Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ayrıca uzaylılar gelsin yada makineler isyan etsin lan ne iğren bi ırkız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 bildiğin kapitalizm eleştirisi. o amaçla yapılmamış olabilir fekat dünyayı kapitalizmin ne hale getirdiğini açık seçik gösteriyor. Ayrıca Biz çevrecinin daniskasıyız:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 çevreyi bu hale getirenlere değiniyor işte neden onları da belirtmesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 izledim birazını ve cidden 2025 de deikleri gibi olcaksa yazık bize. resmen adam 2 milyar kişi dünyada su sıkıntısı çekecek gibi bişiler dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Evet öyle olacak zaten. Üzülemiyorum çünkü o yıllar gelince ben ve meslektaşlarım parayı kırmış olacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ben o zamana evrim geçirir kaktüs gibi olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 kermit said: izledim birazını ve cidden 2025 de deikleri gibi olcaksa yazık bize. resmen adam 2 milyar kişi dünyada su sıkıntısı çekecek gibi bişiler dedi. Ulan su içiyodum döktüm bunu görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ya ama susuz kalmayalım böyle iyiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 kaçıranlar için http://www.youtube.com/homeproject Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 şu an yine veriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Çok güzeldi. İzlerken fazla kaptirmisim, bir an tüm bunlar tesadüf olabilir mi diyecek gibi geldi, cok korktum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 bunun yeri aslında konu dışı da değil. vizyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 (: nete düştü hatta Türkçe torrent sitelerinde bile var. ismini sormayın söyleyemem. pm bakalım yarın izlicem şimdi geç oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Torrent paylasmamak icin bir neden yok bence, netekim film zaten bedava olarak dagitiliyor kendi sitesi dahil. Youtube hd ile ugrasmak yerine yuksek kalitede indirip izlemekte bi sakinca goremiyorum. Bilakis etrafa dagitma hususunda filmin amacina daha bile uygun olur gibi. Birde merak ettigim turkce dublajli halini bulabiliyormuyuz acaba? duyduguma gore oldukca basariliymis, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar