Saeros Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 güzel güneşli bir gündü mehmet topuz gassarayla anlaştıktan sonra bunu kutlamak için takımın eski futbolcularından torinolu şaban lakaplı hakan şükürü aradı hadi dedi pikniğe gidelim hakan da dünden razı olur lan ama şeriat de gelsin dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 agır salakmıs bu adam ya, nolacak cok merak ediyorum isin sonunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 toggie said: agır salakmıs bu adam ya, nolacak cok merak ediyorum isin sonunu. beşiktaşta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 aa gassaray diildi lan beşiktaştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 admin bey topici uçurumdan aşşa atabilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Piknikte eniştesi tarafından patlıcanla taciz edilen adam geldi aklıma. Şok gazetesinde okumuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Reksa said: toggie said: agır salakmıs bu adam ya, nolacak cok merak ediyorum isin sonunu. beşiktaşta. fener de bizde diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 kucakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ginaly said: Piknikte eniştesi tarafından patlıcanla taciz edilen adam geldi aklıma. Şok gazetesinde okumuştum.patlican tarafından taciz edilmesini geçtimde şok gazetesinde gaylardamı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 olm sir görmesin basar bu topiği hakan şükür haklı diye yeni ihale kapamışlar zaten belediyeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 kutlu dogum haftasına yakısan bi piknik olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar