Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 valla belliydi open betadan.alıcam diyenler, yazdım üşenmeden o kadar önceki sayfalarda. şuan yeni yeni yazılan tüm reviewlerde de söylenen şeyler. bariz çok kötü oyun. kesinlikle tavsiye etmiyorum,paranıza yazık edersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Zamanla düzeltirler diye düşünüyorum bu hataları. En iyisi bir kaç ay beklemek olacak. 11. oyunda random server saçmalığı vardı yanlış hatırlamıyorsam en başta. Sonradan düzelmişti. O hesap gidebilir görücez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 http://www.ffxivcore.com/topic/25191-japanese-se-shareholder-sells-25000000-in-stocks/ kesin degil ama japon hissedarin birisi enrage olup 26 milyon dolarlik hissesini satmis ahahah. herif bu nasil rezil oyun boyle diye ragequit cekmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Bu arada 25 Ekim'e kadar hesap açıp hesaba karakter slotu eklemiş olanlara 30 gün daha bedava oynama şansı verilecek, oyun hakkında çok fazla negatif geri bildirim alınca SE böyle bir karar almış. İlaveten bir yol haritası hazırlayarak Aralık itibariyle şikayet edilen özelliklerin oyuncuların istekleri doğrultusunda değiştirileceği açıklandı. Kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 son durum nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Resmi sitelerinde böyle bir oyun çıkardıkları için özür dilediler. Kısaca şimdilik pek umut verici değil. Ps3 release tarihine kadar birşeyler yapılır düzeltilir belki ama açılışta yaşadığı sorunları unutmak zor olacak. Ben yinede bekliyorum bir kaç sene içerisinde düzelir diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Innuendo said: http://www.ffxivcore.com/topic/25191-japanese-se-shareholder-sells-25000000-in-stocks/ kesin degil ama japon hissedarin birisi enrage olup 26 milyon dolarlik hissesini satmis ahahah. herif bu nasil rezil oyun boyle diye ragequit cekmis. ragequit sözü güzel olmuş de 25 milyon $ :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 öyleki age of conan ı yüksek çözünürlükte oynadığım bilgisayarım, FF14 benchmarkında oyunu normal ayarlarda oynayabilire karşılık gelen bir puan alınca dumur olmuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benobu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 varya bu final fantasy 14 online oyununu o kadar çok bekliyor ve istiyordumki. Hatta geceyarısı alıyordum. Allahtan almak istediğim site türkiye kredi kartına onay vermedi. Oyun çıktı. youtube da seyretmediğim video kalmadı, girmediğim forum kalmadı. oyun TEK KELİMEYLE REZALET. iki kelimeyle REZALET ÖTESİ. bisey olmuş. Mage skilleri healer skilleri hiç bir skilde ahım sahım bisey yok. adamların etrafında bir ışık parlıyor o kadar. youtube de ff14 ile alay geçen bir ton video var. Arazideki kopyala-yapıştır usulü yapılan şekiller vs. Adam haritada bir yolun üstünde koşuyor. Haritanın yarısını kat ediyor. 11 tane aynı şekilli kayaların önünden geçiyor. 5-6 tane kaya belli bir açıyla bir arada duruyor. Oyunda mob kaçmaya baslıyor. Bizim eleman ardından son vuruşu yapmak için onu takip ediyor. Ama ne takip. Yarım harita sürüyor nerdeyse. flawingo vari kuşu bir görceğiniz. harita boyunca geçmediği playerlar, arazi engelleri yok. yazarken bile güldüm yahu. ff 7, ff8, ff 10 gibi ahım şahım efektli bir oyun beklerken. ortada sadece 3 boyutlu orman-mekan vs. tasarımından başka birsey yok. bisiy diyimmi. NOBUO UEAMATSU'mudur nedir o adamdan sonra final fantasy oyunlarının hiçbirinde ruh muh kalmadı. ff 10'u 230 saat oynamışlığım vardı. ff 12 yi 28 saatmi ne oynadım. Oyunu direk bitirdim sadece. final fantasy oyunlarına artık 1000 kere düşünüp girerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 keşke oyunun aldığı puanlara biraz baksaydın maximum verilen puan 5 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Oynamadığım bi bu kaldı fiyatı baya düşmüş o kadar kötümü oyun gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 final fantasy 14 sanırım ps3 çıkış tarihine kadar ücretsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Final Fantasy 7 ve 8 'le o kadar çok kredimi aldılarki FF20'e kadar adamları gözüm kapalı takip ederim. Bunu oynamadım o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 nerdeyse baştan aşşağı revamp geliyor da 4.0 dan sonra boşa çırpınışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 yine yeniden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Ben bu oyunu fiyatı görünce 6 dolardan gaza gelip almıştım şöyle söyleyeyim bu kadar dandik mmorpg görmemiştim daha önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Revamp icin ayri cinematic yapmislar. Belki, bu sefer, who knows... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 En çok oynamak istediğim mmo lardan biri bu, bir türlü tutturamadılar lanet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 özellikle "Sword Art Online" adlı animeyi izlemeye başladıktan sonra, japon rpg öğeleri taşıyan bir mmo oynamak istiyorum. Bu nedenle FF 14 bekleyişine girdim. Bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 http://i.imgur.com/5Hbrz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 FF XIV bu haftasonu account sahiplerini 2.0 betasına davet ediyormuş. bu hafta sonu yeni oyunu test edecek arkadaşlar fikirlerini söylerlerse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Gelsin artık şu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 çok kötü değil miydi ya bu oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Mortis said: çok kötü değil miydi ya bu oyun? o kadar kotuydu ki kapatip yeniden yaptilar... yenilenmis halinden umutluyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar