Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 aslında bu sene çok güzel olabilirdi. aptal mclarren dogru dürüst bi araba yapamadı.williams da ondan iyi değil. 5 takım çekişecekti ki tavan yapsın f1. ama ferrari'de fazla gelişmese iyi olur hatta arada bi yarış dışı kalsınlar motor arızası oldu deyip bıraksınlar yarışı eheu[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZFD.
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 aslında şunu itiraf etmeliyim schumi fanatiği olmama ramen schumi 1. giderken zevk almıyorum kalkışta schumi nin önüne 1 2 araç girerse veya schumi yarışta 3 veya 5. başlarsa arka sıralardan öndekilerı sıkıştırması onların schumi ye karşılık vermesi , ön kısımın schumi olmadan kapışmalarını izlemek ve schumi nin arkada plandan gelip onları geçmesini izlemek çok hoşuma gidiyor. ama çoğu zamanda pit stop stratejisi geliştirip schumi ye aracı zorlattırmayıp garanti yolu seçiyor ferrari teknik direktörü. Ya kendisi istiyor bunu yada pitten izin verimyorlar adama bunu anlamıyorum. Hey schumi bassana gaza be ... (arka sıralardayken) kendini riske atmamaya başladı ...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead
Divin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 said: Jhengie, 01 Haziran 2004 13:47 tarihinde demiş ki: JP Montoya rullzz anti-schumi -kusura bakmayın ama adam f1'ın zevkinin içine etti..tamam başarılı ama olmuyo yani.. seneye montoyadan bişeyler bekliyoruz artık.. Hehe evet, bu mercedes ile baya zorlar gelecek sene montoya schumacher'i. başarılı birine yetişmek yerine saçma kurallarla onu geriletmeye çalışan fia baydı tüm f1 i. Eskiden hiç bi qualify sess. kaçırmazdım artık bi tanesini bile izlemiyorum. Çok salak kurallarla yavaşlatmaya çalıştılar schumacheri ama herkesten çok ona yaradı bu kurallar.. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama fanatizm ve holiganlıkla ancak kendi zevkinizi yokedersiniz motor sporlarında...
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Schumi kaza yapmadıkça veya bilerek yol vermedikçe Montoyanın yeteneği yeterli değil.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 said: Arkansis, 01 Haziran 2004 20:26 tarihinde demiş ki: kalkışta schumi nin önüne 1 2 araç girerse veya schumi yarışta 3 veya 5. başlarsa arka sıralardan öndekilerı sıkıştırması onların schumi ye karşılık vermesi , ön kısımın schumi olmadan kapışmalarını izlemek ve schumi nin arkada plandan gelip onları geçmesini izlemek çok hoşuma gidiyor. aynen ben de böyleyim schumi yarış başladıktan sonra yerini kaybetmezse 1. devam ederse arada bakıyorum yarışa ama geçilirse izliyorum yarışı daha zevkli oluyo[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım
nostabinda Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Sanırım buradaki herkez Schuminin 1.liği alıp gitmesinden dolayı yarışın zevkinin kaçtığını düşünüyorki bencede doğru.Hatta o kadar doğruki yarışlarda artık Ferrariden çok arkalardaki arabaların çekişmeleri yayınlanıyor daha fazla.Jenson nerelerde?Mclarenlar ne yaptı?Webber kime geçilio?Eee hal böle olunca arkadaşlar REKLAM gelirleride düşmeye başlamış Ferraride :) Düşünsenize yane herkes eminki schumi 1. olucak :) Bir dergide yazılan haberde çok ilginç ama düşündüğümüz zamanda doğru bir konuya değinilmişti : "Schumi yarışta yokmuş gibi düşünmek ve arkadaki kapışmaları izlemek" Tamam birçok kişi sadece Schumi için izlio olabilir belki ama unutmayınki çekişme olmadığı zaman Formulada Schumi bile zevk vermez!Bu benim düşüncem lütfen kimseler ne diosun sen fln demesinler :) [Bu mesaj nostabinda tarafından 02 Haziran 2004 15:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Evet o yüzden montecarlo çok zevksizdi geçme imkanı yok gibi bişey Türkiyedeki pistte daha çok geçme imkanı olcakmş bakalım nası olcak ben geniş pistleri seviyorum ya en sevdiğim aksiyonda biri dierini geçiyo tabi virajda olduğundan diğeride içte kalıp geçeni geçiyo flm güzel[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Abi ben muthis keyif aliyorum MSC'yi izlerken.. Adam resmen yasayan efsane... Kimse kolay kolay adamin elde ettigi rekoru kiramaz artik. Kac tane 1. ligi oldu bilmiyorum bi ara sayiyordum. Unuttum simdi 62 mi 52 mi ne eski 1. olma rekoruydu onu geceli 10 yaris falan oldu, Pole poziyonu rekorunuda aldi..Pek cok pistte en hizli zaman yine ona ait.. Falanda filanda.. Manyak ya.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 En çok şampiyonolan pilot o deil ama bu sene olursa olcak geçen sene egale etmişti[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 En cok sampiyonluk demedim zaten dikkatini cekerim ama sonucta bu sene kesin sampiyon o da olacak :) 1. lik olarak en cok o oldu ama bundan eminim.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 geçen sene geçti fangio'nun 5 şampiyonluğu vardı schumi'nin şu anda 6 Kaynak[signature][hline]karakedi, 30 Mayıs 2004 14:28 tarihinde demiş ki: hayatınızı paylaşmak, sohbet etmek istiyorsanız her akıllı insan gibi forumları kullanın. bir kaç yıl sonra geçmişe bakıp vay be geçmişte bunları yaşamıştık deme şansınız olur.
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Sampiyonlugunu matematiksel olarak en erken garantileyecek yariscida olacak sanirim bu yil..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 benim bildiğim sadece "en fazla pole pozisyonu" alanında senna'nın gerisinde şu anda, en fazla yarış kazanma ve en fazla şampiyonlukta geride bıraktı diğerlerini[signature][hline]karakedi, 30 Mayıs 2004 14:28 tarihinde demiş ki: hayatınızı paylaşmak, sohbet etmek istiyorsanız her akıllı insan gibi forumları kullanın. bir kaç yıl sonra geçmişe bakıp vay be geçmişte bunları yaşamıştık deme şansınız olur.
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 eyi ozaman bu sene 7.yi alcak =) Bence shumi yarıştıkça ve ferrari de en dayanıklı araç olarak kaldıkça şampiyonluğu bırakmaz 36 yaşındaymş 40 a kadar yapılır bu iş fln demişti eğer böle giderse takımıyla uyumu 10 kere fln olur heralde şampiyon[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 said: Vodan, 02 Haziran 2004 15:47 tarihinde demiş ki: Evet o yüzden montecarlo çok zevksizdi geçme imkanı yok gibi bişey Türkiyedeki pistte daha çok geçme imkanı olcakmş bakalım nası olcak ben geniş pistleri seviyorum ya en sevdiğim aksiyonda biri dierini geçiyo tabi virajda olduğundan diğeride içte kalıp geçeni geçiyo flm güzel o içten alıp tekrar geçtikten sonra dışarıda kalan iyice hızını almış oluyor düzlüğün ortasında tekrar geçiyor , viraja geç girince diğeri tekrar içerden alıyor bir ara çarpışıcakmış gibi olup pistin dışına taşıyor araçlardan birisi , toz duman kalkıyor aracın yanından artistik görüntüler oluyor , araçlar kapışmaya devam ediyorlar ... hakinen vs schumacher kapışmalarının hastasıydım zamanında...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 said: BlackRose, 02 Haziran 2004 16:42 tarihinde demiş ki: benim bildiğim sadece "en fazla pole pozisyonu" alanında senna'nın gerisinde şu anda, en fazla yarış kazanma ve en fazla şampiyonlukta geride bıraktı diğerlerini Ben kesin olarak demesemde bunu duymustum, pole poziyon olarak senna cok fazlaydi hakkatten ama gecen yil gecti diye biliyorum. Bir arastirmak lazim.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Jhengie Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 ya bi de şeyi merak ediyorumm..bu ay f1 racing'de gelmiş geçmiş en iyi 100 pilot var..1.ci schumi mi senna mı??[signature][hline]Beleive it or not, George isn't at home.. Please leave a message after beep.. I must be out or I'll pick up the phone, where could I be?? Beleive it or not, I'm not at home.. George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
nostabinda Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Senna! Bence o cidden ekol!SENNA yaşasaydı schumi yaklaşamazdı onun rekorlarına!!! Bana katılanlar parnak fln kaldırsın :)[signature][hline]..::Respect::.. [Bu mesaj nostabinda tarafından 04 Haziran 2004 21:09 tarihinde değiştirilmiştir]
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 tabi senna da çok iyi bir insandı ama "yaşasaydı" diye bir sıralama yapamayız, Atatürk de yaşasaydı Türkiye farklı olurdu biraz[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Yaşasaydıda emekli olacaktı bigün sonsuza dek yarışıp rekorlarını sürekli ilerletmeyecekti ve bigün biri gelip rekorlarını geçecekti.[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
nostabinda Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Yanlış anladınız ben sadece öldüğü zamanki sonuçlarına bakarak devamınında olabileceğini düşündüğümü anlatmak istedim arkadaşlar tamam kızmayın :P[signature][hline]..::Respect::..
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Senna hala hayatta kendisine bir soralım[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead
sbora Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Bence bu tip şeyler % hesabı ile yapılmalı çünkü bi dengesizlik oluyor sonunda. Diyelimki Senna 100 yarışa katıldı bunların 90 nında pole position aldı pole position oranı %90 eder. Gene diyelimki schumaer 150 yarışa katıldı 100ünde pole position aldı bunun oranı eder %66. Yani belki bu şekilde bakılırsa ortaya daha somut bir şeyler çıkabilir.
nostabinda Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Neyse Senna ölmedi kalbimizde yaşıo :P[signature][hline]..::Respect::..
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 sbora ölmüş adamı kurtarmaya çalışıyosun da hiç bu kadar hesap yapmasak, isteyen istediği kadar rekor kırsa, isteyen istediği pilota hayran olmaya devam etse :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
Öne çıkan mesajlar