Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 hahah oha çok tatlı kalkıyor. benim ki malak gibi yatıyor dev olduğu için hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Benimkide mal gibi yerlesti. Ama oyle bi yapmislarki ilk kez mmoda yoruldugumu hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Beta oynamıştım, hoşuma gitmişti. Bende başlayayım madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Odin server ında akşam saatlerinde karakter açamayabilirsiniz, benim gibi gündüzden açıp bırakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 ne zaman oyuna girmeye niyetlensem bi sorun çıkıyor. şimdi de server full diyo 5dkdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 işte kalmak zorundayım akşam da. en azından 9-10a kadar gelmesin serverlar. kimse oynayamasın. bütün haftasonu oynayamadım zaten. -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Abi birak oynasin millet o kadar kalabalik ki etraf az azalsin. Bu kadar kalabalik ve bu kadar smooth mmo iyi is yani. Server sorunuda yok sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 oynamasın kimse. zaten az oynuyorum. ben full level olana kadar content biter :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 barbu xenus da 5 tane class lvl 20+, oyniyan oynadi zaten. Ayrica odin'de sabaha karsi yeni karakter acabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 yok miraul o, ben sakin takılıyorum abi. single jrpg gibi oynuyorum, tüm npclerle konuşup falan ehuehu alakasız bir yerde şu peti buldum mesela. bir fate'den sonra bir süreliğine çıkıyormuş satan npc http://i.imgur.com/FtfCMfQ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 battle effects settingsi show limited yaptım gözlerim rahatladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 bende kasmiyorum keyfine varmaya calisiyorum aylardir mmo yok zaten. bu arada welcome error 1017 gene full server queue yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 hayret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 yok yanlis yazmisim queue sirasiz giremessin diyor atiyor disari babindaydi. zaten serverlerde gorunmuyor an icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Kanuni said: bende kasmiyorum keyfine varmaya calisiyorum aylardir mmo yok zaten. bu arada welcome error 1017 gene full server queue yok :D numpad 0'ı spamla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 0 'sifir' tusu spam works!!! odamda uyandim gerindim maceraya atiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 nump 0 spam skill im çok düşük proc lamadı daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Xenus said: ui customization çok şukela http://i.imgur.com/2l2KB15.jpg abi o 7 8 ve 9 uncu barları nasıl öyle kısaltabildin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 hide unassigned slot'u aktive et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 yaa bi gireydim iyiydi. Ohh be sıraya aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Teker teker deneyelim beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 geldim eve şimdi bakalım ben de spamliyim. edit: oha client'da bana login çıkmıyor, bırak servera girmeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 lan olm spamlemeyin iste, daha da bozuyosunuz, 15 yil oldu hala ogrenemediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 oo yeni hata arkadaşlar launcher daha: Unable to complete version check. log in olmuo launcherda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 dreagloth said: odin de açtım karakteri, drea swift friend request atiom yok bölebi karakter deyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar