Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 amma elitsiniz arkadaş, herkes 6 yaşından beri brutal vokal dinliyo sanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Çünkü elit olmak brutal vokal dinlemek sayılır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 işin elitlikle bi alakası yok ki, eleştiriyoruz. herkes gelip "kral adam aslan adam" mı yazacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 kötü neden kötü işte bundan daha kompleks bi cevap göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 brutal vokalin ne demek olduğunu iyi bildiğim için beğenmiyorum brutal vokalini (başkası beğenir, bi şey diyemem). görünüşü umrumda bile değil zaten, isterse çıbıldak çıksın. ben duyduğum şeye yorum yaptım sadece. ayrıca canlısını da ölüsünü de izledim ve dinledim; beğenmiyorum genel olarak. "ben yabancı grup dinlerim eccayip elitim" tribinde de değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mike said: hayko ve bedük ftw. saygı duymak lazım. canlı performansını izlemeyen haykonun zaten boşa atıp tutmasın, hande yener dinlesin. hande yener kötü mü lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar