Alfheim Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Şimdi bana early access code geldi, register ettim sorun yaşamadan. Fakat burada gözükmüyor. Normal final fantasy 14 ve 11 gözüküyor sadece select service dediğim zaman. Normal mi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akegata Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Evet, normal bir durum. EA key ini girdiysen yönlendirdiği yere, sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Hangi server da başlayacaksınız ? Ortak bir yerde toplanalım, dağılmadan takılırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 yine Odin? :) e zaten karakterler gitmedi ki? Odinde olacak karakterim onla devam edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akegata Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Bende Odin' de devam etmeyi düşünüyorum. Tabi yeni bir karakter açabilirsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 ne kasicaksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 character wipe yok son betadaki karakterler duruyor, odindeyim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=4x647SlRiPY bosslar devasa, 2.5 gcd olmadan flank, back, front git gel yapılmazdı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 d&r daki ffxiv bitmiş gg. bu arada 1.0 keyleri salı günü girilebilecek SE supporta sordum. said: 1.0 codes that are used or unused will NOT get early access. The only way to get early access is to preorder the game. The only difference is using a new 1.0 code and an already played 1.0 account is that the 1.0 account will get the first 14 days free, while the unused 1.0 codes will get 30 days free uu beybi 20 liraya geldi. amazon uk sağolsun early accessi de beleşe getirdim. CE upgrade alayım bari asdf 17 euro falan olcak ama o da uff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 early access saat kaçta başlayacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 evet bugün başlıyor di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 25 saat falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 bugün başlıyor sanıyordum ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Usa saat farkindan dolayi abarti bir fark var iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 30 ağustosa kadar sadece early access koduyla oynanabilincekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Buyaka dnr a bakayim bi var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 http://www.ign.com/videos/2013/08/21/final-fantasy-xiv-online-offscreen-gamescom-2013 8-man raid gamescom videosunda clicker + laglı adam yüzünden wipe yemek priceless olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 1 gb patch gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 oyunu nerelerden aldınız beyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Xenus said: hayda beta testi bitti diye açmadım oyunu meger extension olmuş yarım saat önce bitmiş 3.dungeona giremedik oyunu alacak olan varsa Standard $22.50: http://www.greenmangaming.com/s/ca/en/pc/games/mmos/final-fantasy-xiv-realm-reborn-na/ Collectors $37.50: http://www.greenmangaming.com/s/ca/en/pc/games/mmos/final-fantasy-xiv-realm-reborn-dc-na/ Coupon Code: GMG25-OGRUH-7SM8H dnrdan 20 liraya 1.0 versiyonu aldım ben. yarın keyi girebilecekmiyim bakalım Burdan aldım keyden ile birlikte 22,50 oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 ya alsam mı? wildstar da merak ettiriyor. bunu alup onu da alırsam sonra ikisi de patlayınca uzulurum. buyuk ihtimalle de patlayacaklar da bu sıra mmo istedi canım. 1- wildstar ne zaman cıkacaktı? 2- ikna edin oyunu almam icin iyiyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 barbu said: ya alsam mı? wildstar da merak ettiriyor. bunu alup onu da alırsam sonra ikisi de patlayınca uzulurum. buyuk ihtimalle de patlayacaklar da bu sıra mmo istedi canım. 1- wildstar ne zaman cıkacaktı? 2- ikna edin oyunu almam icin iyiyse :D 1- wildstar en erken spring 2014 e ertelendi. zaten EQN - ESO - Archeage vs. ile birlikte çıkar o bu gidişle ehuehu 2- http://eorzeareborn.com/wp-content/uploads/2013/07/Game-systems-by-level1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Masakari said: Xenus said: hayda beta testi bitti diye açmadım oyunu meger extension olmuş yarım saat önce bitmiş 3.dungeona giremedik oyunu alacak olan varsa Standard $22.50: http://www.greenmangaming.com/s/ca/en/pc/games/mmos/final-fantasy-xiv-realm-reborn-na/ Collectors $37.50: http://www.greenmangaming.com/s/ca/en/pc/games/mmos/final-fantasy-xiv-realm-reborn-dc-na/ Coupon Code: GMG25-OGRUH-7SM8H dnrdan 20 liraya 1.0 versiyonu aldım ben. yarın keyi girebilecekmiyim bakalım Burdan aldım keyden ile birlikte 22,50 oluyor key ise yaramdai ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 yeni key: GMG20-KCDKK-H4TPB var ama %20 indirim şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 1.5 dolar daha pahalı ama :( teşekkür ettim gene de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar