ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Yeni bakabiliyorum nete, ve bunu forumlarda göremedim; nasıl yazılmadığını aklım almıyor ahah. http://www.ntvmsnbc.com/id/24973340/ said: Ruslar, Başbakan Putin'i televizyonlarda dün oldukça sinirli bir halde gördüler. 22 bin kişinin yaşadığı sanayi kenti Pikalovo'da ard arda fabrikaların kapanması ve maaşlarının ödenmemesiyle ilgili şikayetler Putin'i öfkelendirdi. Bölgedeki işadamlarını Pikalovo'ya çağırdı. Daha sonra işadamlarını bir masa etrafında topladı. Masada oturan işadamlarının hepsi takım elbise giymişti ve kravat takmıştı. Putin ise spor kyafetiyle çok sinirliydi. Fabrikatörleri hizaya çeken Putin, işadamlarına öfkesini "Sizin bencilliğiniz ve cimriliğiniz beni buralara kadar getirdi. Ya paralarını ödersiniz ya da fabrikalarınızı millileştiririm" sözleriyle dile getirdi. Şartları devlet tarafından belirlenen anlaşma metnini cebinden çıkarıp uzattı. Putin, işadamlarına "Neden herkes benim geleceğimi öğrenince hamamböcekleri gibi dolaşmaya başladı? Neden daha önce karar almadınız?" sorularını yöneltti. Ülkenin en zengin ismi Oleg Deripasko'nun imzasının eksik olduğunu görünce, canı daha da sıkıldı. Deripasko'ya eliyle gel işareti yapan Putin, kalemini ünlü işadamının önüne atarak "Senin imzanı göremedim. Buraya gel ve imzala. Kalemimi geri vermeyi de unutma" diye konuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 oha.. yalnız bunların hepsinde bu dikta hissiyatı devam ediyor. gerçi bu olayda iyi olmuş hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Ivan the terrible. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Adam rus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 rusya diktatörlükki zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Seviyorum abi bu adamı Devlet gerektiğinde yumruğunu özel sektörün suratına patlatmalı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 çok biliyon sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 diktatörlük tabi abi de, yani şu olay çok efsane bir şey bence ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 said: Pikalova ve çevresindeki fabrikalarda çalışan binlerce işçi, aylardır maaş alamıyordu. İşçiler, şehirlerarası yolu kapatarak eylem yapmış ve sorunu bizzat Putin'in gelerek çözmesini istemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ZaugnaKhaldun said: Adam rus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 böyle diktatörlük dostlar başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 önce amerikanın devletçi politikalar izlemeye başlaması şimdi de bu, ben valla baya eğleniyorum son zamanlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ATATÜRK GİBİ ADAMSIN PUTİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 bana spor ayakkabılarımı giydirmeyin demiş putin resmen... öte yandan bildiğin gitse teketekte tüm işadamlarını da döver putin yani. baya baya rambo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 baya baya döver hatta bence teke tekte değil meydana dayak atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ilkokul kompozisyonu gibi haber hazırlayanları da bir masada toplayıp kalemlerini kırsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mafyanin bile fatura keserek harac aldigi Rusya baska turlu yonetilmez. Mulayim baskani maymun ederler orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ahahahah said: Putin ise spor kyafetiyle çok sinirliydi. ben de bu cümleyi okuyunca onu düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=4OSY9KLMQPQ haha ek$i de kadirizm in 1 numaralı öncüsü olarak gösterilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Helal putin'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Adamlar da kuzu gibiymiş yani, orada bir Türk olacaktı "O kalemler boy boy..." diye girerdi lafa, sonra ne laftan, ne de o odadan çıkardı ama olsun girerdi o lafa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ERKEĞİN HASI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 http://www.martinfrost.ws/htmlfiles/vladimir_putin3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Dennis said: Adamlar da kuzu gibiymiş yani, orada bir Türk olacaktı "O kalemler boy boy..." diye girerdi lafa, sonra ne laftan, ne de o odadan çıkardı ama olsun girerdi o lafa :P sonra putin de o adamı böyle iki parmağından tutup ikiye ayırcaktı ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar