Kaede Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 ps3 e de çıkıyor evet NA alphası da başladı yakın zamanda. hala invitation yok fuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Oh süper bir haber bu 1.500ytl cebime kalıcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 ooo in game görüntüler ii bu oyun PS3 de oynanır gibi ya yoksa pcler elvermicek gibi öle grafiklere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Niyeki PC grafikleri PS3'un gerisindemi kalmis ModernWarfare 2 fln oyle gostermiyorda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Alien makinenen varsa ps3 ü geçebilirsin grafikte ama. Öyle 2000liralık makinelerle o iş yaş. Alien alıcağın parayla ps3 cafe kurarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 of bu oyun ciktigi gibi alicam galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 bir posta daha alpha invite çıkmış gene gelen giden yok bana pöf. maillarınızı kontrol edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 We would first like to express our appreciation for your interest in FINAL FANTASY XIV, and thank you for your application. It is our pleasure to inform you that you have been selected for the role of FINAL FANTASY XIV Beta Tester. betaya seçildim ahuuuuuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Aha, ben de seçilmişim. Fantastiküler oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaşmazsan ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 ben nie sevemiyorum bu oyunu bitürlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Sıraya bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 İzlenimleri bekliyoruz gangren. Olanak varsa SS hatta gameplay video :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 NDA yoksa yaparız tabi. Daha sitelerine bile girilmiyor zaten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Ne sırası, ortalıkta bir sıra varsa ben birinciyimdir kesin, di mi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Kakade ölümle tehdit ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 tüh bilsem daha erken başvururdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Ahanda ben de kabul edilmişim betaya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 sawer beta sitesine girmeye çalıştığında ne yazıyor sende? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Gangren said: Kakade ölümle tehdit ediyor İkinizi de alırım, ama dur kan dökülmesin, ben zaten gündüzleri yokum, kaede de akşamları bıraksın bir zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 burda hakkı olan 4 kişi var Kaede ve Viktor otaku oldukları için baştan hak ediolar bunun dışında Dreagloth japonlarla çalışıo ben de japonca biliorum japonyaya gititm o yüzden . 4 ümüzle de paylaşcaksın o accountu. testi beraber yapıcaz nöbetleşe! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Anlaşırız gökhancım, ne demek :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkie Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 hımm beta hımm... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 DAS DAS DAS yanniz gecen sankakuda cikmsiti "combat cok bayik" diye merak ediyorum nasil olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkie Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 said: Nobuaki Komoto:A lot of players have been pointing out the poor tempo of battle and the lack of explanation for parts of the game. We are trying to decide how write the explanations for beta and commercial release, so these are really helpful comments. Hiromichi Tanaka: Komoto told the testers before alpha started that the tempo of battle is something we’re looking at. When beta test starts, we will be implementing a completely different battle system, practically remade from the ground up. We weren’t planning on using the current battle system in the first place, but we didn’t want players to wait until beta, so we explained the situation and opened the test. http://www.ffxivcore.com/topic/6297-dengeki-alphabeta-interview/?s=8ed4f5f9366edd284b59938e81b64021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar