GENCOSMAN Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 bi siteden beta key bulup uye oldum ama client i nerden indip nasıl gireceğim biri anlatabilir mi ? google bey yetmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 GENCOSMAN said: bi siteden beta key bulup uye oldum ama client i nerden indip nasıl gireceğim biri anlatabilir mi ? google bey yetmedi Xenus said: ettim evet şurdan http://gdl.square-enix.com/ffxiv/download/beta/ffxivsetup.exe ben burdan indirdim. çevresinde dnr olan biri bana oyunu satın alabilirmi 20 liralık oyuna 50 lira vermeyeyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 ne zaman bir sonraki beta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 şurdan takip edebilirsin. preorder yaptım ben digital collectors umarım zamanım olur oynamaya. buarada varmı türkiyede bi oluşum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 4.5 saat kaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 evet kimler oynuyor ragnarokda classlara bakıyorum şu anda. henüz kestiremedim bişey gözüme. hepsini kasıcam sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Beta key buldum. Yükleniyor şu an, akşam bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ya login olduktan sonra ki start config ekrarından start a bastığımda yüklenme ekranında duruyo sağ altta loading circle dönüyo arkada intronun sesi geliyo anlatıyo dayı ve bitiyo öyle loading de kalıyo oyun var mı bi çözümü olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ben epey sevdim herşeyi cillop gibi. eksiği yok fazlası var. tam themepark mmo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Odin serverında Elwein Lopeth , lvl 6 marauder sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 pre-order yapacaklara 22.5$ burda indirim kuponu: GMG25-BAWQB-8UQWG http://www.greenmangaming.com/s/tr/en/pc/games/mmos/final-fantasy-xiv-realm-reborn/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ben alırım bu oyunu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 niye patlamisti bu oyun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Kaede said: ben epey sevdim herşeyi cillop gibi. eksiği yok fazlası var. tam themepark mmo neyini sevdin abi themepark mmo diosun fazlası nedir peki? hani tamma japon yapımı o sana +1 kazandırmıştır da ne var insanları 1 ay sonra baydırmayacak ? anlat bize ona göre biz de düşünelim almayı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Kaede said: ben alırım bu oyunu ya sonunda beta code bulabildim.yarin denicem.senin zevkine guveniyorum beklentim asiri yukseldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 beta code bulabilen , şurada dağıtıyorlar gibi bişey bulan paylaşabilir mi merak ettim ben de ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 beta kod için link. az kalmış ama 2-3 k kadar buyrun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 çok tatlısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 GENCOSMAN said: niye patlamisti bu oyun ? günlük xp kasma limitinden geç tepkili UI ye kadar leş ötesiydi çünkü releasei themepark mmo işte. herşeyi olması gerektiği gibi herşey akıcı responsiveness yerinde animasyonlar şahane optimizasyon çok iyi crafting keyifli questler klasik kill ve fetching ama ÇOK kısa sürdükleri için hiç sıkmıyorlar kasabalar şehirler falan canlı. dizaynları çok sevdim public questler bol ve sıkmıyor daily gibi olan solo/party/crafting/gathering questleri çok rahat ve en güzeli zorlukları ayarlanabiliyor teleport recall mount lvl1 den sprint vs acaip user friendly var da var yani adamlar resmen herşeyi doğru yapmışlar ama skill/stat/talent vs hep otomatik geliyor. bu working as intended mı yoksa henüz eklenmemiş mi bilemiyorum pvp sanırım henüz yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 bi de panik yapmayın dx11 support ve hd texturelar bu closed betada yok. yoksa grafikler ÇOK daha iyi oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 dx11 gelecek ise o zaman pc de oynamak daha keyifli olacak edit: zira ps3 grafikleri şu an için pek güzel gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 quest yapmak biraz karışık olmuş ama güzel biraz haritaya bakmak falan gerekiyo quest yaparken azıcık beyin kullanmak iyi bi yenilik mmolarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 miner falan nasıl olunuyor bu oyunda meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Hiç voice acting olmaması rahatsız etti bir yerden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Spin said: Hiç voice acting olmaması rahatsız etti bir yerden sonra. +1 ama karakterin sesini seçerkenki seçeneklerin hepsinin anime seiyuularının olması meraklandırmıyor değil releasedeki sesleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar