Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Moral bozukluğu, stresimsi duygular, can sıkıntısı, vs


SeaGle

Öne çıkan mesajlar

1 hafta kaldı gibi malumunuz öss ye. Bense bu güne kadar gayet güzel gelmişken, son günlerde bi sapıtmalar içine girdim. Farkında olmadan stres mi yaşıyorum bilmiyorum, aslında sınav stresi yapan biri değilimdir. Tamam elbet oluyor bi gerginlik, ama üzerimdeki elektrik çok fazla sanki artık.

Eksik konular, çozülmemiş sorular, yapılan yanlışlar, bunlar zaten kafayı kurcalıyor. Birde yavaş yavaş ısınan hava, her gün girilen sınavlar, bedenin yorgunluğu vs; aşırı bir yüklenme oluşturdu bende.

Ya aslında çok ağır da değil, ama kafamın içinde dönüp dolaşan birsürü düşünce var, ve artık kafatasımı içten parçalamak üzereler. 2 gündür yoğun baş ağrısı yapıyorlar kendileri bende.

Ders çalışmam gereken, kalan biraç şeyi yerine oturtmam gereken şu değerli günlerde kitabın başına oturduğumda kafamda dönüp dolaşan o düşüncelerden birini yakalıyorum, ve kaybediyorum kendimi o konu hakkında düşünmekten. Bi an farkına varıp lan diyorum naapıyosun, 5 dk sonra aynı şey..

Ailevi ya da kız arkadaşımla ilgili herhangi bi sorunum yok. Aile son zamanların en iyi yaklaşımlarında bulunuyor bana artık, cicim ayları dediğimiz şeyler sdf

Kız arkadaşım da sınava hazırlandığı için zaten içinde bulunduğum ruh halini anlayabilmekte.

Ya aslında benden binlerce kat dertli olan insanlar vardır kesinlikle şu an düşündüm de, ama beni de bu sorunlar yoruyor işte.

Harbi birşeyi anladım yanlız, gençliğin enerjisini sömürmek, dünyadan uzaklaştırıp yaşam enerjisini emmek için en iyi yol şu öss.

Neyse, wall of text oldu galiba sdf
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tokata harbi ihtiyacım var galiba.
ya stres olayı garip zaten, yani stres değil, ama gerginlik, ama bu gerginlik gastritimi harekete geçirecek seviyede. Gerginliğin nedeni de sınav falan değil aslında, arkamda bıraktığım eksik konular. Yani bilmiyorum, garip sdf
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Son haftaya gelmişsin, düzeltme imkanın yok. Rahat olmaya çalış. Kendini rahat hissettiğin yerler git, öyle şeyler yap, rahat insanlarla konuş falan.
Mesela biz her vize ve final döneminde deniz kenarında çimle kaplı parklara gideriz, alırız 5 katlı plastik topumuzu top oynarız, voleybol oynarız, basket oynarız, uzuneşşek oynarız falan. (bunu yapma kolunu falan kırarsın) Rahatlıyorsun top peşinde koşunca.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sabah sınava gittim, sınıfımı sıramı buldum oturdum, bi panik bastı böyle, "işte sınav dedikleri olay geldi çattı, vay anasını anaaam, hayatım 3 saatin ucunda, boku yedim lan, olm 3 saatte ya hep ya hiç olcam" diyerekten kalp çarpıntısının dibine vurdum. O sırada biri geldi sınava, tekerlikli sandalyede. dedim "lan olm hayat devam ediyor öss de dert mi allanse". o stresi bi anda üstümden attım.

ha yine de sınavda sçtım ettim o ayrı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...