zgrw Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Evet arkadaşlar, inanamıyorum çünkü ingilterede, tren istasyonunun bisiklet parkında (7/24 kamera ile izleniyor) bisikletim gitti uçtu.. :D gülsem mi ağlasam mı kararsızım, Ankarada hayatta başıma gelmemiş bir olay bu şu anda, arabada cep telefonu unutup, sabah alırım diye geri dönmeye üşenirdim bahçelide, burada, londrada adamlar bisikleti götürdü.. pes diyorum artık :D az önce polis tutanak fln tuttu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 benim güvenlikli sitede bisikletimin öne tekerleği çalınmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 bizim eve de levyeyle girip bilgisayarımı çalmışlardı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 londra sakat yer usta. londra cok bozuldu mirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 oralar eskiden hep yeşildi lan (1400ler civarında) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 apartmanın içinden, görevli dairesinin tam önünden 3 tane bisikletim çalındı biri de kardeşimin. çocukken en çok dram yaşayan benimdir herhalde bu konuda. annem babamla gidip bisiklet almıştık mesela, daha yeni he, ilk turlarımı attım onlarla beraber, sonra eve gittik apartmanın içine bir yere kitledik zincirle. akşamına yok. alışkınım ben yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 güneş batmıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 londra bozulmuş yaw cidden :) :P o değil de, bisikleti alalı 1 hatfa olmamıştı ona yanıom ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 bisiklet dedin , çalındı dedin bir anda içim gitti geçmişi hatırladım yaw. benimde istanbul-ataköy de otururken bisikletim çalınmıştı. ipneler apartmanın içinde zincirle bağlı olan bisikleti nasıl olduysa zincirinden kurtarıp götürmüşlerdi. balkonda oturuyordum abimle yaz zamanı tabi. ulan bir baktım apartmandan it-kopuk sürüsü çıkıyor birinin altında benim bisiklet. koştuk aşağıya diğer arkadaşlarda etraftaydı kovaladık baya bi onların altındada bisiklet vardı ama adamlarda nasıl bir bacak varsa yokuş yukarı asılıyorlardı pedallara. off yaa çok üzüldüm şimdi tekrardan : iyi bari orda polis tutanak tutmuş. burda tenezzül bile etmedik polise gitmeye. gitsek dalgamı geçiyorsunuz lan siz diye cop yerdik bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 bisikleti götürmek tamam da benım koca tekerlek gitmişti ya sfsdhu bari çalıosan ikisini çal sadece ön tekerlek gitmişti ahuah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 ya aslında aksine polise gitmek lazım.. polisten o kadar korkmayın, ben ankarada bundan daha basit şeyler için bile polisi aradım daha önce.. bu tarz olayların kayda geçmesini sağlamak bisikletin geri gelmesini sağlamayabilir ancak gelecekte tekrarlanmasını önlemek amacıyla, önlem alınmasını sağlar.. O yüzden, polisi aramaktan çekinmeyin, nasılsa bulamazlar demeyin.. mutlaka haber verin ve kayıt tutturun, bölyelikle gelecekte bir daha aynı olay ile karşılaşma ihtimaliniz daha da azalır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Bella said: bari çalıosan ikisini çal sadece ön tekerlek gitmişti ahuah. adamın kendi bisikletinin ön tekerleği patlamıştır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 polis var,polis var. kimlik soruyor diye hastanelik eden var korkanları anlıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 bizim sitedeki tüm apartmanların bodrumlarında nerden baksan en az 10-15 er bisiklet vardı hiç birinde bi tane bile kalmadı. vurgun yaptı adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Bella said: polis var,polis var. kimlik soruyor diye hastanelik eden var korkanları anlıyorum ben. bu korku polis'i öbür polis'e dönüştürcek cesareti veriyor, herkes haklarının bilincinde olsa, bir kişiye yanlış yapıldığında diğerleri kop sen napıyorsun buna yetkin yok diyebilse gerektiğinde hiç bir sorun çıkmaz.. haklarınızı öğrenin, kullanmaktan çekinmeyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 biz kullandık arkadaşı hapse aldılar sdf hayır yasal olarak haklılardı da yapabilecek bir şey yoktu, aramızda yanında kimliği olmayan bir tek oydu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 abicim, kimliksiz gezmek zaten kanuna aykırı :D senin arkadaş peşinen suçluyum demiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 biz de polise gitmiştik te oradaki eleman "plakası yok, tespit edebileceğimiz bir yanı yok, o yüzden bulmamız mümkün olamaz" demişti. bisiklet 0 olduğu için diğer bisikletlerden onu ayıran bir işaret te yoktu çizik, eklenti vb. dolayısıyla polis haklıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 plaka olsa adam o plakaylamı dolaşcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 dediğim gibi, bisikletin bulunmasını beklemeyin.. adama aynen söyleyin sadece kayda geçmesi amacıyla diye, o bölgeden 4 tane şikayet gelse, oraya hırsızlık oluyor diye geceleri ara ara devriye yollarlar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 zgrw said: ya aslında aksine polise gitmek lazım.. polisten o kadar korkmayın, ben ankarada bundan daha basit şeyler için bile polisi aradım daha önce.. bu tarz olayların kayda geçmesini sağlamak bisikletin geri gelmesini sağlamayabilir ancak gelecekte tekrarlanmasını önlemek amacıyla, önlem alınmasını sağlar.. O yüzden, polisi aramaktan çekinmeyin, nasılsa bulamazlar demeyin.. mutlaka haber verin ve kayıt tutturun, bölyelikle gelecekte bir daha aynı olay ile karşılaşma ihtimaliniz daha da azalır.. valla daha ilkokul 5 yaşlarındayım yada ortaokul 1-2 gibi hatırlamıyorum tam. gene ataköy de oluyor olay. Adamın biri taş çatlasa 25-26 yaşlarında gelip bıçak gösterip kolumdan casio saati aldı. Daha türkiyede kap kaç duyulmamış. ilk kurbanlarındanım herhalde kap kaçın :P o korkuyla hemen abime gittim, onlarla birliktede polis karakoluna gittik. polisin zerre umrunda değil. hani ulan çocuğuz daha o yaşta en azından güven ver birşey yap ne bileyim ver bir memur yanına bölgede devriye gezsin senleki hani tanırsan edersen diye. Adamın ettiği laf dün gibi aklımda valla. " bundan birşey çıkmaz çok umutlanmayın oluyor böyle olaylar. kendinize dikkat edin". Ulan ne yapayım kaç yaşındayım bende mi elime çakı alıp serserilik yapayım kendimi korumak adına. Bu olayda istanbulun semt olarak en düzgün yerinde oluyor. Hani insan semt olarak düzgün, huzurlu güvenli bilirdi eskiden. tabi devir değişti iti kopuğu ipini koparan heryerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 o harbi polisin angutluğuymuş.. diyecek laf yok, biraz daha ilgili gibi davranabilirmiş küçük çocuğun yanında, en azından tarif etmeni isteyebilirdi.. Aksine, babamın bundan 4 yıl kadar önce cep telfonu cebinden çalındığında habersizce, Ankara il emniyet müdürlüğüne gittik, orada ki adamlar inanılmaz yardım severdi, adamlar bizden hatrıladığı kadarıyla tarif aldı, kap kaç suçu bulunanların bulunduğu bir kitap dolusu resim gösterdi vs... telefon bulundu tabi doğal olarak imei numarasından ama adamlar sattığı ve satın alan adam da sattığı için (1 eşye 2 defa satılırsa, 2. satın alan eşyanın yenği sahibi olur, eşyayı çalan ve 1. satın alan suçlu konumuna düşer, onlar borçludur diye hatırlıyorum) telefon yalan oldu doğal olarak :) ama en azından çalan adamın siciline bir suç daha işlemiş oldu.. yarın başka bir suçtan mahkemeye çıktığında "iyi halden ceza indirgenmesi" gibi bir şey ihtimali azalcak.. önlemler artcak vs vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Kardeşimin de bisikletini çalmışlardı, sonra akşamına çalan salağı bizim sokaktan aynı bisikletle geçerken görüp yakalamıştık topluca. Şanslıyız heralde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 geçmiş olsun ben hayatımda bi kere 155i aramıştım, onda da fethiye otogarda şöförler toplanmış sakat bi adamı gebertmeye çalışıyolardı. aradım dedim "iyi geceler şu anda fethiye otogarın arkasında lokantaların olduğu yerde bi adamı linç ediyorlar da haber vereyim demiştim" diye. adamın cevabı "fethiye otogarın arkasında öyle bir yer yok ki" oldu. peki dedim kapattım. adam öldü sanırım orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 polis gene de gelmiştir muhtemelen.. trafik ihbarlarında inanılmaz yavaş çalışan polisimiz, can güvenliği ihbarlarında çok hızlı hareket ediyor (gelmiştir diye umuyorum, santal oparatörü azcık sağ duyulu ise birine söylemiştir adresi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar