reampage Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 open beta tarihi belli mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 open betada biraz oynadım. Grafikler o kadar kötü değilde arka sayfadaki ss ler gibi değildi bende. Fazla bakamadım game playe toplasan 1 saat oynamışımdır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 onlar hep sweetfx destekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Kanuni said: patlamisti yamanip cikiyor biraz bekle istersen harcama yapmadan. open betada vs bir gor. şu anda yapamam abi hd6850 ile nasil oynucam asdgfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 oynanır oynanır elderscrolls müthişinanılmazawesomefuckyea çıkmazsa gideri var bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Ps3 de oynaniyor deneyebilirsin o kartla en azindan oyun dinamiklerini vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 KenshinHimura said: oynanır oynanır elderscrolls müthişinanılmazawesomefuckyea çıkmazsa gideri var bunun herşeyi kökleyince hd6850 ile benchmark 3600 verdi mediumda 6500 mü ne aldım sanırım. tabi grafik baya fark ettiriyor :) ya eninde sonunda bu pcnin değişmesi lazım zaten battlefield 4 var gta var yeni cikicak oyunlar var hd6850 artık ultra oynatmaz hiçbirini :) 2 ay erken pc ugprade etmemin sebebi ff olucak yani neyse oyun patlasa da ben oynarım herhalde ya yukarda birinin dediği gibi 'hüloooğğğcu' tiplerden sayılırım FF için. pokemon panda wow oynıcağıma lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 17 ağustosta beta phase 4 başlıyor. phase 3'te yer aldıysanız 16'sında girebiliyorsunuz. open beta olacak 17-19 arası. wipe olmayacak büyük ihtimal http://www.reddit.com/r/ffxiv/comments/1jy965/beta_phase_4_starts_17th/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 en ucuz nerden aliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 gmg de 22.50 dolar GMG25-OGRUH-7SM8H indirim kodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 serverlar fiziksel olarak Kanada ve Japonya'da bulunuyormuş sadece. dafuq? -neogaf'da gördüm, troll de olabilir. var mı doğrulayabilecek olan? beta'da pingler nasıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 evet EU serverları da US'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 sanki benim ping hep 100ün altındaydı cb da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=3wy1S866A0E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 client download'u açıldı mı ya? maintenance diyor bende hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 aksam acilmasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 yarın beta var daha launcher açık değil clientı download edemedim ya eski client çalışır herhalde üstüne bir patch atar falan ben en iyisi laptopa geçtiğim için kaldırdığım pcyi çıkarayım ssdlerde kaldı çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 derken launcher açıldı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 yeni client isteyecek saniyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 evet gerek kalmadı zaten 7.3gb download hızı iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 unable complete version check diyor uff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 o hatayı kaç gündür banada veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 ço kgüzel ya kanuninin paylaştığı video seviyorum şöle japonların anneye anlatır gibi anlattığı güzel videolara :) bu hafta ben de katılcam betaya bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 GENCOSMAN said: unable complete version check diyor uff eski clientı uninstall edin diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Gmg den verdim preorderi, artwork namina beklentim buyuk...tek umidim 3x terminal tamir etme questi olmasin plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar