Dynun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Bunun vatanla askerlikle sistemle ilgisi yok. Komutanın senden hoşlanmayıp sana bişey yapamaması sonucu kardeşine yetkisi dahilinde, yetki-kanun boşluğundan yararlanılarak canınızı sıkması işte. tamamen kişisel olduğunu anlamıyosun inatla sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 genel olarak askerle ilgisi yok tabi sadece askeri sistemin komutan yetiştirmek için kullandığı sistemin zaman zaman ortaya çıkan yan etkileri. ama tabi komutan dediğin adamı da kuş sütüyle besleyerek yetiştiremezsin o da gerçek. sert olacak elbet ama tabi bazıları sapıtmaya daha müsait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 abi sapıtmaya müsait? heralde müsait. o yetkiyi verdiğim 100 adamdan 90 ı aynı şeyi yapar türkiyede. götü kalkmaya müsait bi toplumuz çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 yahu milletin alkolune, internetine karisan yonetimin saksakcilari ordunun kendi mekanindaki yetkisini sorguluyor. ne kadar sahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 ayırca adamın arsası lan hakkaten, isterse gözününün üstünde kaşın var der almaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 fede said: ayırca adamın arsası lan hakkaten, isterse gözününün üstünde kaşın var der almaz kardeşimi kendi isteğiyle almıyor oraya. zorla alıyor. ben zorla alınmış kardeşimin insan olan yakınıyım. "uzun saçlı yakınları gelmesin" diye kural mı var? yapmayın allah aşkına... edit: ayrıca: kesinlike adamın kendi arsası değil. mlletin arsası, benim arsam. uçmayın. edit/dasaaa:küfür falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 yani, sonucta dotaya bile istedigimizi almiyoruz biz. adamlarin silahlari var ve kaslilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 ya sufi, cidden iyi niyetli olduğuna inanmak istiyorum. yani "zorla alıyolar lan beni askere, nası izin vermez lan" demek çıkıntılık kusura bakma. olay yanlış ama böyle çıkışlar da çıkıntılık yapmak oluyo ve inanılmaz yanlış bi yere doğru yapıyosun bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Sufi said: kesinlike adamın kendi arsası değil. mlletin arsası, benim arsam. uçmayın. Böyle mantık mı var be aman, çığrından çıktın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 fede sadece benim saçından dolayı azar işitmiş kardeşimin derdindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Baggio said: Sufi said: kesinlike adamın kendi arsası değil. mlletin arsası, benim arsam. uçmayın. Böyle mantık mı var be aman, çığrından çıktın. ??? askeri arazi = milletin arazisi yanlış mı bildim 40 senedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 ohoo, evinin onundeki kaldirimi ispark parselleyip harac keserken neredeydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Yaşadığın oaly tamamen kişisel bişi neden tüm orduya malettiğini anlayabilmiş değilim. Benim de saçım sakalım uzun ama gayet girebiliyordum askeri tesislere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 yok lan askeri arazi golf klüplerinin http://www.guncelhaber.com/haberler/askeri-arazi-golf-kulubune-emanet-123920.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Sufi said: askeri arazi = milletin arazisi yanlış mı bildim 40 senedir? Başbakanlık arazisi de milletin arazisi, git gir o zaman istediğin gibi, Tayyip'le çay falan iç. Yasak diyemezler ne de olsa, milletin orası. Devletin olan her şey senin olmadığı gibi, alan içindeki asayiş ve kontrolün, içeri alıp almama hakkının birilerine verilebilmesi için tapusunun onların üstüne olması şart değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 flameoffear ben de girdim atamadı beni oradan ama ben onun emrinde değildim onun emrindeki kardeşimdi onu azarladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 baggio ben derken bireysel benden bahsetmiyorum. nolur anla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 flameoffear diyor ki her komutan da yapmaz onu. yani kısacası dayak atan öğretmen de vardır, atmayan öğretmen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Hoca askeriyede rütbe dedinmi akan su durur. Kardeşine orada sen varken ortalığı da temizletse gık diyemezsiniz. Yapacak bir şey yok. Orasının kanunu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Ardeth said: kermit said: Sufi said: Otedengelen said: yaptirimi var, almaz kantine de tesise de. uzun saçlı erkek asker yakını hakkındaki tek bir kanun göster bana. asker kanun takmaz kardeşim asker isterse senin kardeşinle 15 ay boyunca seni görüştürmez isterse almaz evet seni o kantine. oldu. bu ülkenin her kurumu kanunları takmak zorundadır kardeşim. yoksa bir gün ordu bozulursa sizden aldığı bu yetki ile artık bizi...şimdiden alıştırmamak lazım böyle şeylere, her kurum yaptıklarından sorumlu olduğunu bilmeli. benim bahsetmek istediğimi nası söyleyim şimdi askeriye içinde kanun yoktur yani. asker kendi kanunun kendisi koyar kardeşim sufi de bi kurum olmadığı için gayetde komutan vs herhangi biri gelip istediği gibi kapı dışarıda yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 flameoffear rütbe dedin mi akan sular duracağını biliyorum kardeşim, zorunlu askere alınmış biri olarak, doğal olarak ilgili yerdeki en yüksek rütbeli kişi olan generalden alt rütbede birisi. ancak ben: askerlikle ilişiği kesilmiş olan sufi... herhangi bir askeri sorumluluğu klamamış olan sufi... saçlarını "gerçek bir türk erkeği" gibi kesmemeiş olan sufi, asker kardeşini ziyarete gitmiş... gafil sufi! münafık sufi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 drama queen sufi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 askerlikle ilişiğini kesmiş olan sufi diyosun askerliğini yapmış olarak algılıyorum bu lafı ve sen hala askerliğini yapmış birisi olarak askeriyede ki mantığı kavrayamamış bir sufisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Senle veya kardeşinle alakası yokki abi bunun. Yolda bile bi hanzo çıkıp saçına laf edebiliyor. Olağan şeyler yani bu. Orda sana diyememiş kardeşin çekmiş ceremesini. İşte yapacak bişi yok katlancan mecbur. Elden bişi gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 kermit: adam olsaydı bana "ne lan o saç" derdi flameoffear: hanzo general, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar