmemek gerekiyor ama.görüyoruz 1 mayıs olayları,kendi okulumdaki olaylar falan hep tuz biber oluyor. taksimde arkadaşlarıma dolaşırken akşamüstü-hava karanlık değil- 3 tane kıro tip peşimize takılmıştı laf atıyorlar falan ayılar.hani ben cesaretliyimdir tırsmam ben bile tırsmıştım yurtiçi kargo vardı o zamanlar,hala var mı bilmiyorum oraya sığınıp,ordan polisi aramıştık.biz içerde bekliyorz adamlar dışarda.sonunda dedik bu böyle olmicak,çıktık dışarı hızlı hızlı karaköye doğru koşar adımlarla yürümeye başladık hala ortada polis yok. sonunda karaköy civarında polis arabası gördük.duymuşlar merkezden olayı.olanları anlattık.polisler de gelin biz iskeleye kadar bırakalım falan dediler.tabi biz çok sevindik,zaten tırsıyoruz.bindik. bu pislik herifler arabada "sigara ister misin?" dedi,hayır istemez dedim.2 dk geçti bi iki laubali bişiler dedi tam hatırlamıyorum şimdi.ama çok sinirlenmiştim.ben de sinirlendm sonra indik arabadan,daha gelmeden.oraya kadar götüremeyiz falan diyip inin manasında bişiler demişlerdi.yani 3 kırodan kaçarken 3 sapık polis memuruna yakalanmamız baya korkunçtu.gerizekalılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Londra pis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 geceleri ıssız, sessiz ve karanlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 hehe :) soğuk, ıslak, sisli bir gece.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 ne zamandır londrada yaşıyorsun ki? ben de londradayım burda aşırı bisiklet hırsızlığı var herkes biliyor yani pek olağanüstü bir durum değil açıkcası pek şaşırmamak lazım =) çift kilit taşıyıp biri ile ön tekerleği diğeri ile arka teker ile gövdeyi kitleyip, sele çıkıyor ise yanına alıp öyle bırakıcaksın bisiklet yeni cillop gibi ise hele çalınma ihtimali pek yüksek her gün neler neler görüyoruz heh, bazen adam bisikletin arka teker ile gövdeyi kitliyor ön tekeri çalıyorlar ön tekeri kitliyor bisikletin kalanını çalıyorlar sadece gövdeyi kitliyor tekerler gitmiş hiç bir şey çalamazlarsa zaten sele kesin gidiyor, ya da bisikleti 3-4 gün orda bırakırsan geliyorsun tekerler yamulmuş =) bisiklet park yerlerinde not var güvenli bir şekilde kitleyin bisiklet hırsızlığını azaltın vb diye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 yaşanmaz bir hal almış dünya benim de su borusuna bağlı zinciri kesip almışlardı aprtmadan dış kapıyı açmak içinde camı kırmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 1 aydır londradayım :) ne biliyim ya, cctv kameralar var etrafta, bisikleti kitlemişim güzelce, daha napayım yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 o cctv lerin yarısı calısmıyor idareten duruyor orda 2 tip cctv var 1. tip eski cctv ler filmi, filmleri bittiği icin foto çekiyor ama kayıt etmiyor, yeniler genelde merkezi yerlerde önemli kavşaklarda duruyor onlar dijital onlardan korkucan gerçi cctv olsa da farketmez ki takmıyor cogu insan, hapishaneler full ingilterede. önemli bir suç işlemedikçe almıyorlar içeri. bir kere bisiklet çalıp yakalanır ise fişliyorlar salıyorlar aynı sucu 2. kez yapar ise o zaman atılıyor içeri =) hepsini geçtim çalarken pek bi kimse dur be kardeşim demez, derse de bisiklet benim kilidi kaybettim der alır gider =) benim de var bisiklet işe bisikletle gidiyorum ama iş yerinin içine depoya alıyorum bisikleti =) gerçi herkes dışarıda kitliyor da ne olur ne olmaz risk alamam şuan hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 bende işe bisikletle gidiyordum, sportif olmuştum tam bisiklet bensiz gitmeye karar verdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 satılık bisiklet senin çalınan bisiklet bu mu bak bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 lan ben diğer topicte yaptım espiriyi, güldürebilitesini düşürüyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 londrada şehir onalrda insan çalcak tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 forgiver said: lan ben diğer topicte yaptım espiriyi, güldürebilitesini düşürüyosun oraya bakanmı varda görsünler bende buraya koydum adam görsün diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 "roket adam" said: apartmanın içinden, görevli dairesinin tam önünden 3 tane bisikletim çalındı biri de kardeşimin. çocukken en çok dram yaşayan benimdir herhalde bu konuda. annem babamla gidip bisiklet almıştık mesela, daha yeni he, ilk turlarımı attım onlarla beraber, sonra eve gittik apartmanın içine bir yere kitledik zincirle. akşamına yok. alışkınım ben yani. Toplamda 5-6 tane bisikletimiz çalındı. Apartman görevlisinden şüpheleniyorduk artık o derece büyüdü olay. Daha sonra zaten o görevli ya kovuldu ya kendi çıktı tam hatırlamıyorum ama olan bisikletlere oldu. Neticede şuan bodrum katta 1 tane bisikletimiz var kaç senelik alet çalamadılar. Pederin de canına tak etmişti tabi bu kadar hırsızlık olayından sonra gitti bi tane hayvan gibi 3-4 cm genişliğinde zincir buldu getirdi onun üstüne süpürge hortumu gibi bir şey taktı, kilidi de hani olur ya eşşek gibi kepenk kilitleri, işte onlardan taktı senelerdir duruyor o bisiklet bodrumda paslandı artık ama çaldırmadık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Bisiklet harika bir olay ya, is uzakta olmasa ben de bisikletle giderdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Aynen sodom, son bisikletimi ben de bodruma kitledim. Ama bodrum normal zemin kattan biraz daha aşağıda, bisikleti bir miktar merdivenden yukarı taşımak lazım, ben de kardeşim de üşendiğimizden pislendi küflendi paslandı alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 geçmiş olsun said: apartmanın içinde zincirle bağlı olan bisikleti nasıl olduysa zincirinden kurtarıp götürmüşlerdi. şu şifreli zincirlerden ise sağdan soldan sertçe çekiliyorsunuz. sonra o kilite giren kısımdaki rakamdan başlayarak her rakamı çekerken deniyorsunuz. doğru rakama gelince gerilim değişir, anlarsınız.. kalan 3rakamı da halledin. max 10dk alır almaz.. çok güvensiz şeyler. benim de bisikletin selesini çalmışlardı. bi geldim sele yok! ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Benimde arabaya girmişti bi kere hırsız çalcak bişey bulamamış teybin açma kapama düğmesini çalmış 1 ay yedek parça bekledik :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 kermit said: satılık bisiklet senin çalınan bisiklet bu mu bak bi.ahanda bu :P değil tabi ki :) Osso said: Benimde arabaya girmişti bi kere hırsız çalcak bişey bulamamış teybin açma kapama düğmesini çalmış 1 ay yedek parça bekledik :/bence hırsızda ondan dolayı çalmıştır :P yedek parça beklemekten sıkılmıştır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 DiadanLocke said: Bisiklet harika bir olay ya, is uzakta olmasa ben de bisikletle giderdim. 10-11 km arası yapıyorum ben işe 35-40dk sürüyor ortalama verdiği özgürlük hissi süper bişi ama bütün yorgunluğa değiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar