UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 kapsül şeklinde haplar var ya abi onlar insanın midesinde nası ayrılıyo anlamıyom.Ulan geçende içmem gerekti yarım saat düşündüm bu nası eritilecek diye.Bu kapsülün içinde tozlar mı vaar ne var bilen var mı?[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 o kapsül ıslanınca eriyo içindede toz var onun . hiç açığ bakmadınmı :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım ( Büyücü )
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Kapsülü eritir zaten mide asiti.[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Aşk ve pilav böceği
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 yok valla hiç açıp bakmadım şahsen o kadar para yazık olur bi tanesine bile :p[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
Ra_d Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 HCl'nin ph'ı 1,5 falandı diye hatırlıyorum.(dimi fizban?) gerçi midede başka etkenlerden doları ph biraz yükseliyodur ama. yinede anlıyacağın o hapın yanında pek çok şeyide eritebilir.[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo.
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 midenin phı 2 diye biliyorum ben de... o hapları özel yapıyolar belli bir phda eriyor yani mesela üstüne kola dök erir bazısı... tabii hapın yapısına da bağlı da...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Ra_d Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 yok be tükürsen bile erir o kapsüller.[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo.
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Bir tanesi alınır boşaltılır, daha sonra minnacık demir bilyelerden içine konur ve tekrar kapatılıp çok keyifli bir oyuncak yapılır. Ortada bırakmayın biri yutabilir o ayrı.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 ewt ya o da çok garibime gider benim plastik gibi bişey sonuçta[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Freak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 minnacık demir bilye nerden bulunur canım çekti oynamak istiyom :)
Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 o kapsüller içme suyunda bile yumuşar, dağılır, rengini bırakır. yutmadan önce biraz ağzında tutsan bile dağılacak hal gelir. içinde de toz var, herhalde sıkıştırılıp hap yapılmaya uygun olmayan ilaçları böyle yapıyorlar sanırım..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 azında 3sn den fazla tutsan yamulup erimeye başlıyor bile tükürükten :) sonra azına igrenç bi tad geliyor (ilacına göre tabi ama tadı güzel olan yoktur sanmam)[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü !
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Bir zamanlar benzer yapıdaki kapsüllerin içine süngerden hayvan şekilleri koyuyorlardı. Sonra bunları suya atıp kapsül eriyince içinden çıkan süngerden hayvanını alıyordun. Böylece eğlenmiş oluyordun. Nasıl bir zevkse artık?!?[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 said: fizban, 01 Haziran 2004 21:58 tarihinde demiş ki: hcl ın pH ı 1 bre. ama midede sadece hcl mi var ki? yani mide suyu 100% hcl değil o yüzden 2 diye biliyorum ben pH değerini... bi bakacam merak ettim[signature][hline]"Mph Rmph !!"
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 :) tamam ok[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Craven Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 said: Absolut, 01 Haziran 2004 21:44 tarihinde demiş ki: Bir tanesi alınır boşaltılır, daha sonra minnacık demir bilyelerden içine konur ve tekrar kapatılıp çok keyifli bir oyuncak yapılır. Ortada bırakmayın biri yutabilir o ayrı. sonra onu böle üstü açık borumsu ince uzun bişeyin içine koyup bi o yana bi öbür yana çevirdinmi direk kaymak yerine yuvarlanarak dönüyo diklemesine. çok ufakken bakkaldan öyle bi alet almıştım bilmem anladınızmı nası olduunuda.adam adına "kır belini ali dayı" diye bi isim koymuş satıyodu.babam dalga geçer hep aklına geldimi o alet:)[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s www.hayalkent.net/freestyle
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Kapsül midede eriyo suya koy ondada erir amacı toz halinde bulunması gereken hap yapılamıyan ilaçların yemek borusunda sağa sola takılarak ziyan olmasını engellemek
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 ya abi bide ondan kıllanıyom takılırmı boğazıma diye.. :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
SethGarrett Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 susuz yutmaya kalkarsan yapışır yemek boruna erir orda yakar yemek borunu hiçbirşey yiyemezsin 3 günde 4 kilo verirsin başıma geldi ordan biliyorum :)[signature][hline].
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 oha abi manyakmısın ben suyla korkuyom susuz yutmam herelde :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
elma Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 ben bi ara tırsıyodum hapları tek yutmaya , hapı acıp içindekini suya bosaltıp karıstırıp suyu içiyodum[signature][hline]all fired up
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Saf HCl in pH i 1 dir Saf NaOH in pH inin 14 olmasi gibi :p ama saf bulmak kasiyo biraz normal biri icin hehe
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 oldu abi saf bulcaz bide :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
bega Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 said: karpuz, 01 Haziran 2004 22:00 tarihinde demiş ki:ama midede sadece hcl mi var ki? yani mide suyu 100% hcl değil o yüzden 2 diye biliyorum ben pH değerini... bi bakacam merak ettim HCl var da bi de mide epitelini korumak icin mukus var, laktaz enzimi var, pH 3 filan, bi de ben o hapları çocukken yutamazdım, içini açıp bi kaşığa dökerdim öyle içmek zorunda kalırdım. o içindeki tozun ne kadar iğrenç bi tadı olduğunu tahmin bile edemezsiniz. yani kapsülünü bulandan allah razı olsun dedirtecek seviyede.[signature][hline]*Nothing's real until you feel* Ms. Bega
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 kapsüllerin kokusu irenç tadını düşünemiyom :([signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
Öne çıkan mesajlar