KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Şimdi arkidişler, okulum bitti döndüm izmire. Daha milletin finalleri bütleri yeni yeni herkes meşgul bu yüzden arklarımı da rahatsız etmek istemiyorum da evde bütün gün canım sıkılıyor.. bi hobiye ihtiyacım war sanırım.. naapsam ki?; bornovada oturuyorum: a)tek başıma gidip bi bara geceye kadar içem. b)lotr,xmen,matrix hd 82 ekranda izleyem her gün 1 tane.. iyi gider. c)sizin öneriniz d)kitap oku. e)falan filan.. f)paticik izmir bornova buluşması topii açayım(: walla kendi yapmayacağınız bişeyi bana teklif sunmayın.. film izlerimde tam mallaşma yaratıo bu sıcak yaz günlerinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 arada boldlarla falan uğraşılmış, emek gösterilmiş, elit bir post. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 wow oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 sürekli download yap. bi sürü film indir. ama izleme. hep download yap. baya meşgul ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Ben sıkıntıdan c++ a başladım. Sen de bilmediğin ama ileride işe yarayabilcek bişeylere yönelsen iyi olur herald. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 kazım said: wow oyna (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 ginaly gereken cevabı gözüne gözüne sokmuş. can sıkıntısına, baş ağrısına birebir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 bu sıcakta ne evde oturcan.kordon a ak.izmir de bir kordonu biliyorum :) ama güzel oraları.git orda iç.karı kız oluyor baya benim izlenimlerime göre.saat 11 de kusmaya başlıolar alkolden :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 fede said: sürekli download yap. bi sürü film indir. ama izleme. hep download yap. baya meşgul ediyo doru tespit pcde 500 gb hd doldu walla birsürü film var izleyemediim. ve hd doldu indiremiormda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 ,wow diilde player çok olan server bulsam uo oynucam.. ya aslında daha değişik bişi yapmalı pc başında diilde. ne biliim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 o zaman sıra 50lik dvd almaya gelmiş sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 uğraşamam ya onla.. salla başka bişi lazım bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Git balık tut körfezde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 elizabeth? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 KillJoy said: lotr,xmen,matrix hd 82 ekranda izleyem her gün 1 tane.. iyi gider. Sizce yazar burada ne demek istemiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 vaktim olsa ve stresli bir yasantım olmasa kesinlikle spora verirdim kendimi,cok gezerdim para biriktirir turlarla 2-3 gunlugune butun unlu avrupa sehirlerine sırasıyla giderdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 walla hislerinizi de kullanmalısınz benim yazılarımı okurken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 calimero said: KillJoy said: lotr,xmen,matrix hd 82 ekranda izleyem her gün 1 tane.. iyi gider. Sizce yazar burada ne demek istemiş? Baya iyi kaliteyle keyif alarak film izleme olanağı yersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 evimde olurdum bilgisayarımın basında olurdum izne kaldı 2 ay :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Küçükpark bar dolu git birine yalnız kalmazsın zaten büyük ihtimal muhabbet oluyo bi şekilde başka masalarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Osso said: calimero said: KillJoy said: lotr,xmen,matrix hd 82 ekranda izleyem her gün 1 tane.. iyi gider. Sizce yazar burada ne demek istemiş? Baya iyi kaliteyle keyif alarak film izleme olanağı yersen. valla bana 15 inch ya da bilmemkaç ekranda izlemek arasında fark yok özellikle oda yeterince karanlıksa. ses sistemi bağlar beni, de burada aktivitenin dışında edevatın boyutunun falan belirtilmesi ilgincime gitti. Ha racondansa o ayrı tabi, ben anlamam...:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 parmak değiştir. eki eki eki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 sırf bu resim koyulsun diye yazdım lan üsttekini:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar