reampage Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 hype akıo mübarek aldı mı herkez ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 sanirim 4 kisiyiz :D cene cok ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Ben de varım da, daha gelmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 hahah aynen 6 kişi falan var galiba şu an oynayan ama early access vs teknik sorunlar, muhabbetler derken sürekli mesaj atıyoruz tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Ben de varım da daha tam anlamıyla başlayamadım oyuna. nick : Leo Dawn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 full diyor öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 said: Graphic quality will be greatly improved with DX11, but it will take more power to run the game with its maximum settings, this is something we must not to forget. For now, the adaptation of the PS4 version is our priority, DX11 compatibility will probably arrive a little later. However, note that the PS3, PS4, DX9 and DX11 updates will happen simultaneously. grafikler daha da iyileşicekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 server listesi gelmiyor gene gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 her geldi degisinizde bana bir sey gelmiyor be yahu.. gelip gidiyormu nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 oyundan atti gene, simdide server list yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 önce full dedi hata verdi sonra server list gitti tamamen. maintenance bitmemiş daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 ben oynuorum ya, hatta Ifrit kestik şimdi çok iyidi fight , öldüm combatta ama sonlara doğru ilk defa yaptığım için, ama kestik ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 yalan@! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 grafikler çok temiz, her ne kadar jrpg'lere uzak olsam da :) gerçi pofuduk pofuduk yaratıklar var :P (dedim jrpg ve ff'ye uzak biriyim :) ) skiller nasıl, aynı tuş spam mı combat sıkıcı mı? ya da daha levellar düşük olduğu için erken mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 http://k1308.hizliresim.com/1d/t/rwtrt.png söyle yaratiklar var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 girdimmi ne!!@!!@#@! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 bazen böle yaratıklar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 size şu durumda duyabileceğiniz en güzel tiplerden birini vereyim login olurken main screen'de mouse'la seçip, tıklamayın, sağdaki numpad 0'a basıp durun, start > karakter seçimi > login. herşeyi ayarlıyor. spamlayın durun error alırsanız asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Miraul said: çok şekermiş :) combat nasıl genel olarak? spam mı? gcd 2,5sn biraz sıkıcıydı en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 mardox said: çok sekersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 bi de böle yaratıklar da var http://i39.tinypic.com/5nuogn.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 @Mardox: Abi ne yazık ki her JRPGde olduğu gibi combat çok da parlak değil. 2.5 sn GC var (ha ileride itemlarla düşüyormuş vs. galiba) ama genel olarak tek düze. Mob karşına geçiyor, karşılıklı ability atıyorsunuz, ölüyor. Fakat Boss fightları güzel, şu yukarıda SS'sini koyduğum İfrit (primal) fighti mesela 4 kişilik boss olmasına ramen baya eğlenceli, efektli oraya kaç buraya git yerden alevler çıksın falan modunda geçiyor. ama yaptığın şeyler aynı. Abilityleri spamliyorsun. Özellikle normal questing sırasında moblarla kapışırken bu daha monoton hale geliyor. Bazen mob yerde kırmızı işaret vs. çıkario oraya aoe damage koyacağını belirten ondan kaçıyorsun o kadar. Klasik, Suikoden olsun, dragon quest olsun, final fantasy oyunları olsun. combat sıkıcı. ben jrpg oynarken hiç bi zaman combata girmekten hoşlanmamıştım . Bunda da çok sarmyıor özellikle quest yaparken. Dediğim gibi Boss fightlar vs. bir bakıma daha iyi. Combat adına yenilikçi bir şey yok yani, standart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 teşekkürler :) belki combat sistemine el atarlar çünkü pek çok yerde bu konuya şikayet var. aslında jrpg oynamayan biri olarak aklımda yoktu ama gameplay videoları ilginç geldi. biraz beklemek gerek galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 abi sanmam combati değiştirebileceklerini, yani ne ekleyebilirler bilmiyorum. hani wow da aynı, wow da değiştiremedi combatını senelerdir. oyunu tekrar yapmaları lazım combat sistemini değiştirebilmeleri için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar