Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 beta bir kac gundur kapaliydi daha bakamadim, hala download ediyorum rezalet bir downloader kullaniyorlar. dl edince leak yapicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 çok da leak etme de acc u banlamasınlar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 beyler şuan ne alemde acaba hep açık mı oynayabilioz mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Gladmir said: çok da leak etme de acc u banlamasınlar ;) ayipsin. bu arada beta surekli acik degil hayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 oynuyorum su an, kontrolleri duzeltseler bir seyler cikabilir belki! ortaya. grafik ses vs guzel ama kontroller, camera hareketi fena, facia. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 aha kanuni yaşlanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 aha diğer email de beta kazandı :) ilk betada bende giriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellhundd Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Banada Geldi E-mail Ama çok uzun ve yavaş indirio oyunu ortalama 70 le inio 12-13 saati var :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 bende 5.5 saate bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 downloader cok yavas ve surekli serveri kapatip actiklari icin, indirmek gunler suruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 kontrol olayı çok zor veya bana öyle geldi yok abi çok hastasıda olsa bana gelmez o dövş stili falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 o kontroller anlatilmaz yasanir cok ama cok ters, cok kotu, rezalet, feci, ziplamada yok ! , kopruden asagi atlama bile yok gorunmez duvarimiz orada duruyor gene. cokmu zor bildigimiz batili kontrol destegini ekleyebilmek su oyuna. yuh sana square enix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 installi dert, oynamasi dert, uninstalli dert :) bu ne uzun uninstall. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 O kontroller düzelmeden bu oyun oynanmaz, en azından batıda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 nasıl ki kontrolleri böle tıklayıp mı ilerliosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 kamera felaket, hani kötü falan değil felaket. Karakter ileri doğru koşarken, mouse'a dokunduğun anda kamera off, döndür döndürebilirsen : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 o kadar kotu ki nasil anlatacagimi bile bilmiyorum. oynanmiyor oyun , oynanamiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 tamma kontrolleri geçelim onun dışında nasıl grafikler efektler animasyonlar combat oyun sistemi skiller , abilityler , world build vs. ve ne yapılıo oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 grafik ses muzik ok, geri kalanini oynayabilecek yetiye sahip olamadigim icin gormedim, dusun onlari gormedim ama oyunu uninstall ettim bile, yani free to play uzak dogu oyunlarini bile oynarim ben arada. bu o derece oynatmadi kendini hic bir merakim kalmadi. skill sisteminde savasirken skile basiyorsun guc ibresi cikiyor dolmaya basliyor sonra bir kez daha basinca sallamis oluyorsun saldiri skilini, igrenc bir sey :) bi bunu biliyorum :) kontroller degisir ve wow vari sisteme gecerse guzel olabilir belkim , ondan da emin degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Kameranın kötülüğünden ilerleyemiyorsun ki. Gideceğin yere gitmek 10 dakikanı alıyor :p İlk questi nasıl yapacağını bile anlatmamışlar oyunda, hiç yönlendirme falan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 dövüş sistemide normal mmo'cuya gelmez. Ayrıca ne npc ler de bir işaret var ne başka birşeyde rasgale npc kovalıyorsun ibrşey varmı diye. aha böyle birşey görmedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 collector's edition'i turkiyede on siparis edebilecegimiz bir yer bilen var mi? edit:siparis deil, on siparis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Glath account ı aldın sesin soluğun kesildi, yorum yazsanıza kızanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 adama betayi verdin vermeyede oyunun ne oldugunu soylemedin adam komada olabilir. 12.43 saniye dayanip uninstall ettigim ilk mmo betasi idi. dusman basina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 hehe zaten düzgün bir oyunun betası çıksa şaşardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar