Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 http://i.imgur.com/PgkaO2Q.jpg ağla biraz daha panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Bunlarmi tum herolar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 ney http://i.imgur.com/oZ32S8h.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Goood. Insallah ilk surumden cok daha iyi konuma gelmistir oyun.. Gud gud. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 10 numera themepark mmo http://i.imgur.com/BiTKmqn.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 be ne kötü grafik yareppim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 grafikler iyi bence su ilk hero cok kotuydu de digerleri guzel. zaten grafikleri begnemistim ilk ciktiginda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=614656 buradan aldim register oldum sorunsuz. alienware eu sitesinden aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 cok guzel grafikler kendi adima. ortamlar cok iyiydi zaten daha da iyi olmus. kontroller sikintisiz. her sey eyrli yerinde sadece cok fazla cutscene giriyor beni rahatsiz etti.. bazilaris ever bilemem. alisilir ama dert degil belkide daha cok basindayim buradaki questler tutorial tadinda oldugu icin bu sekildir. animasyon vs de vs cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Bakayım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 iyi abi kaedenin dedigi gibi themepark iyi bir mmo. cikacagi zamana yakin baska bir mmo olmazsa alir oynarim kisa dogru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 ya redeem ettim passwordu de square enix accountu ile clientı download etmek için foruma giriyorum bi türlü oradaki square enix accountumu kabul etmiyor forum için tekrar mı register olacam aynı şekilde ? account settings için giriyorum oluyor, forum a olmuo aynı interface ve square enix acc ile giriş yapın dio ikisinde de .- EDIT: hallettim ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 İniyor şimdi 5 saate biter dl @mortis, hacı foruma da üye olman lazım dl linkini görmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 ya benim client açınca saçma bi hata veriyor komut dizisi hatası diyere html hatası terms of license i kabul edip nextliyemiyorum deli etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 onun çözümü var arat cfg dosyasını editleyip terms ü 1 yapıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 abi grafikler şunda bile yeterli hatta yeterliden de iyi. hd grafikler geldiğinde çok daha iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 ss ler kötüymüş, en yüksek ayarda fena değildi evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sunwalker Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Merhaba Arkadaşlar, oyundaki PvP mekaniği hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi lüfen? Betada PvP aktif halde mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 pvp yok şuan oyunda. 4 vs 4 arena pvp birde duel olacak sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 betalar geldi geçti. sonuç nedir oynamayı düşünüyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Ben oyunsuzluktan betasına bile bakamadan pre-order ettim valla asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 FF fanı olarak şu oyun için 1k harcayıp gpu-cpu upgrade düşünüyorum umarım patlamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 her türlü patlar ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Patlarda isminden ötürü illa bi fan based hüloğğcu kitlesi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 patlamisti yamanip cikiyor biraz bekle istersen harcama yapmadan. open betada vs bir gor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar