SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 'The Pain In The Kabir' roket adam tarafından yayınlanmıştı buraya da koymamın amacı sevenlerimiz sıkıntıya düşmeyip, tüm videolarımızı tek başlık altında bulabilmesidir. Bu arada hiç aklımda yoktu bunları paylaşmak roket adam saolsun aklıma getirdi. Teşekkürler roket adam!
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 oaoooahhah yukardaki daha da efsaneymiş
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 yes pls bunlardan biriyim. alf'in kafasından mı bahsediyosun?
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 yok abi the pain the kabiri geçemez hiçbiri.
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Smoking Like ta 2.14 te sanırım Urfa Rap tadında şarkıya giren Pain In The Kabir de 1.55 te şiire giren eleman benim. He görüntülerin hiçbirinde yokum. Malum ÖSS senesi çekim için toplandıklarında ya dershanedeydim ya da abuk sabuk işlerim vardı gidemedim.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 AHAHAHAHA gvc ne demek bu arada?
Vargath Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Allah canımı alsa da kurtulsam kısmı ve çil yavrusu gibi dağılmaları kopardı.
NeroWarden Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Ergen Alert. Zamanla düzelip topluma adapte oluyo bi şekilde bunlar. Toplum Baskısı Win.
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 NeroWarden said: Ergen Alert. Zamanla düzelip topluma adapte oluyo bi şekilde bunlar. Toplum Baskısı Win. Toplum bize adapte olsun be güzel kardeşim öyle boş beleş insan topluluğu değil orada gördüğün. Hey yavrum hey taşı sıksak suyunu çıkartırız B)- GVC = Garden Village Center Türkçe meali Bahçeköy Merkez.
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Vargath said: Allah canımı alsa da kurtulsam kısmı ve çil yavrusu gibi dağılmaları
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 pain in the kabir efsane bişey ya her açtığımda gülüyorum. KABIIIZ İSHAAAL MAKAAAAT
Öne çıkan mesajlar