Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sen Gel..

Soulbringer

Öne çıkan mesajlar

Ilk geldigin gun gibi gel
Cicekler otlardan ruzgara
Yagmurlar damlalardan simseklere
Oyle sere serpe

Bir bakire toprak gibi
Salin o ince ayak uclarinda
Gelisin bilinmez bir ucurum
Sarilsin boynuma

Usulca sokul
Iblisin insana
Insanin iblise
Gormezden gelen melekler

Olumden uzak
Yasamdan kacamak
Oylece adimi fisilda kulagima
Ak damarlarima

O guzel gozlerinde
O bugulu isikla
Kilitle gozlerimi gozlerine
Birakma ellerimi

Ruyada olsa
Saril yorganim gibi
O kis gecelerindeki kar taneleri gibi
Dol yuregime
ERIMEMECESINE!!

* kar tanelerine dogru basini kaldirdi ve oylece onundeki mezarligi suzdu. Gece yeni yeni olurken bile sanki oraya kar daha beyaz yagiyordu diye gecirdi aklindan o dalginliginin belkide o beyaz araba ile son bulucagini bilmeden adimini atti ... *
Sosyal ağlarda paylaş

O dortlukte anlatilmak istenen diger meleklerin bu olan bitene karismamasi ..

Bugune kadar hep bir shiir bir oykumu buraya koyar ve elestirileri degerlendirir daha iyiye goturmeye calisirdim ama baktim ki Eskiler kalmamis ve ustune ustluk saygisizlik bir meziyet halinde burayida cekip cevirmis eh ne diyelim Sayginin olmadigi yerde bizim gibilerde oksijen alamiyorlar Neyse Dostlar cok ozur dilerim bir daha yazmayacagim ve sizleri rahatsiz etmeyecegim.. Tekrar ozur dilerim.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu sıralar mezuniyetimi belirleyecek sınavlarla uğraştığım için bölümle pek ilgilenemiyorum arkadaşlar, Lexius'un da işi başından aşkın.

Diğer bölümlerdeki durumu görüp burada da sululuk yapmaya çalışıyor bazı arkadaşlar ve bir şeyler paylaşmaya çalışanların şevkini kırıyor.

Konuyla alakasız, tamamen cıvık mesaj atan kişiler hakkında gerekli cezalar verilecek bundan sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben konuyla alakalı olduğunu düşünüyorum attığım mesajın. aynı kalitede başka bir şiir paylaşmak istedim. ikinci mesajda ise hakikaten anlamsız bulduğum için sordum, ki açıklaması da anlamsız. kötüymüş gayet şiir, diğer yazıların da kötü, koyduğum ilkokul şiiriyle aynı seviyedeler.
hep iyi mi demek zorundayız ben bunu anlamıyorum. yapıcı eleştiri diyorsunuz da bu tür yazıları neresinden tutsanız elinizde kalır. beğenene bir şey diyemem fakat kendi görüşüm budur.
Sosyal ağlarda paylaş

burtonesk said:

valla ben konuyla alakalı olduğunu düşünüyorum attığım mesajın. aynı kalitede başka bir şiir paylaşmak istedim. ikinci mesajda ise hakikaten anlamsız bulduğum için sordum, ki açıklaması da anlamsız. kötüymüş gayet şiir, diğer yazıların da kötü, koyduğum ilkokul şiiriyle aynı seviyedeler.
hep iyi mi demek zorundayız ben bunu anlamıyorum. yapıcı eleştiri diyorsunuz da bu tür yazıları neresinden tutsanız elinizde kalır. beğenene bir şey diyemem fakat kendi görüşüm budur.

Konuyla alakalı şiir diye mazaret bulup arkasına sığınmayın. Siz de şiiri burada paylaşmak istiyorsanız ayır bir konu açarsınız, orada yorumlar yapılır. Olmadı 5 tane genel konu belirleyelim bütün şiirleri alt alta yazalım, külliyat oluşturmuş oluruz hem.

Kimse niye kötü yorum yazılmış demiyor ayrıca, yukarıda yapılan sululuklar gayet açık.

Bundan sonra bu tarz olaylara tolerans gösterilmeyecek haberiniz olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

o lafın neresi crit ?
saçma sapana bişiler yazmak başarımı oluyo
ben saçmalıycağıma hiç yazmam derim yazmamda
yazarsamda cidden aynı burdakiler gibi kötü yazılar olur.
yani 2 3 kişi (onlarda buraya genelde yazı yazan ve ben beğeniyim ilerde buda benimkini beğenir mantığıyla) "çok güzelmiş beğendim" "xxxx yeri çok hoşuma gitti çok dokunaklı" yazdı diye şair yada yazarmı oldunuz sanıyosunuz ?
güzel bişi olsa güzel yorum yapılır
Sosyal ağlarda paylaş

kötü yada güzel
burda kalkıpta sana birisi kötü dediğinde de alınma
biraz hırs yap daha iyisini yap kardeşim
sana birisi gelipte "çok kötü " dediğinde adamada hak ver
herkes senin yazdığın tarzda şiir sevemez ve sevmek zorundada değil
ama sen daha iyi yazıp belki sevdirmeye çalışabilirsin.
kötüyse kötürü kardeşim ben buraya şiirin kötü oldu dedim diyede bölüm modu bunu silerse benimde hoşuma gitmez.
ii o zaman hiç yorumda bulunmayalım sadece "şiirin yada yazın çok güzel olmuş" demeye gelelim
varmı öyle bi mantık ya
Sosyal ağlarda paylaş

kazım said:

Mesele kötülük yada iyilik değil onlara yüklediğin duygu , biri yapıcı eleştiri olarak kötü der , diğeri tamamen art niyetinden aşağılamak için der

kardeşim aşağılayabilir
sen buraya yazını şiirini koyduysan demekki koyarken herşeye hazırsın
public ortam burası
koymadan önce düşün sen orasını. o adamda eğer aşağıladıysa diyorumki
daha iyisini yap getir beğpendir adama
burda 100 kişi süper olmuş desin eğer 1 kişi de kalkıp çok kötü derse o zaman kötü diyende problem vardır
2 3 kişi güzel demiş diye şiiri beğenmek zorundamıyız biz ?
Sosyal ağlarda paylaş

@kazım
burda kalkıpta bana örnek göster tmm haklısın diyim belki ben takip etmiyorum çok o yüzden denk gelmedi. bana kişisel hakaret olan "sorunlarınmı var birader niye böyle salak salak şiirler yazıyosun" gibilerinden veya senin dediğinden ben onu anlıyorum ona bi örnek göster.
@nakamura
kimsenin avukatlığını da yaptığım yok
sadece mod arkadaşın tutumu hoşuma gitmiyor. yada şiiri yazan kişi çocuk gibi ağlayıp zırlayıp şikayet ediyor.
her şikayeti dikkate alsaydım bende pazar alanında o zmn kalkıpta "siz şunun fiyatı şu kadar arkadaşım sen bizi mi kazıklıyosun" denen mesajları silerdim ve size yorum hakkı tanımazdım
"alıcaksan yorum yaz almıycaksan bas git" mantığı uygulardım pazar alanında.
orasıda aynı şey malını satıyor arkadaş güzel veya kötü çoğu kişi yorumunu yapoabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

burtonesk said:

tohumlar fidana
fidanlar ağaca
ağaçlar ormana
dönmeli yurdumda

yuvadır kuşlara
örtüdür toprağa
can verir doğaya
ormanlar yurdumda

bir tek dal kırmadan
ormansız kalmadan
her insan bir fidan
dikmeli yurdumda....
Mesela burda şahsın beğenmediği aşikar , ama sorun beğenmemesi değil , sorun beğenmemesiyle birlikte gelen duygular. Mesela burda resmen dalga geçilmiş buda kişisel art niyettir.Herkes usturupluca beğenip , beğenmediğini yazsa kimse birşey demez , bazı insanlar hassas olabiliyor saygılı olmak lazım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...