MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Eee benim duzenledigim bulusmalar boole nargilesiz olmaz...Simdi herkese uygun bir gun ayarlayalalim birde saat ayarlayalim.Sonra bi elimizde nargile otekisinde zar tavla atacaz turnuva yapacaz. :P Simdilik Fedaykinle ben varim gibi gozukuyor. Yer olarak Fokurtu bence iyi ama Fedaykin pek sevmedi saniyorum. Kadikoyde olmak kaydiyla onerileriniz dikkatle incelenir. Herkesleride bekliyoruz.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Vizyon ? Nargile içerken kurtlarvadisimi izliceksiniz?[signature][hline]üflentius............. Doğru Düzgün Soru Sormanın Yolları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Abi hakkatten forum alani ozurluyum yau.. konu disina sutlayiverin benide bagislayiverin bi zahmet..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 said: nedanko, 28 Mayıs 2004 15:50 tarihinde demiş ki: Vizyon ? Nargile içerken kurtlarvadisimi izliceksiniz? vizyon alanı sadece kurtlar vadisine mi ait? :p *!çivi çiviyi söker ve gelişine çakar* ;)[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Neyse beyler amac birlikte biseyler yapmak bu vizyon muhabbetini cok uzatmayalim oldu bi yanlislik moderator arkadaslar duzeltirler simdi..Ben cmts veya pazar aksam 7-8 gibi bulusmayi oneriyorum. Nargile kafe onerisine de acigim.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 fedaykinle tanışmak isterdim aslında :) ama uzağım size nargile felaket bişe bu arada, hayatım boyunca sigara içmedim etmedim ama nargileye bir sardım hastalık oldu resmen, karaköyden kaptım bi tane evde takılıyorum arada :) size iyi eğlenceler, nargile lafını gördüm atladım hemen ;)[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 ben gelebilirim tabi yer +18 olursa daha sonra gittiginiz sorun cikabilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 +18 olamaz ben 17'im :) pek gostermem ben gerci cok gittim +18 yerlere ama nargilede sorun cikmaz.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- [Bu mesaj MeSh tarafından 28 Mayıs 2004 16:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Yaaa birakin tanışmayın Fedaykinle Ben biliyorum adam ikide bir "HAZROL" diye bağırıyor sonra tutturuyor "gelin size tankımla bir tur attıriyim" diye. Boşverin yani. :-D *!KAledeki boneparta doğru bir şut çeker* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Eee yok mu simdi gelen? Kesin olarak...[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Mesh bostanciya gelebileceksen durum yapmayi dusunuyoruz, ben ve berk var, akila gelmeyi planliyo gelmek istiyosan cep telefonunu ozel mesajdan yolla, ben seni arar soolerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 said: BlackRose, 28 Mayıs 2004 16:04 tarihinde demiş ki: nargile felaket bişe bu arada, hayatım boyunca sigara içmedim etmedim ama nargileye bir sardım hastalık oldu resmen, ehe aynı sekil hiçbi tütünlü içecek içmedim ne sigra ne puro ne pipo vs ama nargile içmeye basladık ve bırakılmıyo :p gerçi nzm içecegim belli olmuyo bazen ayda 1 bazen 2 haftada 1 bazen 2 ayda bi denk geliyo. Güzelide bu aslında bulusmalar oldumu ortamda içecen böle en kralı muhabbet + çay+ nargile+ kumpir(tophanede kesin yiyin süper yapıyorlar) bide tavla atarsın oy oy oy..[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org // #gecevardiyasi Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Istanbul icindeyse bende katilabilirim...[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 said: MeSh, 28 Mayıs 2004 15:48 tarihinde demiş ki: Kadikoyde olmak kaydiyla onerileriniz dikkatle incelenir. Herkesleride bekliyoruz. kadıköy istanbul içinde ;)[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org // #gecevardiyasi Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 toplanıp gündüz saatlerinde caravan'a gitsek yaşsorunu falanda olmaz.nargilede var içmeyenler falan bira içer birası iyidir.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 29 Mayıs 2004 12:33 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 29 Mayıs 2004 12:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Dyna dikkat etmemisim Kadikoy kismina =) Tamam o zaman uyar bana... Katilirim yani... Gece/Gunduz farketmez... Ama 18 yas alti arkadaslarimiz icin gunduz olmasi daha iyi.[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Modada eyfel pastanesinin sokağında ilerde Rembetiko nargile var orası süperdir tavsiye ederim[signature][hline]:hrr:Lyrics.Wasted Time Between Solos:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Pek sorun olmuyor ya nargile kafelerde kimliksiz gelmeyin yeter..Aksama dogru olmasi taraftariyim saat 18:00 gibi baslayabilir.Zaten basma olayina 1 kez sahit oldum. Ayrica bu olayi haftaya yapalim biz en iyisi... Kesin bi tarih ve zamanda vericem aksama dogru.Guzel bi pati tavla turnuvasi yapariz..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 haftasonu olursa 18'den sonrasi uyar bana. diger gunler haricinde ben karsida oturdugum icin 21'den sonra denizotobusu yok malum =) haftaici gunduz olursa uyar. haftasonu 18 ve sonrasi sorun degil...[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Onumuzdeki Cumartesi (5 Haziran), saat 18:00'da bendeniz bir nargile kafede olacam ama hangisinde daha ona karar vermedim..Fedaykin icin 18 biraz erken kaciyormus sanirim o daha sonra aramiza katilacak.. Simdi kadikoy'e cmts saat 6'da gelecek olan varsa,yer belirtsinler yine olmadi yukarda birinin onerdigi kafeye gideriz.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 baba dünkü çoçuk thasad nargile yerleri öneriyor :d yawrum benim yürübe şaka biryana rembetiko en güzel ortamı olan ve en iyi nargilesi olan yer kadıköy için.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Modadaki rembetikoya genelde takılırız kendercikle....[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Saçmalamayın bre kardeşim, fokurtu gibi iğrenç bir yerde buluşucağımıza, iskelede buluşur karar veririz. 24/7 açığım, bana mekan farketmiyor. Müslüm baba ile Zalim oyunbozan hede hödö çalmasın yeterli.[signature][hline]What comes after forever?. Legalise it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Rembetikoda en güzeli fasıl eşliğinde....[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 sağlık için hatırlatayım arkadaşlar: Bir nargile 50 den fazla sigaraya mı neyin eşitmiş : bende çok severdim,içerdim vs vs(Hatta sigaradan daha "AZ" zararlı hesabıyla) Bir baktım,ciğerleri .i.meye başladı resmen... En son,4-5 ay önce miy ney,Estelle beraber içmiştim...Sonrada töbe ettim bir daha içmemeye...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar