Soulbringer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Ilk geldigin gun gibi gel Cicekler otlardan ruzgara Yagmurlar damlalardan simseklere Oyle sere serpe Bir bakire toprak gibi Salin o ince ayak uclarinda Gelisin bilinmez bir ucurum Sarilsin boynuma Usulca sokul Iblisin insana Insanin iblise Gormezden gelen melekler Olumden uzak Yasamdan kacamak Oylece adimi fisilda kulagima Ak damarlarima O guzel gozlerinde O bugulu isikla Kilitle gozlerimi gozlerine Birakma ellerimi Ruyada olsa Saril yorganim gibi O kis gecelerindeki kar taneleri gibi Dol yuregime ERIMEMECESINE!! * kar tanelerine dogru basini kaldirdi ve oylece onundeki mezarligi suzdu. Gece yeni yeni olurken bile sanki oraya kar daha beyaz yagiyordu diye gecirdi aklindan o dalginliginin belkide o beyaz araba ile son bulucagini bilmeden adimini atti ... * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 tohumlar fidana fidanlar ağaca ağaçlar ormana dönmeli yurdumda yuvadır kuşlara örtüdür toprağa can verir doğaya ormanlar yurdumda bir tek dal kırmadan ormansız kalmadan her insan bir fidan dikmeli yurdumda.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Bunu mu hakediyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Güzel olmuş. Okurken, kendimi bir sokak lambasının altında, kar yağan bir gecede, sigara içermiş gibi hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Sen gelme ulan ayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 said: Usulca sokul Iblisin insana Insanin iblise Gormezden gelen melekler şu kısmı anlayamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 O dortlukte anlatilmak istenen diger meleklerin bu olan bitene karismamasi .. Bugune kadar hep bir shiir bir oykumu buraya koyar ve elestirileri degerlendirir daha iyiye goturmeye calisirdim ama baktim ki Eskiler kalmamis ve ustune ustluk saygisizlik bir meziyet halinde burayida cekip cevirmis eh ne diyelim Sayginin olmadigi yerde bizim gibilerde oksijen alamiyorlar Neyse Dostlar cok ozur dilerim bir daha yazmayacagim ve sizleri rahatsiz etmeyecegim.. Tekrar ozur dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Şu sıralar mezuniyetimi belirleyecek sınavlarla uğraştığım için bölümle pek ilgilenemiyorum arkadaşlar, Lexius'un da işi başından aşkın. Diğer bölümlerdeki durumu görüp burada da sululuk yapmaya çalışıyor bazı arkadaşlar ve bir şeyler paylaşmaya çalışanların şevkini kırıyor. Konuyla alakasız, tamamen cıvık mesaj atan kişiler hakkında gerekli cezalar verilecek bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 valla ben konuyla alakalı olduğunu düşünüyorum attığım mesajın. aynı kalitede başka bir şiir paylaşmak istedim. ikinci mesajda ise hakikaten anlamsız bulduğum için sordum, ki açıklaması da anlamsız. kötüymüş gayet şiir, diğer yazıların da kötü, koyduğum ilkokul şiiriyle aynı seviyedeler. hep iyi mi demek zorundayız ben bunu anlamıyorum. yapıcı eleştiri diyorsunuz da bu tür yazıları neresinden tutsanız elinizde kalır. beğenene bir şey diyemem fakat kendi görüşüm budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Birde siz yazinda biz gorelim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 burtonesk said: valla ben konuyla alakalı olduğunu düşünüyorum attığım mesajın. aynı kalitede başka bir şiir paylaşmak istedim. ikinci mesajda ise hakikaten anlamsız bulduğum için sordum, ki açıklaması da anlamsız. kötüymüş gayet şiir, diğer yazıların da kötü, koyduğum ilkokul şiiriyle aynı seviyedeler. hep iyi mi demek zorundayız ben bunu anlamıyorum. yapıcı eleştiri diyorsunuz da bu tür yazıları neresinden tutsanız elinizde kalır. beğenene bir şey diyemem fakat kendi görüşüm budur. Konuyla alakalı şiir diye mazaret bulup arkasına sığınmayın. Siz de şiiri burada paylaşmak istiyorsanız ayır bir konu açarsınız, orada yorumlar yapılır. Olmadı 5 tane genel konu belirleyelim bütün şiirleri alt alta yazalım, külliyat oluşturmuş oluruz hem. Kimse niye kötü yorum yazılmış demiyor ayrıca, yukarıda yapılan sululuklar gayet açık. Bundan sonra bu tarz olaylara tolerans gösterilmeyecek haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Soulbringer said: Birde siz yazinda biz gorelim ? crit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 o lafın neresi crit ? saçma sapana bişiler yazmak başarımı oluyo ben saçmalıycağıma hiç yazmam derim yazmamda yazarsamda cidden aynı burdakiler gibi kötü yazılar olur. yani 2 3 kişi (onlarda buraya genelde yazı yazan ve ben beğeniyim ilerde buda benimkini beğenir mantığıyla) "çok güzelmiş beğendim" "xxxx yeri çok hoşuma gitti çok dokunaklı" yazdı diye şair yada yazarmı oldunuz sanıyosunuz ? güzel bişi olsa güzel yorum yapılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 elini kana bulama gökalp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 beyler sakijn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 kötü yada güzel burda kalkıpta sana birisi kötü dediğinde de alınma biraz hırs yap daha iyisini yap kardeşim sana birisi gelipte "çok kötü " dediğinde adamada hak ver herkes senin yazdığın tarzda şiir sevemez ve sevmek zorundada değil ama sen daha iyi yazıp belki sevdirmeye çalışabilirsin. kötüyse kötürü kardeşim ben buraya şiirin kötü oldu dedim diyede bölüm modu bunu silerse benimde hoşuma gitmez. ii o zaman hiç yorumda bulunmayalım sadece "şiirin yada yazın çok güzel olmuş" demeye gelelim varmı öyle bi mantık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ne saçma tepkiler bunlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Mesele kötülük yada iyilik değil onlara yüklediğin duygu , biri yapıcı eleştiri olarak kötü der , diğeri tamamen art niyetinden aşağılamak için der Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ne demek ne saçma tepkiler ? birisi geldi kötü dedi diye troll sanıyosanız siz o tepki saçmadı ota baka konu baltalama trollemek diyen sizsiniz artık troll kavramını ii öğrenin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 kazım said: Mesele kötülük yada iyilik değil onlara yüklediğin duygu , biri yapıcı eleştiri olarak kötü der , diğeri tamamen art niyetinden aşağılamak için der kardeşim aşağılayabilir sen buraya yazını şiirini koyduysan demekki koyarken herşeye hazırsın public ortam burası koymadan önce düşün sen orasını. o adamda eğer aşağıladıysa diyorumki daha iyisini yap getir beğpendir adama burda 100 kişi süper olmuş desin eğer 1 kişi de kalkıp çok kötü derse o zaman kötü diyende problem vardır 2 3 kişi güzel demiş diye şiiri beğenmek zorundamıyız biz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Kardeşim aşağılamakta şahsa hedef vardır , adam şiiri bahane kullanır . Mesele onun şiiri beğenmemesi değil takındığı duygusal tutum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 kermit, adama "avuakatı mısın bilær?!" derler.. evet, yaparlar bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 @kazım burda kalkıpta bana örnek göster tmm haklısın diyim belki ben takip etmiyorum çok o yüzden denk gelmedi. bana kişisel hakaret olan "sorunlarınmı var birader niye böyle salak salak şiirler yazıyosun" gibilerinden veya senin dediğinden ben onu anlıyorum ona bi örnek göster. @nakamura kimsenin avukatlığını da yaptığım yok sadece mod arkadaşın tutumu hoşuma gitmiyor. yada şiiri yazan kişi çocuk gibi ağlayıp zırlayıp şikayet ediyor. her şikayeti dikkate alsaydım bende pazar alanında o zmn kalkıpta "siz şunun fiyatı şu kadar arkadaşım sen bizi mi kazıklıyosun" denen mesajları silerdim ve size yorum hakkı tanımazdım "alıcaksan yorum yaz almıycaksan bas git" mantığı uygulardım pazar alanında. orasıda aynı şey malını satıyor arkadaş güzel veya kötü çoğu kişi yorumunu yapoabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Nakamura said: kermit, adama "avuakatı mısın bilær?!" derler.. 3 nokta çok karizma durmuyo karalama defterinde bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 burtonesk said: tohumlar fidana fidanlar ağaca ağaçlar ormana dönmeli yurdumda yuvadır kuşlara örtüdür toprağa can verir doğaya ormanlar yurdumda bir tek dal kırmadan ormansız kalmadan her insan bir fidan dikmeli yurdumda....Mesela burda şahsın beğenmediği aşikar , ama sorun beğenmemesi değil , sorun beğenmemesiyle birlikte gelen duygular. Mesela burda resmen dalga geçilmiş buda kişisel art niyettir.Herkes usturupluca beğenip , beğenmediğini yazsa kimse birşey demez , bazı insanlar hassas olabiliyor saygılı olmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar